Rechthoekige plantenbakken kopen? Bekijk de langwerpige plantenbakken Rechthoekige plantenbakken vind je online ook veel onder de naam lange plantenbak of langwerpige plantenbak. De rechthoekige plantenbakken zijn verkrijgbaar van Adezz en Lupine. De Adezz plantenbakken zijn leverbaar in een matte- en hoogglans variant. De Lupine plantenbakken hebben een lichte structuur. Ben je opzoek naar andere vormen plantenbakken? Bekijk hier onze complete collectie polyester plantenbakken. Lees meer
93 Producten
Filters
Pagina 1 van 8

Rechthoekige plantenbakken in alle maten

Bij Polyesterplantenbakken.nl vind je een groot assortiment in verschillende rechthoekige plantenbakken. De maten van deze rechthoekige plantenbakken variëren van 70x30x67 cm tot 230x50x40 cm! Vind je dit te klein of staat je maat er niet tussen? Neem dan eens een kijkje bij het Enjoyplanters modulaire systeem. Met het modulaire systeem kun je een rechthoekige plantenbak zo groot maken als je zelf wilt.

Een rechthoekige plantenbak in het zwart, wit of andere kleur?

De rechthoekige plantenbakken kun je standaard laten leveren in de kleuren antraciet-zwart of wit. Wil je graag een rechthoekige plantenbak in een andere kleur? Kies dan voor de maatwerk plantenbakken. Hierbij kun je kiezen uit 191 verschillende ralkleuren (voor een kleine toeslag).

Langwerpige plantenbak voor buiten: polyester is de beste keuze!

De langwerpige plantenbakken van polyester kun je het hele jaar door buiten laten staan. Dat komt omdat de langwerpige plantenbakken geen water of vocht opnemen. Hierdoor kunnen ze niet kapot vriezen. Ook zijn de langwerpige plantenbakken voorzien van EPS-isolatiemateriaal. Hierdoor blijven de wortels van je planten lekker warm.

Wanneer je langwerpige plantenbak het hele jaar door buiten blijft staan wordt hij door regen, wind en stof vanzelf een beetje vies. Met de Enjoyplanters Recovery Package laat je jouw langwerpige plantenbak weer stralen als nooit tevoren! Met de set kun je de plantenbak reinigen en daarna voorzien van een vuilafstotende coating. Zo ziet je langwerpige plantenbak er weer uit als nieuw!

Bloembak rechthoek: kies je voor Enjoyplanters of Lupine?

De bloembakken rechthoek zijn verkrijgbaar van twee merken: Enjoyplanters en Lupine. Deze rechthoekige bloembakken lijken veel op elkaar, maar er zitten toch kleine verschillen in. Heb je al een Enjoyplanter of Lupine in de tuin staan? Dan raden wij aan om altijd voor hetzelfde merk te kiezen als je al hebt staan.

De bloembakken rechthoek van Enjoyplanters zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: Smooth (de bakken hebben een gladde structuur) en Velvet (de bakken hebben een lichte structuur). De Enjoyplanters bloembakken kun je zowel binnen als buiten gebruiken. Wanneer je de bloembak binnen plaatst, vul deze dan niet met hydrokorrels. Gebruik alleen aarde en plantjes. Als er teveel water in de bodem van de rechthoekige bloembak blijft staan, kan hij gaan lekken.

De bloembakken rechthoek van Lupine zijn alleen verkrijgbaar met een lichte structuur. Ze lijken het meest op de Enjoyplanters Velvet. Bij de rechthoekige Lupine bloembakken is het ook mogelijk om te kiezen voor maatwerk. Je kunt hierbij kiezen voor wielen, een andere ralkleur, het verwijderen van de bodem en je kunt de bloembak geschikt laten maken voor binnengebruik.

Gebruik je lange plantenbak op verschillende manieren!

Lange plantenbakken kun je op verschillende manieren gebruiken in de tuin, op het balkon of het dakterras. Zo kun je een lange plantenbak gebruiken als ‘room-divider’ door verschillende delen van de tuin op te splitsen in gezellige hoekjes. Scheid bijvoorbeeld het zitgedeelte af van het speelgedeelte.

Ook kun je een lange plantenbak gebruiken om de nieuwsgierige ogen te weren van de buren. Heb je een balkon of dakterras? Plaats dan een smalle, lange hoge plantenbak (bijvoorbeeld 90x25x80 cm) tegen de balustrade en vul deze met hoge beplanting. Het ziet er niet alleen gezellig uit, maar het is ook nog eens harstikke multifunctioneel!

Een rechthoekige plantenbak van kunststof of plastic?

Wat is het verschil tussen een rechthoekige plantenbak van kunststof, plastic en polyester? Plastic en polyester zijn beide kunststoffen. Wanneer je opzoek bent naar een rechthoekige plantenbak van kunststof kom je al snel uit bij een polyester plantenbak. De kwaliteit van polyester is een stuk steviger, robuuster en vaak ook mooier dan plastic. Bij plastic plantenbakken denken mensen vaak aan ‘goedkoop’.

Een rechthoekige plantenbak op wielen laten maken? Ook dat kan!

Die grote voorjaarsschoonmaak in de tuin of wil je zo nu en dan de inrichting veranderen? Dan kan een rechthoekige plantenbak op wielen zeer handig zijn. Bij de rechthoekige maatwerk plantenbakken kun je kiezen voor deze extra optie. Hierbij worden de wielen 'verzonken' gemonteerd onder de rechthoekige plantenbak. Bij de productie komt de bodem van de plantenbak water hoger te liggen, zodat de wielen netjes wegvallen achter de zijkanten van rechthoekige plantenbak. Je ziet de wielen dus niet goed onder de rechthoekige plantenbak zitten!

Bestel je rechthoekige plantenbakken direct uit voorraad

De rechthoekige plantenbakken van Enjoyplanters en de standaard modellen van Lupine bestel je bij ons direct uit voorraad. Controleer altijd de status van de plantenbakken bij het product. Bestel je een rechthoekige plantenbak die op voorraad is op werkdagen voor 16:00? Dan gaat hij dezelfde dag nog met de post mee! Je hebt hem dan de volgende (werk)dag in huis. Alle rechthoekige plantenbakken worden zonder verzendkosten verstuurd.