Ben je opzoek naar bakken voor in de tuin? Overweeg dan onze polyester bakken! Onze polyester bakken hebben een mooie afwerking, zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en structuren en passen hierdoor in bijna iedere tuin! Ze geven daarnaast ook sfeer en uitstraling aan je tuin. Op deze pagina vertellen we je meer over de merken polyester bakken die wij aanbieden, de verschillende soorten en kleuren en maatwerk.

Carrez polyester bak

De Carrez polyester bakken zijn verkrijgbaar in 2 kleuren: antraciet-zwart en zuiver wit.  De polyester bakken zijn NIET voorzien van een drainage systeem. Zorg dus altijd voor een goede afwatering door gaatjes in de bodem te boren.

De Carrez polyester bakken kunnen ook binnen gebruikt worden. Je hoeft dan geen gaatjes in de bodem te boren voor de afwatering. Deze polyester bakken zijn alleen niet helemaal waterdicht, dus gebruik alleen aarde om de bak te vullen (geen hydrokorrels).

Ons assortiment Carrez bakken bestaat uit verschillende afmetingen: hoge, smalle polyester bakken waarmee je privacy creëert. Grote, vierkante bakken voor grote bomen zoals olijf-of palmbomen en lange, smalle polyester bakken waarmee je bijvoorbeeld een scheiding kunt creëren. Zo is er dus voor iedereen en elke tuin een geschikte polyester bak.

Onze Carrez polyester bakken zijn gemaakt van de beste grondstoffen waardoor de gemiddelde levensduur 50 jaar is! De bakken zijn voorzien van meerdere lagen componentenlak, zodat de bak sterker en kleurvaster is dan andere bakken.

Lupine polyester bakken

Naast de Carrez polyester bakken, bieden wij ook de Lupine polyester bakken aan. De Lupine polyester bakken zijn verkrijgbaar in de kleuren antraciet-zwart en zuiver wit, alleen er is keuze uit 1 structuur: een lichte structuur. Het assortiment van de Lupine polyester bakken bestaat ook uit verschillende afmetingen waardoor er voor iedereen en elke tuin een geschikte bak is.

De Lupine polyester bakken hebben geen drainage systeem in de bodem net zoals de Enjoyplanter polyester bakken. Bij de Lupine polyester bakken zal je dan meer gaatjes in de bodem moeten boren, zodat het water beter wegloopt.

Daarnaast is er bij de Lupine polyester bakken maatwerk mogelijk. Wat houdt maatwerk precies in? Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de hoogte van de polyester bak in te korten, de polyester bak zonder bodem te laten leveren of een gewenste RAL kleur kiezen. Vind je de door jouw gewenste maat polyester bak niet terug op onze website? Dan is maatwerk met aparte afmetingen mogelijk, maar wel bij een minimale afname van 20 stuks en tot 300 cm . Houdt ook rekening met een langere levertijd bij Lupine polyester bakken maatwerk. De levertijd kan verschillen per seizoen.

Onze polyester bakken zijn vorst-en regenbestendig. Je kunt ze het hele jaar door buiten laten staan. Door het gebruik van EPS materiaal aan de binnenzijde, zijn de wortels van de planten of bomen goed beschermt en het maakt de bak nog steviger.