Door het plaatsen van een plantenbak in je tuin, kun je verschillende effecten creëren. Een hoge, smalle plantenbak wordt vaak gebruikt voor het creëren van privacy, een lagere vierkante plantenbak  juist voor eye-catchers, zoals olijfbomen of palmbomen. Als je voor een polyester plantenbak kiest, kies je voor kwaliteit en weinig onderhoud. Daarnaast is er veel keuze in kleur, afmetingen en structuur. Op deze pagina vertellen wij jou waarom je moet kiezen voor een polyester plantenbak.

Carrez polyester plantenbak

Onze collectie polyester plantenbakken bestaat uit meerdere kleuren, afmetingen en structuren. Zo is er dus voor iedere tuin een passende plantenbak. Onze collectie Carrez polyester plantenbakken bestaat uit 2 kleuren. Je kunt kiezen uit de kleuren antraciet-zwart en zuiver wit. Deze kleuren zijn te vergelijken met de RAL kleuren 7021 en 9010. Bij de Carrez polyester plantenbak is geen maatwerk mogelijk. Wij bieden een ruim assortiment aan verschillende maten en soorten polyester plantenbakken die vrijwel altijd voorradig zijn.

Lupine polyester plantenbak

De Lupine polyester plantenbakken collectie bevat 1 soort structuur plantenbak, namelijk een lichte structuur. Deze is te vergelijken met de Carrez polyester plantenbak, maar is niet helemaal hetzelfde dus wij raden combineren af. De Lupine polyester plantenbak is gespoten op RAL kleur (7021 en 9010) en daarnaast is er keuze uit meerdere RAL kleuren. Maatwerk is namelijk wel mogelijk de Lupine plantenbakken.

Lupine maatwerk plantenbak

Bij de Lupine polyester plantenbak is maatwerk mogelijk. Je kunt o.a. kiezen voor het inkorten van de hoogte, gewenste RAL-kleur, wieltjes en de bodem laten verwijderen. Staat de door jou gewenste maat plantenbak er niet tussen? Dan kun je deze laten maken, maar wel bij een minimale afname vanaf 20 stuks. Neem hierover contact op met onze klantenservice.

Kom je er niet helemaal uit en wil je graag hulp bij het samenstellen van je eigen plantenbak? Aarzel dan niet en neem contact op met onze klantenservice.