Lupine Maatwerk

Lupine Maatwerk polyester plantenbakken

Schitterende polyester plantenbakken, verkrijgbaar in alle vormen en afmetingen! De bovenrand van de plantenbak is dubbel omgezet wat deze bak een prachtige tijdloze uitstraling geeft. De maten hieronder zijn allemaal lengte x breedte x hoogte.

Jouw unieke maatwerk plantenbak

Alle maatwerk polyester plantenbakken zijn vorstbestendig en licht. Doordat de bewapening in de hoeken wordt doorgelegd kunnen de hoeken niet uitscheuren. Je kunt bij iedere bak kiezen uit 191 verschillende kleuren. De bakken zijn tevens door en door gekleurd. De plantenbakken zijn standaard geschikt als buitenbak, maar je kunt ook kiezen voor een binnen optie (interieurtoepassing) zodat je de plantenbak ook met plezier in huis kunt gebruiken. Ook is het mogelijk om de polyester plantenbak te laten maken als vijver. Wil je de plantenbak kunnen verplaatsen? Kies er dan voor om wielen te laten monteren!

 

Wil je niet te lang wachten op je bestelling? Bekijk dan onze standaard plantenbakken. Deze kunnen meestal een snel uit voorraad geleverd worden. 

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter

Maatwerk polyester plantenbakken

Naast ons ruime aanbod voorraad polyester plantenbakken van de merken Enjoyplanters en Lupine, hebben wij ook maatwerk plantenbakken. Deze maatwerk plantenbakken zijn in principe hetzelfde als de Lupine voorraad bakken, alleen kunnen hier nog extra opties bij worden genomen.

 

Verschillende modellen maatwerk polyester plantenbakken

Je hebt bij ons de keuze uit vierkante, rechthoekige en ronde maatwerk polyester plantenbakken. De kleinste maatwerk polyester plantenbak is 40x40x40 centimeter. De grootste maatwerk polyester plantenbak heeft een afmeting van 230x50x40 centimeter. Onze polyester plantenbakken zijn geschikt voor in je achtertuin, maar ook in je voortuin staan ze bijvoorbeeld prachtig. Of plaats ze als eyecatcher op je bedrijfsterrein.

 

Gebruikstoepassing van de maatwerk polyester plantenbakken

De maatwerk polyester plantenbakken in deze categorie zijn standaard geschikt voor buiten gebruik. De plantenbakken zijn vorstbestendig, omdat de plantenbakken volledig uit polyester zijn vervaardigd en geen water of vocht opnemen. Daarnaast kunnen ze ook geschikt gemaakt worden voor interieurtoepassing of vijvertoepassing. Ze worden dan voorzien van een extra coatingslaag en als hij als vijver gebruikt wordt, krijgt de vierkante plantenbak ook nog een extra laag polyester, zodat de bak bestand is tegen de waterdruk.

 

Extra opties op de maatwerk polyester plantenbakken

Optioneel kun je onder onze vierkante plantenbakken wieltjes laten monteren. Tot een afmeting van 80x80x80cm is het verantwoord om er wieltjes onder te laten plaatsen. Bij grotere maten plantenbakken is de kans groot dat door het gewicht van de inhoud de wieltjes afbreken. Kleinere maten plantenbakken met wieltjes kun je over kleine afstanden voorzichtig verplaatsen. Ook is het mogelijk om de plantenbak in hoogte te laten inkorten of de plantenbak te bestellen zonder bodem. Daarnaast kun je kiezen uit meer dan 190 ralkleuren.

 

Levertijden van maatwerk polyester plantenbakken

De maatwerk polyester plantenbakken worden speciaal voor jou aangepast. Afhankelijk van het seizoen duurt dit 3 weken of langer. Bij de producten vind je de actuele productiedagen. Houdt er rekening mee dat het gaat om werkdagen. Wil je tijdig een maatwerk plantenbak? Dan adviseren wij om deze te bestellen voor het hoogseizoen. In het hoogseizoen kan de levertijd oplopen tot +5 weken.

 

Wil je inspiratie op doen? Bekijk dan onze polyester plantenbakken foto's. Onze klanten beoordelen Polyesterplantenbakken.nl gemiddeld met een 9,2 (van 10) op basis van 500+ reviews!

Wacht a.u.b.