Heb je net een nieuwbouwhuis gekocht en ben je op zoek naar moderne plantenbakken voor in de voor- of achtertuin? Of wil je je dakterras opfrissen met moderne plantenbakken? Wat je reden ook is, met antraciet plantenbakken kom je een heel eind! Antraciet plantenbakken passen in vrijwel iedere tuin en laten jouw planten goed tot hun recht komen. Benieuwd naar de mogelijkheden en waarom je voor antraciet plantenbakken zou moeten kiezen? Lees dan snel verder. 

Antraciet plantenbakken voor in de tuin

De kleur antraciet is een veel voorkomende kleur in tuinen en op dakterrassen. Denk maar aan antraciet tegels, grind en antraciet-kleurige schuttingen. Heb je al antraciet in de tuin, dan is het mooi om dit te combineren met antraciet plantenbakken. Heb je nog geen antraciet in de tuin? Ook dan zijn de plantenbakken goed te combineren met andere elementen uit de tuin.

Waar gebruik jij antraciet plantenbakken voor? 

Met de verschillende vormen van antraciet plantenbakken kun je vele kanten op. Kies je bijvoorbeeld voor hoge smalle antraciet plantenbakken in combinatie met hoge beplanting, dan creëer je eenvoudig meer privacy op je balkon of dakterras. Zo kunnen de buren niet meer op je terras gluren, terwijl jij lekker je boekje zit te lezen.

Je kunt antraciet plantenbakken ook gebruiken als afscheiding tussen bepaalde delen in de tuin, bijvoorbeeld tussen het grasveldje en de zithoek. Zo maak je een knus hoekje terwijl je geniet van de groene beplanting. 

Antraciet plantenbakken van polyester

Onze antraciet plantenbakken zijn gemaakt van polyester. Polyester is een hoogwaardig materiaal en door en door gekleurd. Hierdoor hebben de antraciet plantenbakken een strakke en moderne uitstraling. Dankzij het minimalistische ontwerp passen de antraciet plantenbakken in iedere tuin.

Daarnaast zijn onze antraciet plantenbakken volledig geïsoleerd met een drie centimeter dikke laag EPS. Hierdoor blijven de wortels van vorstgevoelige bomen ook in de winter lekker warm.

Het onderhoud van je antraciet plantenbak

Doordat de antraciet plantenbakken zijn gemaakt van polyester, hebben ze weinig onderhoud nodig. Je hoeft er vrijwel niet naar om te kijken. Mochten ze toch vies worden en wil je jouw antraciet plantenbak zo stralend mogelijk houden? Dan raden wij je aan om de recovery package te gebruiken. Met deze set reinig je eenvoudig de antraciet plantenbak en zorg je ervoor dat deze na loop van tijd er weer stralend uit gaat zien.

Een antraciet plantenbak die 100% bij je tuin past

We hebben antraciet plantenbakken die je zelf verder naar wens kunt samenstellen. Bij deze antraciet plantenbakken kun je kiezen voor de volgende opties: 

  • Voeg wielen toe onder je antraciet plantenbak
  • Je antraciet plantenbak in huis plaatsen? Kies voor de interieurtoepassing!
  • Gebruik je antraciet plantenbak als vijver en kies voor de vijvertoepassing
  • Je kunt de hoogte in laten korten van de antraciet plantenbak
  • Liever geen bodem? Deze kunnen we voor je verwijderen
  • Standaard worden de plantenbakken in de rallkeur 7021 (antraciet) geleverd, maar je kunt ook voor een andere ralkleur kiezen

Deze 'maatwerk' antraciet plantenbakken hebben een langere levertijd dan de voorraad antraciet plantenbakken. Dit komt omdat ze op bestelling worden gemaakt. De actuele levertijd vind je bij de plantenbakken en verschillen per seizoen.