De temperaturen stijgen, de vogels fluiten en we krijgen massaal zin om weer in de tuin aan de slag te gaan. Maak van je tuin een prachtige zomertuin met witte plantenbakken. Met de juiste witte plantenbakken kun je jouw tuin groter laten lijken of juist een Ibiza-sfeer creëren. Er is veel keuze in witte plantenbakken en wij vertellen je hier graag meer over.

Alle witte plantenbakken lijken erg op elkaar. Als je ze naast elkaar zet, zie je toch een klein verschil. Daarom raden wij aan om altijd van hetzelfde merk de witte plantenbakken te kopen. Heb je bijvoorbeeld een witte plantenbak, match deze dan altijd met een andere (witte) plantenbak.

De witte plantenbakken van Lupine

Deze witte plantenbakken van Lupine 50x50x50 cm geven je zomertuin een prachtige Ibiza uitstraling! 

De witte plantenbakken van Lupine lijken het meest op de Velvet plantenbakken van Carrez. Deze plantenbakken hebben ook een lichte structuur en een mooie afwerking. Van de witte Lupine plantenbakken hebben we meer dan 20 verschillende modellen op voorraad. Deze modellen variëren van een grootte van 40x40x40 cm tot 150x50x60 cm.

Witte plantenbakken, direct uit voorraad leverbaar

Alle witte plantenbakken die hierboven zijn genoemd, zijn direct uit voorraad leverbaar. Bestel je deze plantenbakken op werkdagen voor 16:00? Dan sturen wij ze dezelfde dag nog naar je toe.

De maatwerk witte plantenbakken van Lupine

Dit is een witte polyester plantenbak in ral 9003 van 120x120x40 cm. Naast een andere ralkleur is er ook gekozen voor het verwijderen van de bodem uit de plantenbak. Zo heeft deze prachtige olijfboom voldoende ruimte om te wortelen.

Naast deze voorraadcollectie hebben we ook nog een maatwerk collectie van witte plantenbakken van het merk Lupine. In de maatwerkcollectie heb je veel keuze. Alle plantenbakken die je in de maatwerkcollectie vindt, kun je naar wens samenstellen. Bij iedere plantenbak kun je namelijk kiezen voor een eigen ralkleur. Standaard worden deze plantenbakken geleverd in 7021 (antraciet-zwart), maar je kunt ook kiezen voor een van de 5 witte ralkleuren tussen ral 9001 en 9016. Naast het kiezen van een witte kleur, kun je ook nog kiezen voor het inkorten van de hoogte van je witte plantenbak, het toevoegen van verzonken wielen of voor een van de andere gebruikerstoepassingen.

Laat je witte plantenbakken na jaren nog steeds stralen

Wist je dat je witte polyester plantenbakken na vele jaren in de tuin nog steeds kunt laten stralen? Om je witte plantenbakken stralend te houden, raden wij aan om je plantenbakken ieder jaar schoon te maken met de speciaal ontwikkelde schoonmaakset. De schoonmaakset bestaat uit twee sprays: de Cleaner en de Coating.

Met de cleaner maak je je witte plantenbak weer helemaal stralend. De coating zorgt ervoor dat vuil zich minder makkelijk hecht aan de plantenbak.

Wist je dat onze witte plantenbakken door en door gekleurd zijn? Hierdoor zullen kleine krasjes niet opvallen.