Grote plantenbakken en bloembakken voor buiten

Op Polyesterplantenbakken.nl vind je naast onze kleine plantenbakken ook hele grote plantenbakken van polyester. De grote plantenbakken verkopen we in drie vormen: vierkant, rechthoekig en rond. Welke mogelijkheden je allemaal hebt lees je hieronder!

  1. Grote vierkante plantenbakken
  2. Grote rechthoekige plantenbakken
  3. Grote ronde plantenbakken
  4. Ontdek onze grote plantenbakken

1. Imposante grote vierkante plantenbakken

Onze grote vierkante plantenbakken beginnen vanaf 100 x 100 cm (lengte x breedte) tot maar liefst 200 x 200 cm. Ze zijn verkrijgbaar in diverse hoogte maten vanaf 40 cm tot 160 cm hoog. Je hebt hierbij keuze uit grote lage plantenbakken of uit grote hoge kubussen. Deze grote plantenbakken staan bijvoorbeeld prachtig als eyecatcher op je bedrijfsterreinen of juist centraal in je tuin.

  • Je kunt de grote plantenbak als vijver om laten bouwen (dan wordt er een extra coatingslaag aangebracht);
  • Ook uit een grote plantenbak kunnen we de bodem voor je verwijderen;
  • Standaard zijn de grote plantenbakken en grote bloembakken van Lupine en maatwerk geschikt voor buiten. Je kunt bij de maatwerk plantenbakken kiezen voor interieurtoepassing, zodat je ze ook binnen kunt plaatsen.

2. Grote rechthoekige plantenbakken in je tuin

Onze grote rechthoekige plantenbakken zijn een prachtige toevoeging voor je tuin of voor je huis! De collectie van grote rechthoekige plantenbakken is de laatste jaren flink uitgebreid. Voorheen waren er een standaard aantal maten, maar inmiddels telt deze collectie al bijna 90 verschillende grote plantenbakken!

Grote rechthoekige plantenbakken zijn perfect om te gebruiken als divider om verschillende delen/hoeken te creëren in je tuin. Daarnaast staan ze mooi aan de rand van je dakterras of balkon, zoals op de foto hiernaast. Met grote rechthoekige plantenbakken in combinatie met hogere beplanting kun je de nieuwsgierige ogen van de buren weren en een plekje uit de wind creëren. 

Bij de grote rechthoekige plantenbakken kun je uit dezelfde kleuren kiezen als de grote vierkante plantenbakken. Wil je een plantenbak groot rechthoekig helemaal zelf naar wens samenstellen? Bekijk dan hier de maatwerk collectie.

3. Grote ronde plantenbakken voor buiten

Naast de vierkante en rechthoekige modellen, vind je in ons assortiment diverse vormen grote ronde polyester plantenbakken voor buiten. Zo vind je bijvoorbeeld meerdere grote schalen in ons assortiment met een minimale doorsnede van 120 cm tot een maximale doorsnede van twee meter.

Daarnaast vind je ook een aantal grote vazen in ons assortiment met een doorsnede vanaf 80 cm tot 120 cm en een hoogte van maximaal 110 cm. Deze staan prachtig voor een schutting of muur in je tuin. 

4. De extra opties bij de plantenbakken en bloembakken groot

Het is mogelijk om wielen door ons te laten monteren. Wij raden het echter wel af om hiervoor te kiezen bij grote plantenbakken. Dit komt omdat er veel grond in de plantenbakken zit wat ervoor kan zorgen dat er te veel gewicht op de wielen zou komen te staan. De wielen kunnen dan afbreken.

Daarnaast kunnen de plantenbakken geproduceerd worden in alle ral kleuren en in hoogglans wit. De levertijd van maatwerkbakken is echter wel sterk afhankelijk van het seizoen. De actuele levertijden vind je bij onze producten. Heb je geen speciale wensen? Bekijk dan al onze plantenbakken op voorraad! Deze plantenbakken kunnen we de volgende dag al bij jou thuis bezorgen.

Naast de hierboven genoemde maten plantenbakken zijn er nog veel meer maten mogelijk op aanvraag. Als je specifieke wensen hebt voor een grote plantenbak kan je altijd contact met ons opnemen om dit te bespreken. Wij doen ons best om je zo goed mogelijk te helpen.

5. Ontwerp je eigen grote plantenbak

Een grote plantenbak die perfect aansluit bij de vormen van je tuin? Ontwerp dan zelf een grote plantenbak! Met het nieuwe modulaire plantenbak systeem van Carrez wordt dit mogelijk. Het modulaire systeem bestaat uit diverse hoekelementen en rechte elementen. Deze elementen kun je eenvoudig aan elkaar bevestigen, zodat je zelf een grote plantenbak kunt ontwerpen. Er zit geen limiet aan de lengte of breedte van de grote plantenbak, waardoor het ook voor grotere tuinen en projecten mogelijk wordt. 

6. Grote bloembakken en plantenbakken goedkoop

Grote bloembakken en plantenbakken in de tuin hebben staan is natuurlijk mooi, maar daar hangt vaak ook een groot prijskaartje aan. Bij Polyesterplantenbakken.nl streven we ernaar om onze grote plantenbakken en bloembakken zo goedkoop mogelijk te kunnen leveren.

Zoek je naar een groot aantal grote bloembakken en plantenbakken? Neem dan contact met ons op voor een eventuele korting.

7. Bekijk onze grote plantenbakken!

Benieuwd naar onze grote plantenbakken? Wij hebben een van de grootste online collecties polyester plantenbakken van Nederland! Bijna iedere maand worden en nieuwe modellen toegevoegd.