Wil je graag wat meer privacy creëren in je tuin of op je balkon? Of wil je juist diepte aanbrengen in je tuin? Dan kun je kiezen voor onze lange plantenbakken van polyester. De lange polyester plantenbakken en bloembakken zijn verkrijgbaar in meerdere maten en kleuren. Er is zelfs maatwerk mogelijk! Zo is er voor iedereen tuin of voor ieder balkon een geschikte lange plantenbak of lange bloembak te vinden. Op deze pagina vind je meer informatie en tips over onze lange polyester plantenbakken.

Creëer meer privacy met een lange plantenbak of lange bloembak

Met onze lange plantenbakken creëer je binnen een handomdraai privacy in je tuin of op je balkon. Vul ze bijvoorbeeld met hoge beplanting, zodat je de nieuwsgierige ogen van de buren kunt weren. Daarnaast creëer je zo een heerlijk beschut plekje uit de wind of zon.

De lange plantenbakken zijn er in verschillende maten, variërend van 90x25x90 cm (lengte x breedte x hoogte) tot 230x50x40 cm. Tussen deze formaten is er veel keuze mogelijk! Zo past er dus altijd één van onze lange plantenbakken bij jouw stijl/exterieur. Onze lange plantenbakken zijn geschikt voor binnen en/of buiten gebruik.

De lange plantenbakken en lange bloembakken van Lupine zijn niet standaard geschikt voor binnengebruik. Wil je toch een model hiervan geschikt maken voor binnengebruik? Bekijk dan de maatwerk plantenbakken en kies voor interieurtoepassing. Hiermee wordt de lange plantenbak voorzien van een extra coatinglaag, waardoor hij waterdicht wordt gemaakt. 

Creëer knusse hoekjes in je tuin

Wil je verschillende zones in je tuin creëren of juist van elkaar scheiden? Met onze lange plantenbakken en lange bloembakken maak je in een handomdraai een terrasafscheiding in je tuin. Door een hoge grassoort in een lange plantenbak te plaatsen, creëer je ook nog eens gelijk privacy!

Staat de maat of kleur er niet tussen die je graag wilt hebben? Bij onze maatwerk plantenbakken kun je o.a. de hoogte inkorten, kiezen uit een van onze 191 verschillende ralkleuren of kies voor het verwijderen van de bodem. Keuze genoeg dus om een plantenbak zelf samen te stellen. 

Creëer een speels effect in je tuin

Wil je graag meerdere zones creëren in je tuin, maar wel overzicht houden? Kies dan voor onze lage lange plantenbakken. Met onze lage lange plantenbakken kun je gemakkelijk meerdere zithoekjes maken zonder het overzicht over je tuin te verliezen. Door het plaatsen van meerdere lage plantenbakken ontstaat er een speels effect in je tuin en voeg je dus ook gelijk sfeer toe.

Lange plantenbakken zijn makkelijk in onderhoud!

Onze lange plantenbakken en lange bloembakken zijn eenvoudig te onderhouden, hoe fijn is dat! Je hoeft dus weinig moeite te doen om de polyester plantenbakken het hele jaar door te laten stralen. Je kunt de plantenbakken behandelen met het speciaal ontwikkelde recovery package. Deze set bestaat uit een spray en een coating. Zo krijgt vuil dus minder kans om zich te hechten aan de plantenbakken.