Bloembakken voor in de voortuin: inspiratie en tips

Polyester bloembak voortuin

Hebben jullie net een nieuwbouwhuis gekocht en ben je op zoek naar de perfecte bloembakken voor in je nieuwe voortuin? Of wil je graag je bestaande voortuin een make-over geven? Dan mogen bloembakken en plantenbakken zeker niet ontbreken. Overweeg dan ook eens polyester bloembakken. Polyester bloembakken en plantenbakken zijn licht van gewicht, makkelijk in onderhoud en bestand tegen strenge weeromstandigheden. De bloembakken van polyester zijn ook voorzien van EPS-isolatiemateriaal. Hierdoor zijn de wortels van je planten ook tijdens strenge vorst beschermd.

Je kunt alle kanten op met de polyester bloembakken en plantenbakken

Polyester bloembakken zijn er in verschillende kleuren, modellen en maten. Deze maten variëren van de kleinere bloembakken van 40x40x40 cm tot de grote bloembakken van 200x100x40 cm.

Bloembakken in de voortuin zijn niet alleen mooi, maar je kunnen ook nog ergens voor dienen. Wil je graag wat meer privacy creëren in je voortuin? Kies dan voor hoge, langwerpige bloembakken. Een speels effect in je voortuin creëren? Dan zijn onze kleinste polyester bloembakken van 40x40x40 cm een goede optie in combinatie met diverse planten. Deze kun je met elkaar afwisselen om zo je voortuin meer te laten opvallen.

Wil je morgen al aan de slag in je voortuin? Bekijk dan onze voorraad collectie bloembakken van Enjoyplanters. Deze polyester bloembakken zijn vrijwel allemaal direct uit voorraad leverbaar, maar bekijk altijd even de status bij het product. Bestel je op werkdagen voor 16:00? Dan gaat hij dezelfde dag nog met de post mee!

Bekijk hier onze bloembakken voor in de voortuin van Enjoyplanters

Bloembakken in de voortuin die perfect passen bij je huis?

De polyester bloembakken zijn standaard verkrijgbaar in de kleuren wit, antraciet-zwart en betonlook. Ben je op zoek naar een aangepaste maat, wil je graag wieltjes onder de bloembak of een specifieke RAL-kleur die perfect aansluit bij de kleuren van je kozijnen of voordeur? Dan kun je kiezen voor een maatwerk polyester bloembak. De polyester bloembak wordt dan helemaal aangepast naar jouw wensen. De levertijd hiervoor is wel iets langer, wat kan verschillen per seizoen, maar dan heb je wel een unieke polyester bloembak.

Bekijk hier onze maatwerk bloembakken

Polyester bloembak voortuin

Onderhoud polyester bloembakken in je voortuin

De polyester bloembakken en plantenbakken zijn erg makkelijk in onderhoud. Je hoeft er vrijwel niet naar om te kijken. Mochten ze toch vies worden en wil je jouw polyester bloembakken zo stralend mogelijk te houden? Dan raden wij je aan om de Enjoyplanters recovery package te gebruiken. Met deze set reinig je eenvoudig de polyester bloembak en zorg je ervoor dat de bloembak na loop van tijd er weer stralend uit gaat zien. De set bestaat uit een cleaner en een coating.

Accessoires voor je polyester bloembakken in je voortuin

Trellisscherm

Wil je graag een klimplant in je polyester bloembak laten groeien? Gebruik dan een handig trellisscherm. Je monteert het trellisscherm eenvoudig in verschillende maten polyester bloembakken. Door het trellisscherm geef je je klimplanten meer vrijheid om hoger te groeien en door het gebruik van kwaliteitsmaterialen heb je er jarenlang plezier van.

Bekijk hier onze trellisschermen

Ben je enthousiast geworden en wil je graag polyester bloembakken voor je voortuin aanschaffen? Neem dan een kijkje in ons assortiment polyester bloembakken.

Ontdek de mooiste bloembakken en plantenbakken voor je voortuin

Een deel van onze bloembakken en plantenbakken staan in diverse voortuinen te stralen. Wil je graag inspiratie opdoen? Bekijk de klantenfoto's van onze Enjoyplanters plantenbakken en de Lupine plantenbakken.