Bloembakken zijn in veel verschillende maten en afwerkingen verkrijgbaar, maar een van de populairste modellen zijn de vierkante bloembakken. Vierkante bloembakken passen vaak in elke tuin of interieur en bieden een mooie oplossing om je bloemen en planten in te plaatsen. Kies je voor polyester? Dan kun je deze vierkante bloembakken zowel binnen als buiten gebruiken. Op deze pagina vind je alle informatie en mogelijkheden over deze bloembakken vierkant! 

Vierkante bloembakken van Carrez

Carrez is een merk waaronder we veel verschillende vierkante bloembakken verkopen. Het meest verkochte materiaal is polyester. De bloembakken van polyester zijn goed bestendig tegen alle weesomstandigheden. Daarnaast is polyester erg stevig en licht van gewicht. Niet voor niets dat het zo populair is! Het meest verkochte model van de polyester bloembakken is de bloembak vierkant. Vierkante bloembakken van polyester zijn snel uit onze grote voorraad leverbaar.

Carrez biedt vierkante bloembakken aan in verschillende kleuren en afwerkingen. Zo kun je kiezen uit de volgende kleuren: Antraciet-zwart of Zuiver wit

Een bloembak vierkant op maat voor jou gemaakt

Naast en Carrez collectie, beschikken wij ook over een andere collectie vierkante bloembakken. Deze kun je vinden onder de naam Lupine. Een geselecteerd aantal maten hebben we hiervan op voorraad. Bij de rest van deze collectie vierkante bloembakken kun je kiezen uit diverse maatwerk mogelijkheden, waaronder: 

  • Er kunnen verzonken wielen onder de vierkante bloembak geplaatst worden
  • De bodem kan uit de vierkante bloembak worden verwijderd
  • De vierkante bloembak kan waterdicht worden gemaakt

Houdt echter wel rekening met de langere levertijd van deze bloembakken, deze hebben namelijk een levertijd van c.a. 8 weken (afhankelijk van het seizoen).

De afwerking van deze vierkante Lupine bloembakken zijn te vergelijken met de Velvet variant van Carrez. Ze hebben een matte afwerking en zijn ook gemaakt van het sterkte polyester. Daarnaast kunnen ze ook gespoten worden in de door jou gewenste RAL kleur. Dit kun je ook als optie kiezen op de product pagina.

Verschillende materialen vierkante bloembakken

Naast de Polyester bloembakken zijn er natuurlijk ook vierkante bloembakken in andere materialen. 

Op Houtenplantenbakken.nl vind je een complete collectie houten vierkante bloembakken van verschillende soorten hout. Zo kun je kiezen voor hardhout Bankirai, hardhout Acacia, oud steigerhout en zwart gecoat steigerhout. Alle vierkante houten bloembakken zijn voorzien van een anti-worteldoek en zijn vorstbestendig. Mede hierdoor kun je ze het hele jaar buiten laten staan zonder zorgen.

Een ander populair materiaal wat je veel terug ziet in de tuin is Cortenstaal. Op Cortenstaalplantenbak.nl vind je verschillende soorten en maten vierkante bloembakken van Cortenstaal. Vierkante bloembakken van cortenstaal zijn standaard geschikt voor buitengebruik. Ze zijn daarnaast vorstbestendig, omdat ze geen water of vocht opnemen. Zo zullen ze na 4 tot 6 maanden een mooie kenmerkende roestbruine kleur krijgen die de vierkante bloembak beschermt tegen verdere corrosie.