Adezz plantenbakken | Luxe polyester plantenbakken De Adezz polyester plantenbakken zijn onze meest verkochte plantenbakken. Ze hebben een moderne, luxe uitstraling en zijn volledig vervaardigd uit polyester. De plantenbakken zijn door en door gekleurd en verkrijgbaar in de kleuren Antraciet-zwart, Wit of betonlook. Van de Adezz polyester plantenbakken zijn twee typen verkrijgbaar: kies voor een stoere matte uitstraling, of voor de elegante witte hoogglans look. De polyester plantenbakken zijn allen voorzien van een watergeul voor de waterafvoer en van EPS-isolatiemateriaal. Op onze website vind je polyester plantenbakken van Adezz en Lupine. Wil je het verschil weten tussen deze twee merken plantenbakken? Je vindt antwoord het hier. Alle maten zijn lengte x breedte x hoogte. Lees meer
105 Producten
Filters
Pagina 1 van 9

Polyester plantenbakken voor binnen en buiten

In deze categorie vind je alle polyester plantenbakken van het merk Adezz. De polyester plantenbakken zijn verkrijgbaar in vierkante en rechthoekige plantenbakken en kunnen zowel binnen- als buitenshuis gebruikt worden.

Wanneer je de Adezz plantenbakken in huis wilt gaan gebruiken, vul ze dan niet met hydrokorrels. Wanneer je de polyester plantenbak vult met hydrokorrels, kan water zich gaan ophopen onderin de plantenbak en kan er water doorheen komen. De polyester plantenbakken zijn namelijk niet 100% waterdicht. Wanneer je de plantenbak vult met enkel aarde en beplanting heb je hier geen last van.

Ga je de plantenbakken ook buiten gebruiken? Dan dien je zelf nog gaten te boren in de bodem, zodat het water goed afgevoerd kan worden bij een fiske regenbui. Dit kun je gewoon doen met een metaalboor. Per 0,2 vierkante meter dien je minimaal één gat te boren van 1cm.

Een plantenbak vierkant in de tuin? 

De plantenbakken van Adezz zijn verkrijgbaar als vierkant of rechthoek. Met een vierkante plantenbak kun je vele kanten op. Zo kun je kiezen voor een grotere kubus, maar ook bijvoorbeeld voor een hoge pilaar. Een grote plantenbak vierkant, de kubus, staat prachtig op een groot bedrijventerrein of centraal in de tuin. Een hoge plantenbak komt weer beter tot zijn recht naast de voordeur met bijvoorbeeld een buxusbol.

Kies voor een plantenbak rechthoek

Een rechthoekige plantenbak kun je op meerdere manieren inzetten in de tuin. Zo creëer je natuurlijk als eerste eenvoudig meer groen, maar je kunt ook een heerlijk beschut plekje maken. Ook op een balkon of dakterras komt een rechthoekige plantenbak goed tot zijn recht. Combineer een hoge rechthoekige plantenbak (zoals de plantenbak 90x25x80 cm) met hoge beplanting en voilà, je zit heerlijk privé.

Is een kunststof plantenbak hetzelfde als polyester?

Polyester is een kunststofsoort. Wanneer je opzoek bent naar een plantenbak kunststof kom je hoogstwaarschijnlijk bij deze polyester plantenbakken uit! Polyester is stevigslijtvast en geeft je tuin een moderne en luxe uitstraling. Daarnaast zijn deze antraciet plantenbakken licht van gewicht en kun je ze daarom eenvoudig plaatsen in de tuin. Eenmaal gevuld met aarde weegt hij natuurlijk wel een stuk zwaarder.

Geef je tuin een moderne touch met Adezz plantenbakken

Heb je net een (nieuwbouw)huis gekocht of wil je jouw tuin moderniseren? Kies dan voor Adezz plantenbakken. Adezz polyester plantenbakken staan prachtig op het gras, maar ook op de tegels of split komen de plantenbakken goed tot hun recht. 

Laat je polyester plantenbakken weer stralen

Het fijne van polyester plantenbakken is dat ze weinig onderhoud nodig hebben. Het kan toch voorkomen dat ze na een regenbui of de winter vies zijn geworden. Om je plantenbakken weer te laten stralen, kun je ze schoonmaken met de speciaal ontwikkelde Recovery Package. Deze Recovery Package bestaat uit een Cleaner en een Coating. Met de Cleaner maak je in een handomdraai je polyester plantenbak weer schoon. De Coating zorgt ervoor dat vuil zich minder snel gaat hechten aan de plantenbak.

Wat de gebruikers van Adezz vinden

De witte en antraciet-zwarte Adezz plantenbakken staan inmiddels al op veel plekken in Nederland en België. Ben je benieuwd hoe de huidige gebruikers van Adezz de plantenbakken vinden? Je kunt hier alle reviews lezen en hier alle klantenfoto’s bekijken.

Ons Adezz polyester plantenbakken assortiment

Ons plantenbakken assortiment is een voorraadcollectie. Als ze op voorraad zijn geldt er voor 16:00 besteld, binnen 2 werkdagen in huis.