Plantenbakken op kantoor? Kies voor polyester

plantenbakken op kantoor

Ben je op zoek naar een groene oplossing voor op kantoor? Kies dan voor planten in polyester plantenbakken. Met polyester plantenbakken op kantoor creëer je direct sfeer op een rustige, moderne manier. Daarnaast verbeteren planten de luchtkwaliteit en luchtvochtigheid en kunnen ze het gevoel van welzijn vergroten en stress verminderen. Polyester plantenbakken op kantoor zijn dus de perfecte toevoeging aan het interieur en hebben ook nog eens een positief effect.

Polyester plantenbakken die perfect passen bij je kantoor

Polyester plantenbakken zijn een toevoeging aan ieder kantoor. Het voordeel van deze plantenbakken op kantoor is dat ze verkrijgbaar zijn in een groot scala aan afmetingen. Daarnaast kun je polyester plantenbakken in de kleuren van je bedrijf laten maken, hoe gaaf is dat! Met polyester plantenbakken kun je de verschillende kantoorruimtes met elkaar verbinden, op een rustige, strakke manier. 

Polyester plantenbakken staan er om bekent dat ze licht van gewicht zijn en eenvoudig in onderhoud. Bij de polyester plantenbakken is nog meer maatwerk mogelijk. Zo kun je verzonken wielen onder de plantenbakken laten maken, waardoor ze eenvoudig aan de kant geschoven kunnen worden tijdens het schoonmaken.

Bekijk hier onze maatwerk plantenbakken voor op kantoor 

Creëer privacy of een afscheiding op kantoor met plantenbakken

Door planten in polyester plantenbakken op kantoor te plaatsen, creëer je een gezonde, frisse omgeving. Daarnaast kun je de polyester plantenbakken ook gebruiken als afscheiding of er privacy mee creëren. Doordat de polyester plantenbakken leverbaar zijn in verschillende afmetingen, kun je zelf de grootte van de afscheiding bepalen.

plantenbak_kantoor

Morgen al nieuwe polyester plantenbakken op de zaak?

Een groot deel van onze collectie is direct uit voorraad leverbaar. Zo laat je de polyester plantenbakken morgen al op je kantoor afleveren! Je kunt direct aan de slag gaan.

Bekijk hier onze voorraad polyester plantenbakken

Plantenbak_polyester_kantoorLet op, onze polyester plantenbakken zijn niet waterdicht. Dat betekent dat je ze niet helemaal kunt vullen met water of dat je de plantenbakken kunt gebruiken voor hydrocultuur. Om de plantenbakken op je kantoor neer te zetten, dien je ze te vullen met aarde. Wanneer je de planten normaal water geeft, zullen de plantenbakken geen water doorlaten.

Veel plantenbakken tegelijk aanschaffen voor je kantoor?

Wil je meerdere plantenbakken aanschaffen voor op kantoor of heb je specifieke wensen? Neem dan telefonisch of via de e-mail contact met ons op. Bij afname vanaf 4 plantenbakken is er namelijk een korting mogelijk.