Grote plantenbakken en bloembakken

Grote vierkante polyester plantenbakken wit

Grote plantenbakken en bloembakken

Op Polyesterplantenbakken.nl vind je naast onze kleine plantenbakken ook hele grote polyester plantenbakken. Deze verkopen we in drie vormen: vierkant, rechthoekig en rond.

Grote vierkante en grote rechthoekige plantenbakken

Wij hebben een groot assortiment in grote rechthoekige plantenbakken

Onze grote vierkante plantenbakken beginnen vanaf 100 x 100 cm (lengte x breedte) tot maar liefst 200 x 200 cm. Ze zijn verkrijgbaar in diverse hoogte maten vanaf 40 cm tot 160 cm hoog. Je hebt hierbij keuze uit grote lage modellen of uit grote kubussen. Deze grote plantenbakken staan bijvoorbeeld prachtig als eyecatcher op je bedrijfsterreinen of centraal in je tuin.

Onze grote rechthoekige plantenbakken vind je in zes standaard maten: 100x50x50cm, 200x50x60cm, 230x50x40cm, 180x88x32cm, 208x30x20cm en 223x100x32cm. Deze maten kunnen dienen als afscheiding van verschillende delen in je tuin. Daarnaast kan je ook kiezen om van deze plantenbak een vijver te laten maken. Kies dan voor de optie 'vijvertoepassing' wanneer je de bak wilt bestellen. De plantenbak wordt dan voorzien van een extra coatingslaag en van een extra polyester laag. Hierdoor is de plantenbak bestand tegen de waterdruk als je de bak als vijver wil gebruiken.

Grote ronde plantenbakken

Grote polyester plantenbakken cilinder

In ons assortiment hebben we diverse vormen grote ronde polyester plantenbakken. Zo vind je bijvoorbeeld meerdere grote schalen in ons assortiment met een minimale doorsnede van 120 cm tot een maximale doorsnede van twee meter.

Daarnaast vind je ook een aantal grote vazen in ons assortiment met een doorsnede vanaf 80 cm tot 120 cm en een hoogte van maximaal 110 cm. Deze staan prachtig voor een schutting of muur in je tuin. 

De extra opties bij de plantenbakken

Het is mogelijk om wielen door ons te laten monteren. Wij raden het echter wel af om hiervoor te kiezen bij grote plantenbakken. Dit komt omdat er veel grond in de plantenbakken zit wat ervoor kan zorgen dat er te veel gewicht op de wielen zou komen te staan. De wielen kunnen dan afbreken.

Daarnaast kunnen de plantenbakken geproduceerd worden in alle ral kleuren en in hoogglans wit. De levertijd van maatwerkbakken is echter wel sterk afhankelijk van het seizoen. De actuele levertijden vind je bij onze producten. Heb je geen speciale wensen? Bekijk dan al onze plantenbakken op voorraad! Deze plantenbakken kunnen we de volgende dag al bij jou thuis bezorgen.

Naast de hierboven genoemde maten plantenbakken zijn er nog veel meer maten mogelijk op aanvraag. Als je specifieke wensen hebt voor een grote plantenbak kan je altijd contact met ons opnemen om dit te bespreken. Wij doen ons best om je zo goed mogelijk te helpen.

Bekijk hier al onze maatwerk polyester plantenbakken

Bekijk onze grote plantenbakken!

Benieuwd naar onze grote plantenbakken? Wij hebben een van de grootste online collecties polyester plantenbakken van Nederland! Iedere maand worden en nieuwe modellen toegevoegd en je krijgt bij ons een gratis aankoopbescherming bij bestellingen tot €2500! Zo kun je veilig online winkelen. 

Lees de reviews van onze klanten

Onze klanten beoordelen Polyesterplantenbakken.nl gemiddeld met een uitstekend (4.61 uit 5.00)! Benieuwd naar hun ervaringen? Je leest ze hier. Heb je een plantenbak bij ons besteld en heb je ook een review achtergelaten? Dan krijg je van ons een heerlijk flesje wijn cadeau