Rond-maatwerk

Ronde plantenbakken

Deze ronde plantenbakken zijn uitgevoerd in hoogwaardig gewapend polyester. Doordat de bewapening in de hoeken wordt doorgelegd kunnen de hoeken niet uitscheuren. De bakken zijn door en door gekleurd. Standaard kleur is antraciet maar elke RAL-kleur is mogelijk. Bovenrand is dubbel omgezet wat deze bak een prachtige tijdloze uitstraling geeft. 

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Ronde plantenbakken

Ons assortiment ronde plantenbakken bestaat hoofdzakelijke uit de volgende drie vormen: grote ronde schalen, ronde polyester vazen en grote cilinders. Met een doorsnede van maar liefst twee meter is polyester schaal Ø200x40 cm de breedste plantenbak in de categorie ronde plantenbakken. Bij onze vazen vind je rechte vazen en vazen met een bolling. De hoogste vaas is 110 cm hoog. Twee grote cilinders van 120cm en 150cm doorsnede maken ons assortiment af. Hier kun je goed hoge planten in plaatsen of mooie siergrassen.

Gebruikstoepassing

De plantenbakken zijn standaard geschikt voor buiten gebruik. De plantenbakken zijn vorstbestendig, omdat de plantenbakken volledig uit polyester zijn vervaardigd en geen water of vocht opnemen. Zo kunnen ze goed worden ingezet als centrale eyecatcher op je bedrijfsterrein of bedrijfstuin. Ronde plantenbakken staan ook prachtig in je woonkamer bijvoorbeeld. Je kunt dan interieurtoepassing selecteren. De plantenbak krijgt dan een extra coatingslaag dat doorlekken voorkomt.

Kleur

De ronde plantenbakken kunnen in elke ral kleur geproduceerd worden. Kies bijvoorbeeld een vrolijke opvallende kleur voor bij je interieur. De plantenbakken worden door en door gekleurd en zijn buiten beschermd tegen verkleuring door UV-straling.

 

Onze klanten beoordelen Polyesterplantenbakken.nl gemiddeld met een 8.8 (van 10) op basis van 500+ reviews!

 

Wacht a.u.b.