Polyester onderhoud

De polyester cleaner maakt de plantenbakken goed schoon en de protector zorgt voor een vuilafstotend laagje. Hiermee verleng je de duurzaamheid van de plantenbak. Het zorgt ervoor dat de plantenbak(ken) hun glans weer terugkrijgen.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Doe inspiratie op en bekijk de polyesterplantenbakken van www.polyesterplantenbakken.nl bij onze klanten thuis

Polyester plantenbakken

Op www.polyesterplantenbakken.nl vind je plantenbakken die vorstbestendig zijn, omdat ze 100% uit polyester bestaan en geen vocht opnemen. Onze plantenbakken zijn dan ook duurzaam en gaan erg lang mee. De plantenbakken worden door en door gekleurd, zodat de kleur er niet vanaf gaat. Bovendien heb je keuze uit alle ral kleuren.

 

Gebruikstoepassing

De plantenbak wordt voorzien van isolatiemateriaal dat de wortels van de plant beschermt. De plantenbakken kunnen buiten worden gebruikt, maar je kunt er ook voor kiezen om ze binnen te gebruiken. De plantenbak wordt dan voorzien van een extra coatingslaag om doorlekken te voorkomen. Ook vijvertoepassing is mogelijk. De plantenbak wordt naast een extra coating ook van een extra laag polyester voorzien om bestand te zijn tegen de waterdruk.

 

Ons assortiment

In ons assortiment hebben we voorraad polyester plantenbakken in het antraciet-zwart en wit. Als ze op voorraad zijn geldt er voor 16:00 uur besteld, morgen in huis. Als je andere opties wilt, zoals interieurtoepassing, een andere ral kleur of een plantenbak met wielen wilt, produceren we de plantenbakken voor jou. Je hebt keuze uit vierkante polyester plantenbakken, ronde polyester plantenbakken en rechthoekige polyester plantenbakken. Ook kunnen we de plantenbakken in hoogglans wit produceren. Liever een polyester plantenbak in een andere vorm in een hoogglans kleur? Bekijk dan eens ons assortiment. De levertijd van onze productie plantenbakken is afhankelijk van het seizoen en vind je bij de producten. 

Wacht a.u.b.