Privacy en rust zijn tegenwoordig erg belangrijke kernwaarden wanneer we in onze eigen omgeving aan het werk zijn of tot rust willen komen. Je zal het waarschijnlijk wel eens meegemaakt hebben dat je niet op elk moment van deze privacy en rust kan genieten. Dit kan komen omdat bijvoorbeeld je buren gemakkelijk in je tuin kunnen kijken, of wanneer je last hebt van alle prikkels op kantoor. Polyester plantenbakken kunnen bijdragen aan een rustigere, stille omgeving. Je kunt ze namelijk inzetten als afscheiding!

Er zijn tegenwoordig vele oplossingen die kunnen dienen als afscheiding, maar een van de mooiste, simpelste en meest sfeervolle opties is gewoonweg een polyester plantenbak met mooie planten erin. Een polyester plantenbak met beplanting is gemakkelijk te plaatsen, te verplaatsen, brengt groen/sfeer in je omgeving en is ook nog eens goed voor de natuur. Je kunt een polyester plantenbak op meerder manieren als afscheiding inzetten. Wij vertellen jou er graag een paar!

Plantenbak afscheiding voor op kantoor

Een plek waar tegenwoordig veel waarde wordt gehecht aan rust en privacy, is op grote kantoren waar zich veel personeel bevind. Er zijn vaak veel mensen die rondlopen en er wordt veel gebeld, wat kan leiden tot veel overlast bij andere personeelsleden. De moderne flexwerkplekken bieden vaak niet voldoende rust, maar polyester plantenbakken kunnen daarbij helpen. 

Een simpele manier om deze overlast te voorkomen, is om polyester plantenbakken als afscheiding te gebruiken. Zo kun je kiezen voor smalle, hoge plantenbakken die niet veel ruimte in beslag nemen. Daarnaast kun je ook kiezen voor grotere plantenbakken, die perfect passen in grotere ruimtes. 

De plantenbakken met beplanting functioneren uiteindelijk niet alleen als afscheiding tussen bepaalde delen, maar het zorgt er ook voor dat er op kantoor een rustgevende en gezellige sfeer ontstaat. 

Plantenbak afscheiding voor in je tuin

Je eigen tuin is een plek waar je wilt kunnen ontspannen en waar je tot rust komt. Het liefst wordt je dan ook zo min mogelijk gestoord door prikkels van buitenaf en wil je lekker kunnen relaxen zonder het idee dat je constant in de gaten wordt gehouden. Hiervoor bieden polyester plantenbakken de perfecte oplossing!

Een mooie polyester plantenbak in de juiste maten kunnen ervoor zorgen dat je jouw privacy weer terug krijgt en ongestoord tot rust kan komen. Een luxe plantenbak met mooie beplanting is natuurlijk altijd een mooie aanwinst voor in je tuin, maar in dit geval heeft het ook nog eens een functionele bijdrage. 

Plantenbak afscheiding voor op je balkon

Hetzelfde geldt uiteraard voor je balkon. Je hebt maar een beperkte ruimte waar je kan genieten van de zon of waar je graag buiten eet, dus dan je wilt dan niet constant gestoord worden of je bekeken voelen. Hiervoor bieden wij de perfecte plantenbakken aan die zowel smal als hoog zijn die kunnen dienen als afscheiding en niet veel ruimte in beslag nemen.

Een extra handige optie is wanneer je ervoor kiest om verzonken wieltjes onder de plantenbakken te laten plaatsen door ons. Hiermee kan je ze ook nog eens gemakkelijk verplaatsen.