Ben je opzoek naar polyester plantenbakken of bloembakken voor je zaak of wil je ze inkopen bij een groothandel? Dan ben je bij Polyesterplantenbakken.nl aan het juiste adres! Hoewel wij geen groothandel zijn, kun je ook bij ons zakelijk plantenbakken en bloembakken inkopen. Dat kan voor eigen gebruik of voor wederverkoop. Wij leggen je graag onze mogelijkheden uit.

B2B: Zakelijk polyester plantenbakken of polyester bloembakken inkopen

Of je nu een groot kantoor, horecagelegenheid of winkel hebt, je kunt bij ons zakelijk plantenbakken inkopen. Onze polyester plantenbakken en bloembakken zijn van top kwaliteit en kunnen op verschillende manieren worden ingezet. Bijvoorbeeld als eye-catcher op het bedrijventerrein of als divider tussen verschillende tafeltjes of bureaus in.

Onze 'standaard' modellen plantenbakken en bloembakken

De Carrez plantenbakken en de Lupine plantenbakken zijn grotendeels direct leverbaar uit voorraad. Bestel je ze op werkdagen voor 16:30? Dan worden ze dezelfde dag nog verstuurd met PostNL. Wil je grote getallen inkopen? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden en de levertijden met je. 

Een polyester plantenbak of polyester bloembak liever zelf samenstellen?

Een deel van de collectie, welke je vindt onder ‘Lupine maatwerk’, is naar wens samen te stellen. Zo passen de polyester plantenbakken perfect bij de rest van je interieur en exterieur. Bij deze plantenbakken en bloembakken kun je kiezen uit verschillende maatwerk mogelijkheden:

  • Kies uit een van de 191 verschillende ralkleuren
  • Het toevoegen van een interieurtoepassing (zodat de plantenbak geschikt is voor binnen)
  • Het toevoegen van een vijvertoepassing (hierbij wordt de plantenbak voorzien van een extra coatingslaag) en kun je hem gebruiken als vijver
  • Het toevoegen van verzonken wielen, zodat de plantenbak eenvoudiger te verplaatsen is
  • De hoogte inkorten van de plantenbak
  • Het verwijderen van de bodem
  • Gaten boren in de bodem van de bak voor een goede afwatering