Plantenbak op maat

Bij Polyesteplantenbakken.nl is maatwerk mogelijk. Onze plantenbakken worden gemaakt uit mallen en daardoor ben je niet helemaal vrij in iedere maat maar door het samenstellen van plantenbakken of inkorten is er wel heel veel maatwerk mogelijk. Hieronder leest u meer over de voorwaarden.

Staat de door u gewenste maat niet tussen ons assortiment bij Maatwerk polyester plantenbakken? U kan een maat gemakkelijk opzoeken door in de categorie gebruik te maken van de zoekfilters aan de linkerkant. Indien u de juiste maat niet gevonden heeft, dan heeft u twee opties: Inkorten in hoogte en inkorten in lengte en/of breedte.

Inkorten in hoogte

Wilt u een bepaalde plantenbak maar deze moet iets lager zijn, dit kan. Geef met de bestelling duidelijk door bij het opmerkingen veld welke bak in welke hoogte gemaakt moet worden. Dan verzorgen wij dit kosteloos voor u. U kunt dus alleen lager als een bepaalde gekozen maat.

Een andere breedte of lengte plantenbak

Wilt u een bestaande soort plantenbak maar deze moet iets breder, smaller, langer of korter worden, kan dit ook, maar dit is een stuk lastiger, waardoor dit meer kosten met zich meebrengt. Hier moet dan wel iets meer voor gebeuren dan alleen inkorten. De bak wordt dan op de gewenste maat gemaakt en opnieuw strak gezet en gespoten. Voor een enkele bak komt de maat al snel 2-3 keer duurder uit dan standaardmaten. Indien u op zoek bent naar een hele serie afwijkende maten is het wellicht interessant om contact met ons op te nemen. Voor het aanpassen van maten in lengte of breedte is niet zomaar een standaard prijs op te geven, stuur u ons hiervoor een email met uw specifieke maat en kleur waarna wij u een passende offerte zullen aanbieden.

Let op. Er gelden een aantal vaste regels voor het maatwerk:

√ Met maatwerk kunnen wij maximaal tot 3 meter lang. Wilt u een langere bak dan is misschien een cortenstalen plantenbak iets voor u?

Wacht a.u.b.