Polyester plantenbakken zakelijk bestellen (voor de horeca of bedrijven)

Wil je graag polyester plantenbakken voor je restaurant, hotel, bedrijf of andere zakelijke (horeca) gelegenheid bestellen? Dat ben je bij Polyesterplantenbakken.nl ben je aan het juiste adres! Op deze pagina lees je meer over de mogelijkheden van het zakelijk bestellen van polyester plantenbakken.

Onze polyester plantenbakken zijn strak vormgegeven, van hoge kwaliteit en geschikt voor vrijwel iedere zakelijke omgeving. Of het nu gaat om het gebruik van plantenbakken naast de entree van je hotel, op het terras van je restaurant of als eye-catcher op het parkeerterrein, voor iedere gelegenheid is er een geschikte plantenbak te vinden. 

In ons assortiment vind je een groot aanbod aan voorraad polyester plantenbakken. Wanneer je deze plantenbakken besteld op werkdagen voor 16.00 uur, dan worden ze binnen 3 werkdagen thuisbezorgd. In onze ruime voorraad collectie vind je Adezz polyester plantenbakken, Ecopots en diverse grote plantenbakken voor buiten en binnen. De Adezz plantenbakken kunnen ook binnen gebruikt worden(let wel op dat ze waterdicht gemaakt worden).

Polyester plantenbakken voor de horeca, op het terras of bij bedrijven - bekijk de zakelijke mogelijkheden

Bekijk de voorraad polyester plantenbakken

Stel een plantenbak zelf samen voor je hotel of restaurant

Liever een plantenbak zakelijk bestellen die perfect wordt opgenomen in de omgeving? Bekijk dan onze maatwerk mogelijkheden. Bij de maatwerk polyester plantenbakken heb je een uitgebreide keuze om de plantenbak naar wens samen te stellen. Je kunt hierbij kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • 191 verschillende ralkleuren
  • Het toevoegen van een interieurtoepassing (zodat de plantenbak geschikt is voor binnen)
  • Het toevoegen van een vijvertoepassing (hierbij wordt de plantenbak voorzien van een extra coatingslaag)
  • Het toevoegen van verzonken wielen
  • De hoogte inkorten van de plantenbak
  • Het verwijderen van de bodem
  • Gaten boren in de bodem van de bak voor een goede afwatering

Stel zelf je maatwerk polyester plantenbak samen

De garantie van de plantenbakken

Op onze plantenbakken zit 2 jaar omruilgarantie op fabricage fouten (exclusief invloeden van buitenaf). Mocht er dus iets mis zijn als gevolg van verkeerde fabricage, dan ruilen wij de plantenbak(ken) kosteloos voor je om.