Hoge plantenbak of hoge bloembak kopen? Bestel direct uit voorraad Met hoge plantenbakken of hoge bloembakken in je tuin geef je jouw tuin een frisse, groene uitstraling! De hoge plantenbakken van Polyesterplantenbakken.nl zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, merken en kleuren. De hoge plantenbakken van Adezz zijn te koop in een matte uitvoering. De hoge Lupine plantenbakken zijn alleen te koop met een lichte structuur. Bij Lupine is het ook mogelijk om je hoge plantenbak te laten uitvoeren in iedere gewenste RAL-kleur. Liever een lagere plantenbak? Bekijk hier de complete collectie plantenbakken! Lees meer
141 Producten
Filters
Pagina 1 van 12

Hoge plantenbakken kopen? Veel keuze online!

Ben je opzoek naar mooie hoge plantenbakken voor in de tuin? Kies voor hoge plantenbakken van polyester! Hoge plantenbakken van polyester zijn er in vele soorten, maten en modellen. Zo zijn er hoge vierkante plantenbakken, ook wel ‘pilaren’ genoemd. Deze hogere, vierkante plantenbakken staan mooi aan de zijkant van het terras of naast een deur. Er zijn ook hoge rechthoekige plantenbakken. Deze worden ook wel ‘room-dividers’ genoemd. Zoals de naam al doet vermoeden kun je met deze hoge plantenbakken de tuin opdelen in verschillende knusse hoekjes. Voor een grote tuin of op een bedrijventerrein kun je ook kiezen voor grote hoge vierkante plantenbakken, ook wel ‘kubussen’ genoemd. Kortom, waar je ook een hoge plantenbak voor nodig hebt. Er is keuze genoeg!

Hoge plantenbakken van polyester: ontdek de vele voordelen

Hoge plantenbakken zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Wij zijn natuurlijk favoriet van polyester! Hoge plantenbakken van polyester worden ook wel hoge ‘kunststof’ plantenbakken genoemd.

Hoge kunststof plantenbakken voor buiten, ofwel de polyester plantenbakken, hebben vele voordelen. Zo zijn deze hoge plantenbakken licht van gewicht. Je kunt ze eenvoudig ergens in de tuin of op het balkon neerzetten in je eentje. Je hoeft niet bang te zijn dat ze worden gestolen, want als ze eenmaal gevuld zijn krijg je ze haast niet meer van hun plek! Daarnaast zijn hoge polyester plantenbakken voorzien van EPS-isolatiemateriaal, wat de wortels van je planten lekker warm houdt. Ook neemt polyester geen vocht of water op, waardoor de hoge plantenbak niet kapot kan vriezen.

Hoge bloembakken vullen? Doe inspiratie op

Je tuin is bijna klaar, maar je kunt nog wel wat meer groen gebruiken. Dan kan een hoge bloembak de uitkomst bieden. Hoge bloembakken zijn perfect voor de onderhoudsvriendelijke tuin én je kunt deze plantenbakken ook nog eens op verschillende manieren inzetten. Creëer eenvoudig meer privacy door het kiezen van de juiste beplanting of maak een heerlijk beschut hoekje in je tuin. Veel van onze klanten gingen je al voor! Benieuwd naar hoe zij de tuin hebben ingericht met hoge bloembakken? Bekijk hier de klantenfoto's van de Adezz bloembakken en hier de klantenfoto's van de Lupine bloembakken.

Hoge plantenbak binnen plaatsen? Dat kan!

Wil je de hoge plantenbak binnen neerzetten? Dat kan! Kies dan voor de Adezz plantenbakken. Deze plantenbakken kun je, mits je ze niet vult met hydrokorrels, ook binnen gebruiken. Vul de hoge plantenbak dus alleen met aarde en de planten. Als er teveel water onderin de hoge plantenbak blijft staan kan de plantenbak gaan lekken. Je kunt ook bij de maatwerk Lupine plantenbakken kiezen voor ‘interieurtoepassing’. Daarbij wordt de Lupine plantenbak geschikt gemaakt voor binnen gebruik en wordt hij waterdicht gemaakt.

Hoge plantenbak buiten plaatsen? Dat is natuurlijk ook mogelijk

Hoge plantenbakken zijn een prachtige toevoeging voor je tuin! Creëer eenvoudig meer groen en sfeer in je tuin door de hoge plantenbak buiten te combineren met de juiste beplanting. Een hoge plantzuil kun je combineren met een buxusbol, terwijl je een smalle hoge plantenbak kunt combineren met hoge beplanting.

Wanneer je de hoge plantenbak buiten gaat gebruiken, dien je wel zelf nog gaten in de bodem van de plantenbak te boren. Dit kun je eenvoudig zelf doen met een metaalboortje. Per 0,2 vierkante meter dien je één gat te boren. Heb je een hoge plantenbak van bijvoorbeeld 100x100x60 centimeter? Dan bereken je het aantal gaten als volgt: 1 x 1 = 1 : 0,2 = 5 gaten in de bodem van de hoge plantenbak. De gaten dienen één centimeter doorsnede te hebben.

Hoge plantenbak op je balkon

Heb je veel inkijk op je balkon? Kies dan voor een hoge, smalle plantenbak in combinatie met hoge beplanting. Een van de populairste afmetingen is de hoge plantenbak 90x25x80 cm. Deze hoge plantenbak heeft een hoogte van 80 centimeter, een breedte van 25 centimeter en een lengte van 90 centimeter. Ideaal om aan de rand van het balkon te plaatsen en zo nieuwsgierige ogen te weren.

Hoge plantenbak op wielen kopen?

Een hoge plantenbak op wielen is natuurlijk hartstikke handig. Zo schuif je hem eenvoudig van de ene kant van de tuin naar de andere kant. Je kunt bij ons ook een hoge plantenbak op wielen aanschaffen. De wielen worden dan tijdens de productie verzonken onder de hoge plantenbak gemonteerd. Je ziet de wielen dan bijna niet zitten. Bekijk onze maatwerk plantenbakken om te kunnen kiezen voor verzonken wielen.

De populairste hoge plantenbak: hoge plantenbak 100 cm

Een van de populairste hoogtes is de ‘hoge plantenbak 100 cm’. Van deze hoogte hebben we in totaal 7 verschillende formaten. Zo kun je kiezen voor een hoge plantenzuil van 40x40x100 cm (lengte x breedte x hoogte), maar ook voor een grote hoge kubus van 120x120x100 cm. Afhankelijk van welke hoge plantenbak je kiest, kun je ook kiezen voor maatwerk. Hierbij kun je zelf de kleur kiezen van de hoge plantenbak zodat je hem perfect kunt afstemmen op je project of huis!

Bestel jouw nieuwe hoge plantenbak of hoge bloembak eenvoudig online

Een hoge plantenbak of hoge bloembak shop je toch eenvoudig online? Kies in onze webshop eenvoudig de gewenste maat, ontdek of er verschillende maatwerk opties zijn en bestel hem online! Je kunt kiezen voor diverse achteraf betaalmethodes én je kunt je bestelling tot €20.000 verzekeren via Trusted Shops. Twijfel je nog over een bepaalde plantenbak? Neem dan contact op met onze klantenservice