3 items

Filters
Selectie verfijnen
Categorieën
Prijs
 26.00 -  37.00
 37.00
 26.00

Accessoires en schoonmaaksetten voor je polyester plantenbakken

Maak je polyester plantenbak compleet met een bijpassend stalen trellisscherm en laat je plantenbakken stralen als nooit tevoren met de speciale cleaner set. Tegen de trellisschermen kun je jouw planten hoger laten groeien. De trellis schermen zijn in verschillende maten verkrijgbaar en passen perfect bij de polyester plantenbakken. 

 

De polyester cleaner maakt de plantenbakken goed schoon en de protector zorgt voor een vuilafstotend laagje. Hiermee verleng je de duurzaamheid van de plantenbak. Het zorgt ervoor dat de plantenbak(ken) hun glans weer terugkrijgen.

Lees meer

Items 1-3 of 3

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
 1. Polyester cleaner + protector 500 ml

   35.95
  2 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 2. Draadloze bodemvochtmeter met sensor

   36.50
  Snel beschikbaar
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 3. Extra sensor voor draadloze bodemvochtmeter

   26.95
  Snel beschikbaar
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
items per page

Onderhoudsvrije polyester plantenbakken

De polyester plantenbakken die je bij Polyesterplantenbakken.nl koopt hebben een ding allemaal gemeen: ze zijn eenvoudig in onderhoud! Dit houd in dat je vrijwel niet naar je polyester plantenbak hoeft om te kijken wanneer hij in de tuin staat. Natuurlijk kan het wel voorkomen dat je polyester plantenbak vies wordt door bijvoorbeeld regen met Saharazand, door sneeuw of dat er stof op komt te zitten. Doordat je er bijna niet naar om hoeft te kijken worden de polyester plantenbakken ook wel onderhoudsvrij genoemd.

Het schoonmaken van een polyester plantenbak

Wil je je polyester plantenbakken weer laten stralen alsof hij net uit de verpakking komt? Dat kan! Wij raden aan om de Enjoyplanters Recovery Package hiervoor te gebruiken. De Enjoyplanters Recovery Package bestaat uit twee flessen:

 

Met de Enjoyplanters Cleaner zorg je ervoor dat al het vuil eenvoudig van de plantenbak verwijderd kan worden. Maak wanneer je de plantenbak schoon hebt gemaakt, de polyester plantenbak droog zodat hij al mooi zijn glans terug krijgt. Met de coating kun je ervoor zorgen dat vuil zich minder makkelijk aan de polyester plantenbak hecht. Daarnaast zorgt de coating ervoor dat de kleuren weer mooi naar boven komen. De Enjoyplanters Cleaner en Coating kan ook voor de Lupine polyester plantenbakken worden gebruikt.

Laat je planten de hoogte ingroeien met een stalen trellisscherm

Met de Enjoyplanters stalen trellisschermen kun je jouw planten de hoogte in laten groeien. Bij de trellisschermen dien je de voet en het frame bij elkaar te bestellen. We hebben drie formaten trellisschermen: