Grote plantenbakken

Grote vierkante polyester plantenbakken wit

Grote plantenbakken

Op Polyesterplantenbakken.nl vindt u naast onze kleine plantenbakken ook hele grote polyester plantenbakken. Deze verkopen we in drie vormen: vierkant, rechthoekig en rond.

Grote vierkante plantenbakken

Onze grote vierkante plantenbakken gaan vanaf 100 x 100 cm., (lengte x breedte) tot maar liefst 200 x 200 cm. Ze zijn verkrijgbaar in diverse hoogte maten – van 40 cm. tot wel 160 cm. hoog. U heeft hierbij keuze uit grote lage modellen of uit grote kubussen. Deze grote plantenbakken staan bijvoorbeeld prachtig als eyecatcher op uw bedrijfsterreinen of centraal in uw tuin.

Grote rechthoekige plantenbakken

Wij hebben een groot assortiment in grote rechthoekige plantenbakkenOnze grote rechthoekige plantenbakken vindt u in zes standaard maten: 100x50x50cm., 200x50x60cm., 230x50x40cm., 180x88x32cm., 208x30x20cm. en 223x100x32cm. Deze maten kunnen dienen als afscheiding van verschillende delen in uw tuin, maar daarnaast worden ze ook gebruikt als vijverbakken. Hiervoor kiest u de ‘vijvertoepassing’. De plantenbak wordt dan voorzien van een extra coatingslaag en van een extra polyester laag. Hierdoor is de plantenbak bestand tegen de waterdruk als u de bak als vijver wil gebruiken.

Grote ronde plantenbakken

Grote polyester plantenbakken cilinderWe verkopen ronde polyester plantenbakken in diverse vormen. U vindt bijvoorbeeld vier grote schalen in ons assortiment met een minimale doorsnede van 120cm. tot een maximale doorsnede van twee meter. Daarnaast vindt u ook een aantal grote vazen in ons assortiment met een doorsnede vanaf 80 cm. tot 120 cm. en een hoogte van maximaal 110 cm. Deze staan prachtig voor een schutting of muur in uw tuin. En onze twee cilinders van 60 cm. hoog en een doorsnede van 120 en 150 cm. kan u ook erg leuk in uw tuin plaatsen met hoge planten.

Wij raden het af om wielen te laten monteren onder grote plantenbakken, omdat er veel grond in de plantenbakken kan die ervoor zorgen dat er te veel gewicht op de wielen zou komen te staan. De wielen kunnen dan afbreken.

De plantenbakken kunnen geproduceerd worden in alle ral kleuren en in het hoogglans wit. De levertijd is afhankelijk van het seizoen. De actuele levertijden vindt u bij onze producten. Heeft u geen speciale wensen? Kijk dan eens bij onze voorraad plantenbakken.

Naast de hierboven genoemde maten plantenbakken zijn er nog veel meer maten mogelijk op aanvraag. Als u specifieke wensen heeft voor een grote plantenbak kan u ons altijd een e-mail sturen met uw verzoek. Wij zullen hier spoedig op reageren.

 

Onze klanten beoordelen Polyesterplantenbakken.nl gemiddeld met een 8.9 (van 10) op basis van 807 reviews!

Wacht a.u.b.