Ecopots: duurzame bloempotten & plantenbakken voor buiten en binnen Zoek je naar bloempotten of plantenbakken die een onuitwisbare indruk maken? Zoek dan niet verder! De Ecopots bloempotten zijn bloempotten voor binnen en buiten met een unieke, handgemaakte afwerking. Deze bloempotten zijn gemaakt van 80% gerecyclede kunststoffen, zodat het milieu niet verder te veel wordt belast. De Ecopots bloempotten zijn net zoals de polyester plantenbakken Uv-bestendig en  vorstbestendig. Lees meer
87 Producten
Filters
Pagina 1 van 8

Waarom je met een Ecopots bloempot bijdraagt aan een betere natuur

De Ecopots bloempotten zijn niet zomaar bloempotten. Deze duurzame bloempotten worden gemaakt van 80% gerecyclede kunststoffen. We kennen inmiddels allemaal de grote plastic soepen wel in de oceaan, maar 10 jaar geleden had hier niemand nog van gehoord. Ecopots heeft er toen al voor gekozen om gebruik te maken van gerecyclede kunststoffen, om zo het plastic en kunststof afval een nieuw leven te geven.

De gerecyclede materialen, het design van de plantenbakken en de functionaliteit is wat een Ecopots bloempot uniek maakt. Zo’n duurzame, unieke bloempot wil je toch ook wel in je huis of tuin?

De filosofie achter Ecopots

Het is niet alleen belangrijk om te kiezen voor duurzame en herbruikbare materialen, maar het is ook belangrijk om producten te ontwerpen die lang mee gaan. Denk hierbij aan een tijdloos design, maar ook aan de stevigheid van de bloempot. De Ecopots bloempotten zijn daarnaast ook nog eens vorstbestendig en breukvast, waardoor je ze het hele jaar zonder zorgen buiten kunt laten staan. De Ecopots bloempotten zijn vandaag mooi, morgen en ook over tien jaar.

Dankzij het Scandinavische en minimalistische design stralen de Ecopots bloempotten rust uit. Ze passen daardoor perfect in een opgeruimd en kalm interieur. Fijn wanneer je na een stressvolle en drukke werkdag heerlijk tot rust wil komen in je huis.

De verschillende Ecopots plantenbakken

Ecopots heeft inmiddels een grote collectie in verschillende plantenbakken. Je kunt bij ons de Ecopots Amsterdam, Ecopots Rotterdam en Ecopots Paris bestellen. Alle drie de plantenbakken hebben een geheel eigen karakter en zijn verkrijgbaar in de kleuren taupe, licht grijs en donker grijs.

  • Ecopots Amsterdam: Zoek je naar een mooie ronde tijdloze plantenbak? Kies voor de Ecopots Amsterdam. Dankzij de zachte lijnen is deze plantenbak perfect voor bijvoorbeeld de entree van je huis of bedrijf. Kleed hem aan met een plant met grote bladeren en creëer die toffe junge-vibe.
  • Ecopots Rotterdam: Een robuuste, strakke en rechte plantenbak? Dat is de Ecopots Rotterdam. Het no-nonsens design past perfect bij de stad en mag niet ontbreken in het interieur van nu.
  • Ecopots Paris: In Parijs bepalen de rechte lijnen en strakke patronen het straatbeeld van de stad. Deze rechte lijnen en strakke patronen waren de inspiratie voor de Ecopots Paris. Deze adembenemende plantenbak is een prachtige toevoeging aan je huis, tuin of bedrijfspand.

De kwaliteit van de Ecopots

Met een Ecopots in huis, weet je zeker dat je lang kunt genieten van een prachtige bloempot. De bloempotten zijn namelijk vorstbestendigschok- en breukvast. Zet je de Ecopots buiten? Ook dan blijft hij lang mooi dankzij de Uv-bescherming. Daarnaast kunnen de Ecopots goed tegen temperatuurschommelingen. Een warme dag en een koude nacht is geen probleem!

Op de Ecopots bloempotten krijg je levenslange garantie vanuit de fabrikant. Ja, je leest het goed. Levenslange garantie. Bij unieke en gecertificeerde samenstelling zorgen ervoor dat je lang van je prachtige bloempot hoort te genieten. Daarom krijg je levenslange garantie op breuk en productfouten.

Bestel je Ecopots bij Polyesterplantenbakken.nl

Waarom sjouwen met een grote Ecopots als je hem in een paar klikken online kunt bestellen? Bestel je Ecopots plantenbak eenvoudig en veilig online bij Polyesterplantenbakken.nl. De verzending van de Ecopots is gratis in Nederland* en België.

Wil je de Ecopots graag zien voor je betaald? Kies dan voor een van onze achteraf-betaalmethodes. Je kunt de Ecopots plantenbak ook eenvoudig verzekeren na je aankoop via Trusted Shops. Meer informatie hierover vind je in de pop-up rechts in beeld met ‘Kopers-bescherming’.