Bekijk de vierkante plantenbakken en vierkante bloembakken Vierkante plantenbakken en vierkante bloembakken passen in iedere tuin, op elk balkon en ieder dakterras. De vierkante plantenbakken en bloembakken van Polyesterplantenbakken.nl zijn gemaakt van stevig polyester, zijn duurzaam en geven je tuin een moderne en luxe uitstraling. Ontdek de verschillende plantenbakken hieronder en bestel ze vandaag nog uit voorraad! Bestel je de vierkante plantenbakken op werkdagen voor 16:00 én zijn ze op voorraad? Dan heb je ze binnen 2 werkdagen in huis. Ben je opzoek naar andere plantenbakken? Bekijk hier de complete collectie polyester plantenbakken. Lees meer
101 Producten
Filters
Pagina 1 van 9

Vierkante bloembakken en vierkante plantenbakken

De vierkante bloembakken en vierkante plantenbakken van Polyesterplantenbakken.nl zijn volledig vervaardigd uit polyester. Alle vierkante plantenbakken zijn met de hand en diverse mallen gemaakt. Na het produceren van de vierkante plantenbakken ondergaan de bakken een strenge kwaliteitscontrole. Zo heb je altijd een prachtig exemplaar in de tuin staan!

De vierkante polyester bloembakken en plantenbakken kun je zelf eenvoudig in de tuin plaatsen. Hoe groot de vierkante plantenbak ook is, dankzij het gebruik van de polyester is hij licht van gewicht. Zo weegt bijvoorbeeld een grote vierkante plantenbak 100x100x40 cm ongeveer 10 kg! Eenmaal gevuld met potgrond en planten komt hij niet meer van zijn plek af.

De verschillende merken vierkante plantenbakken

De vierkante plantenbakken zijn verkrijgbaar van twee verschillende merken: Enjoyplanters en Lupine.

Bij de vierkante Enjoyplanters plantenbakken kun je kiezen uit twee verschillende afwerkingen: Smooth, wat staat voor een gladde structuur, en Velvet, wat staat voor een lichte structuur. Beide typen zijn mat. De vierkante plantenbakken van Enjoyplanters worden geleverd uit voorraad.

De vierkante plantenbakken van Enjoyplanters zijn standaard geschikt voor buitengebruik, maar je kunt ze ook binnen gebruiken. Wanneer je een vierkante plantenbak van Enjoyplanters binnen in huis plaatst, gebruik dan geen hydrokorrels. Er mag geen water op de bodem van de plantenbak blijven staan. De vierkante plantenbakken zijn namelijk niet 100% waterdicht. Wanneer je alleen potgrond in de vierkante plantenbak van Enjoyplanters gebruikt, is er niks aan de hand!

De Lupine plantenbakken lijken het meeste op de Velvet plantenbakken van Enjoyplanters. Deze vierkante plantenbakken zijn direct leverbaar uit voorraad of je kunt kiezen voor maatwerk. Bij de vierkante maatwerk plantenbakken kun je zelf de kleur kiezen, de bodem uit de plantenbak laten verwijderen, wielen toevoegen of kies voor een van de andere opties. Standaard zijn de Lupine plantenbakken alleen geschikt voor buitengebruik. Wanneer je ze toch binnen wilt zetten, kun je bij de maatwerk plantenbakken kiezen voor 'interieurtoepassing'.

Laat je vierkante bloembakken het hele jaar buiten staan!

Vierkante bloembakken van polyester hebben vrijwel geen onderhoud nodig. Je kunt de vierkante bloembakken buiten laten staan, het hele jaar door. Zo nemen vierkante bloembakken geen vocht of water op, waardoor ze niet kapot kunnen vriezen in de winter. Ook zijn de vierkante bloembakken voorzien van EPS-isolatiemateriaal aan de binnenzijde. Dit zorgt ervoor dat de wortels van je planten heerlijk warm blijven.

De populairste vierkante plantenbakken

Vierkante plantenbakken zijn hartstikke populair, ieder seizoen weer. Weet je niet zo goed voor welk formaat vierkante plantenbak je moet kiezen? Dit zijn de populairste vierkante plantenbakken van dit moment:

  • Vierkante plantenbak 50x50x50 cm
  • Vierkante plantenbak 60x60x60 cm
  • Vierkante bloembakken 80x80 cm
  • Vierkante plantenbak 100x100 cm
  • Vierkante plantenbak 120x120x40 cm

Vierkante plantenbakken van kunststof

Polyester is een type kunststof. Wanneer je dus opzoek bent naar vierkante plantenbakken van kunststof, kom je al snel uit bij de vierkante plantenbakken van polyester! Polyester is stevigslijtvastlicht van gewicht en duurzaam. Je kunt het vele jaren in de tuin laten staan zonder dat de kwaliteit minder wordt.

Bestel je vierkante plantenbak kunststof voordelig en eenvoudig online! Je gaat er toch niet mee slepen? Alle kunststof plantenbakken uit onze webshop worden zonder verzendkosten naar je toegestuurd, hoe groot de plantenbak ook is. Daarnaast kun je kiezen uit een van de verschillende achteraf betaalmethodes, zodat je pas hoeft te betalen op het moment dat je de vierkante kunststof plantenbak in huis hebt. Wil je de kwaliteit van de plantenbak eerst bekijken? Neem dan contact op met onze klantenservice en maak een afspraak met ons. Op ons kantoor in Alblasserdam (ZH) hebben we diverse demomodellen staan.

Vierkante plantenbak op wielen kopen? Dat is mogelijk!

Je tuin in het voorjaar flink onder handen nemen of gewoon zo nu en dan alles weer verbouwen, met een vierkante plantenbak op wielen wordt dat een stuk makkelijker. Bij ons is het mogelijk om de vierkante plantenbakken te laten maken met verzonken wielen. Je kunt dit bij de maatwerk plantenbakken aangeven. De wielen worden dan 'verzonken' onder de vierkante plantenbak gemonteerd. Dit betekent dat de bodem wat hoger in de plantenbak komt te liggen, zodat de wielen netjes wegvallen achter de zijkanten van de vierkante plantenbak. Let op dat niet bij iedere vierkante plantenbak dit mogelijk is. De wielen kunnen alleen gemonteerd worden bij plantenbakken tot maximaal 80x80 centimeter. Bij grotere vierkante plantenbakken wordt het te zwaar voor de wieltjes om het gewicht te kunnen tillen wanneer de plantenbak eenmaal gevuld is met aarde en planten.