Wil je graag privacy creëren in je tuin? Of een terrasafscheiding maken op je dakterras zodat je speelse zithoekjes kunt maken? Kies dan voor onze kunststof plantenbakken! Onze kunststof plantenbakken zijn in verschillende kleuren en afmetingen leverbaar, waardoor je een terrasafscheiding helemaal naar wens kunt maken. Hieronder vind je meer tips & ideeën zodat je direct aan de slag kunt gaan.

Creëer privacy op je terras met een kunststof terrasafscheiding

Herken je dat gevoel? Mensen kijken gemakkelijk je tuin in of buren kunnen je zien zitten als je heerlijk je boekje zit te lezen op je dakterras. Wanneer je privacy mist in je tuin, kan een terrasafscheiding van kunststof de oplossing bieden. 

Een terrasafscheiding van kunststof zorgt niet alleen voor een beschut hoekje, het voegt ook nog eens eenvoudig groen toe aan je terras. Wanneer je kiest voor een smalle, hoge kunststof plantenbak in combinatie met hoge groene beplanting, neemt de terrasafscheiding niet veel ruimte in en geniet je van een maximaal beschut effect.

Waarom kiezen voor een kunststof terrasafscheiding van plantenbakken?

Waarom kunststof plantenbakken gebruiken als terrasafscheiding? Kunststof plantenbakken zijn licht van gewichtmakkelijk in onderhoud en je kunt ze (grotendeels) naar wens samenstellen. Daarnaast is er ontzettend veel keuze in onze collectie kunststof plantenbakken, waardoor je een terrasafscheiding helemaal naar wens kunt samenstellen.

Bekijk hier onze kunststof plantenbakken

Hoge kunststof plantenbakken als terrasafscheiding

Door te kiezen voor onze hoge kunststof plantenbakken, geniet je binnen no-time van meer privacy op je terras. Wil je graag een groene terrasafscheiding op je terras? Plaats dan een klimplant in je kunststof plantenbak of een kant en klaar haag. Zelf je klimplant hoger laten groeien? Kies dan voor een trellisscherm. Met een trellisscherm laat je jouw klimplant in een mooie vorm en hoger groeien. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor hogere planten zoals grassoorten en bamboe. Dan is een trellisscherm niet nodig.

Creëer een speels effect op je terras

Heb je een grotere tuin en wil je graag meerdere zithoekjes creëren op je terras? Maak dan een terrasafscheiding met behulp van onze kunststof plantenbakken. Als je kiest voor een lage kunststof plantenbak, houd je overzicht over je terras. Kies voor meerdere lage kunststof plantenbakken als je sfeer en een speels effect wilt creëren op je terras.

Terrasafscheiding kunststof op maat gemaakt

Ben je op zoek naar kunststof terrasafscheiding in de door jou gewenste RAL-kleur, wil je wieltjes onder je kunststof terrasafscheiding of een andere maat? Kies dan voor de kunststof plantenbakken op maat! Hierbij kun je kiezen voor verschillende toepassingen en/of aanpassingen. Zo is er voor ieder wat wils en heb je altijd een unieke kunststof terrasafscheiding die perfect bij jouw tuin past.

Bekijk hier onze maatwerk kunststof plantenbakken

Kunststof plantenbakken zijn makkelijk in onderhoud

Kunststof is eenvoudig te onderhouden. Wanneer je kiest voor kunststof terrasafscheiding, hoef je dus weinig moeite te doen om je plantenbak(ken) het hele jaar door te laten stralen. Je kunt alle kunststof plantenbakken eenvoudig schoonmaken met de speciaal ontwikkelde Enjoyplanters Recovery Package. Dit schoonmaakpakket bestaat uit een schoonmaakspray en een coating, zodat het vuil minder de kans krijgt om zich te hechten.

Inspiratie nodig voor de perfecte kunststof terrasafscheiding?

Inspiratie nodig? Een aantal van onze klanten gingen je voor! Bekijk hier hoe zij aan de slag zijn gegaan en hoe zij kunststof plantenbakken hebben gebruikt als terrasafscheiding.