Bij Polyesteplantenbakken.nl is het mogelijk om plantenbakken op maat te laten maken. Onze plantenbakken worden gemaakt uit mallen en daardoor ben je niet helemaal vrij in iedere maat, maar door het samenstellen van plantenbakken of het inkorten van de hoogte is er wel heel veel mogelijk. Daarnaast kan je kiezen uit 191 verschillende ralkleuren zodat de polyester plantenbak precies bij je huidige inrichting en kleurenpalet staat. Hieronder lees je meer over de voorwaarden die van toepassing zijn bij een plantenbak op maat. 

Kun je geen plantenbak vinden die wij op voorraad hebben die aan je wensen voldoet, zoals de kleuren of de maatvoering? Dan kun je kijken bij onze maatwerk polyester plantenbakken. Als ook hier niet de juiste maat tussen staat, kun je een plantenbak op maat laten maken. Hierbij heb je nog twee opties: het inkorten van de hoogte van een bestaande maatvoering (als de lengte x breedte wel goed zijn) of het inkorten in de lengte of breedte

Een polyester plantenbak inkorten in hoogte

Wil je een bepaalde plantenbak maar deze moet iets lager zijn, dan is dat mogelijk. Geef met de bestelling duidelijk door in het opmerkingen veld welke bak in welke hoogte gemaakt moet worden. Je kunt dus een bak lager laten maken, niet hoger. De kosten hiervoor bedragen 5% van de verkoopprijs.

Een andere breedte of lengte plantenbak

Wil je een bestaande soort plantenbak op maat iets breder, langer, korter of smaller laten maken? Dan kan dit ook. Dit is alleen een stuk lastiger om te maken, waardoor de kosten voor een enkele bak al snel op 3x duurder uitkomen. Bij deze maatwerk optie moet er dus meer gebeuren dan alleen het inkorten van de bak. De bak wordt dan op de gewenste maat gemaakt en opnieuw strak gezet en gespoten. Indien je op zoek bent naar een hele serie afwijkende maten, is het wellicht interessant om contact met ons op te nemen.

Voor het aanpassen van maten in lengte of breedte is niet zomaar een standaard prijs op te geven. Ben je benieuwd hoe duur een polyester plantenbak op maat kost in de maten die je graag zou willen? Stuur ons een mail of neem telefonisch contact op. Wij helpen je graag verder en maken een passende offerte. 

Vaste regels voor plantenbakken op maat

Let op, er gelden een aantal vaste regels voor de plantenbakken op maat. Wij maken namelijk alleen maar polyester plantenbakken tot 3 meter lang. Wil je een langere plantenbak? Dan is misschien een cortenstalen plantenbak iets voor jou.

Bekijk de plantenbakken van onze klanten

Ben je benieuwd naar de plantenbakken op maat die wij al hebben geleverd aan onze klanten en naar de andere plantenbakken? Je vindt ze op onze fotopagina!