Bij een grote tuin of groot bedrijventerrein horen natuurlijk de grootste plantenbakken. In ons assortiment hebben we diverse XL plantenbakken in onze voorraad, maar het is ook mogelijk om een XL plantenbak zelf samen te stellen of zelf te ontwerpen. Ontdek de mogelijkheden van polyester XL plantenbakken hier!

XL plantenbakken uit voorraad

Wil je XL plantenbakken morgen al bij jou op de stoep laten bezorgen? Bestel dan een XL plantenbak uit voorraad. De XL plantenbakken uit voorraad zijn verkrijgbaar van twee verschillende merken: Carrez en Lupine. Wanneer je een XL plantenbak uit voorraad besteld op werkdagen voor 16:00 wordt hij de volgende dag al geleverd!

XL plantenbakken van Carrez

De XL plantenbakken van Carrez zijn mooi afgewerkte polyester plantenbakken. De XL plantenbakken zijn verkrijgbaar in de kleuren antraciet-zwart en wit. Alle polyester plantenbakken van Carrez zijn aan de binnenzijde voorzien van EPS-isolatiemateriaal, waardoor de plantenbak beter geïsoleerd is. Zo zijn de wortels van je plantengoed beter beschermt tijdens de koude maanden van het jaar.

Heb je een grote ontvangstruimte in je kantoorpand? Dan kun je deze XL plantenbakken ook gewoon binnen zetten, mits je ze niet vult met hydrokorrels. Deze XL plantenbakken zijn namelijk niet volledig waterdicht en kunnen gaan lekken wanneer er veel water onderin de plantenbak blijft staan. De XL plantenbakken van Carrez beginnen vanaf een lengte van 100 cm. De populairste XL plantenbakken van dit moment zijn:

XL plantenbakken van Lupine

De XL plantenbakken van Lupine zijn net zoals de Carrez mooi afgewerkt. Standaard zijn de Lupine plantenbakken verkrijgbaar in de kleuren antraciet-zwart en wit. Ook deze XL plantenbakken zijn voorzien van EPS-isolatiemateriaal. De XL Lupine plantenbakken kunnen standaard alleen buiten worden gebruikt. Wil je ze binnen gebruiken? Bekijk dan de maatwerk plantenbakken en kies voor de interieurtoepassing.

Zelf de kleur van je XL plantenbak kiezen? Dat kan!

Kies voor een XL plantenbak in je bedrijfskleuren of stem de kleuren af op je huis en tuinmeubels. Bij de maatwerk XL plantenbakken is het allemaal mogelijk! Standaard worden de XL maatwerk plantenbakken geleverd in antraciet-zwart, maar je kunt ook kiezen voor een van de andere 190 verschillende ralkleuren. Daarnaast kun je bij de maatwerk XL plantenbakken ook kiezen voor het verwijderen van de bodem, zodat je hierin ook een grote boom kunt planten. Daarnaast zijn er ook andere maatwerk mogelijkheden, zoals het waterdicht laten maken van de XL plantenbak. Ontdek alle mogelijkheden in onze maatwerk categorie.