Bij PolyesterPlantenbakken.nl stel je jouw eigen polyester plantenbak samen. Kies het gewenste formaat van de plantenbak en selecteer een van de 191 verschillende RAL-kleuren.

Onze plantenbakken zijn leverbaar in 191 verschillende RAL-kleuren. Je betaalt een toeslag van 15% als je een plantenbak in een andere kleur dan antraciet zwart wilt bestellen.

Waar je rekening mee moet houden is dat iedere gekleurde polyester plantenbak op maat wordt gemaakt. Dit betekent dat levertijd hoger is dan op onze voorraadmodellen, namelijk zes tot tien weken. Daarom adviseren we om de bakken op tijd te bestellen.

Hoe werkt het?

Ga naar de 'Maatwerk' pagina en kies de bak die je wil. Vervolgens kies je jouw favoriete kleur!

Kan ik mijn gekleurde bak laten aanpassen?

Ja, we kunnen de bodem laten verwijderen of gaten boren. Ook kan de bak geschikt gemaakt worden voor binnen gebruik of om in een vijver te plaatsen. Daarnaast leveren we optioneel een inzetbakje bij hogere bakken, zodat je minder potgrond hoeft te gebruiken.

Uit welke kleuren kan ik kiezen?

Alle kleuren kun je hieronder zien. Let op, de getoonde meerprijs geldt voor de polyester plantenbak 40 x 40 x 100 cm. Bij andere plantenbakken geldt een lagere of hogere meerprijs, afhankelijk van de grootte van de plantenbak.

Laat ons zien hoe jouw plantenbak staat! 

Heb je de plantenbak bestelt en inmiddels ontvangen? Stuur ons een foto toe van jouw nieuwe plantenbak en ontvang van ons een heerlijke chocoladereep.