Ben je geen fan van strakke lijnen en vormen? Houd je meer van een zachte uitstraling? Dan is een ronde plantenbak voor buiten misschien wel wat voor jou! Door de zachte vormen heeft een ronde plantenbak geen harde uitstraling en past hij daarom perfect in een eigentijdse en natuurlijke tuin. Op deze pagina vind je meer informatie en tips over ronde plantenbakken van polyester.

Verschillende soorten ronde plantenbakken

De plantenbakken van Polyesterplantenbakken.nl zijn allemaal gemaakt van - je raadt het nooit - polyester. In onze collectie vind je verschillende soorten ronde plantenbakken, bolvormige tot meer kegelvormige plantenbakken. De ronde plantenbakken zijn verkrijgbaar van 2 verschillende merken. Daarover vertellen we je graag meer: 

  • Ronde plantenbakken: Wil je jouw ronde plantenbak binnen of buiten gebruiken? De plantenbakken en bloembakken kun je plaatsen waar je wilt! Dit komt omdat er nog geen gaten in de bodem van de bak zitten, dus wanneer je ze binnen wilt zetten is dat helemaal prima. Je moet er alleen rekening mee houden dat je geen gebruik kunt maken van hydrokorrels of je planten kunt planten met hydrocultuur. De ronde plantenbakken zijn niet 100% waterdicht, waardoor ze kunnen gaan lekken. Vul je de ronde plantenbak helemaal met aarde? Dan is het geen probleem! De ronde plantenbakken zijn direct uit voorraad leverbaar.
  • Ronde plantenbakken van Lupine: Bij de Lupine plantenbakken kun je kiezen voor maatwerk. Dit houd in dat je bij deze ronde plantenbakken kunt kiezen voor meerdere gebruikerstoepassingen, zoals het kiezen van je eigen ralkleur! Wanneer een ronde plantenbak voor jou op maat wordt gemaakt, zit hier enkele weken levertijd op. Hoeveel dit is, is afhankelijk van de drukte in het seizoen.

De ronde plantenbak 

Deze ronde plantenbak heeft een zachte en gladde uitstraling en is leverbaar in verschillende maten, variërend van een kleine ronde plantenbak tot een grote ronde plantenbak:

De ronde plantenbakken zijn leuk om te combineren met een groot boeket, een kleinere palm of juist een grassoort. Je creëert hiermee een prachtige, groene en gezellige sfeer in huis.

Tip: je kunt de ronde plantenbak ook op een zuil plaatsen. Hierdoor is de ronde plantenbak met beplanting beter zichtbaar en dus een echte eyecatcher binnenhuis of in je tuin!

De Lupine maatwerk ronde plantenbakken

Bij de Lupine maatwerk ronde plantenbakken is er veel mogelijk. De ronde plantenbakken zijn verkrijgbaar in meerdere vormen en maten en zo is er dus voor ieder wat wils. Je kunt bijvoorbeeld in de ronde plantenbak Ø 80x100 cm een mooie buxus plaatsen, zodat je een luxe entree in je voortuin creëert. Of kies voor een lage, ronde plantenbak met vijvertoepassingen. Zo creëer je een natuurlijke en idyllische sfeer buiten in je achtertuin.

De verschillende gebruikerstoepassingen waar je uit kunt kiezen bij de ronde plantenbakken zijn: 

  • Kies uit een van de 191 verschillende ralkleuren
  • Laat de ronde plantenbak waterdicht maken, zodat je hem kunt gebruiken als vijver
  • Laat de ronde plantenbak geschikt maken om in huis te plaatsen (interieurtoepassing)
  • Wil je een boom planten in je ronde plantenbak? Dan kun je door ons de bodem laten verwijderen
  • In de ronde plantenbakken zitten nog geen gaten, deze kunnen wij ook voor je boren

Bekijk hier alle Lupine ronde maatwerk plantenbakken

Onderhoud van ronde plantenbakken

De ronde plantenbakken voor buiten zijn erg makkelijk in onderhoud. Je hoeft er vrijwel niet naar om te kijken. Mochten ze toch vies worden en wil je jouw ronde plantenbakken zo stralend mogelijk houden? Dan raden wij je aan om de recovery package te gebruiken. Met deze set reinig je eenvoudig de ronde polyester plantenbakken en zorg je ervoor dat de bloembak na loop van tijd er weer stralend uit gaat zien.

Ontdek de mooiste ronde plantenbakken voor buiten

Een deel van onze ronde plantenbakken voor buiten staan in diverse voortuinen te stralen. Wil je graag inspiratie opdoen? Bekijk dan de klantenfoto’s van onze plantenbakken en Lupine maatwerk plantenbakken.