Ben je op zoek naar een groene oplossing voor op kantoor? Een oplossing die bijdraagt aan het creëren van rust, maar ook de luchtkwaliteit en luchtvochtigheid verbetert? Kies voor mooie, grote planten in tijdloze plantenbakken! Door te kiezen voor neutrale plantenbakken met de juiste beplanting, maak je de beste werksfeer mogelijk dat is er. Polyester plantenbakken zijn perfect voor op kantoor. Benieuwd waarom en hoe je deze plantenbakken perfect kunt stylen? Lees dan snel verder! 

De voordelen van planten op je kantoor

Planten op kantoor zorgen voor een positieve bijdrage. Je vindt veel artikelen online over de voordelen. We hebben ze voor jou hieronder nog een keer opgesomd:

  • Meer kantoorplanten in een ruimte zorgen voor 20% minder ziekteverzuim.
  • Planten op kantoor zorgen voor een betere luchtvochtigheid. Zo is het in een ruimte met planten 5% vochtiger dan in een ruimte zonder planten.
  • Personeel kan zich beter concentreren en mensen worden zelfs creatiever!
  • Planten zorgen voor een aangename werkplek.

Kies voor plantenbakken die perfect passen bij je kantoor

De voordelen van planten op kantoor willen we allemaal wel. Natuurlijk horen planten in mooie plantenbakken. Als je mooie plantenbakken uitzoekt voor je kantoor, dienen ze natuurlijk wel perfect te passen bij de rest van het interieur.

Onze favoriet is de polyester plantenbak. Polyester plantenbakken zijn een toevoeging aan ieder kantoor. Het voordeel van deze plantenbakken op kantoor is dat ze verkrijgbaar zijn in een groot scala aan afmetingen. Daarnaast kun je polyester plantenbakken in de kleuren van je bedrijf laten maken, hoe gaaf is dat! Met polyester plantenbakken kun je de verschillende kantoorruimtes met elkaar verbinden, op een rustige en strakke manier. 

Polyester plantenbakken staan er om bekent dat ze licht van gewicht zijn en eenvoudig in onderhoud. Bij de polyester plantenbakken is nog meer maatwerk mogelijk. Zo kun je verzonken wielen onder de plantenbakken laten maken, waardoor ze eenvoudig aan de kant geschoven kunnen worden tijdens het schoonmaken.

Creëer privacy of een afscheiding op kantoor met plantenbakken

Door planten in polyester plantenbakken op kantoor te plaatsen, creëer je een gezonde, frisse omgeving. Daarnaast kun je de polyester plantenbakken ook gebruiken als afscheiding of er privacy mee creëren. Doordat de polyester plantenbakken leverbaar zijn in verschillende afmetingen, kun je zelf de grootte van de afscheiding bepalen.

Morgen al nieuwe polyester plantenbakken op de zaak?

Een groot deel van onze collectie is direct uit voorraad leverbaar. Zo laat je de polyester plantenbakken morgen al op je kantoor afleveren! Je kunt direct aan de slag gaan.

Let op, onze polyester plantenbakken zijn niet waterdicht. Dat betekent dat je ze niet helemaal kunt vullen met water of dat je de plantenbakken kunt gebruiken voor hydrocultuur. Om de plantenbakken op je kantoor neer te zetten, dien je ze te vullen met aarde. Wanneer je de planten normaal water geeft, zullen de plantenbakken geen water doorlaten.

Veel plantenbakken tegelijk aanschaffen voor je kantoor?

Wil je meerdere plantenbakken aanschaffen voor op kantoor of heb je specifieke wensen? Neem dan telefonisch of via de e-mail contact met ons op.