16 items

Filters
Selectie verfijnen
Rond-maatwerk

Lupine maatwerk | Ronde plantenbakken op maat gemaakt

Ronde plantenbak voor buiten of binnen kopen? Ontdek onze ruime collectie ronde plantenbakken hieronder. Je kunt de ronde plantenbakken zelf verder samenstellen. Kies uit een van de 191 verschillende kleuren, gebruik ze binnen of laat er door ons een vijver van maken. Je kunt een hoop kanten op met de ronde plantenbakken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Alle maten zijn lengte x breedte x hoogte of diameter x hoogte.

Lees meer

Items 1-16 of 16

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
 1. Polyester plantenbak Ø 55x76 cm

   269.95
  Ca. 5-6 weken
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 2. Polyester plantenbak Ø 63x52 cm

   214.95
  Ca. 5-6 weken
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 3. Polyester plantenbak Ø 89x100 cm

   534.95
  Ca. 5-6 weken
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 4. Polyester plantenbak Ø 95x70 cm

   424.95
  Ca. 5-6 weken
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 5. Polyester plantenbak Ø 120x60 cm

   769.95
  Ca. 5-6 weken
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 6. Polyester plantenbak Ø 120x80 cm

   599.95
  Ca. 5-6 weken
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 7. Polyester plantenbak Ø 150x60 cm

   959.95
  Ca. 5-6 weken
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 8. Polyester plantenbak Ø 51x59 cm

   194.95
  Ca. 5-6 weken
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 9. Polyester plantenbak Ø 68x80 cm

   269.95
  Ca. 5-6 weken
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 10. Polyester plantenbak Ø 70x110 cm

   434.95
  Ca. 5-6 weken
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 11. Polyester plantenbak Ø 80x100 cm

   404.95
  Ca. 5-6 weken
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 12. Polyester plantenbak Ø 100x95 cm

   464.95
  Ca. 5-6 weken
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 13. Polyester plantenbak Ø 120x20cm

   519.95
  Ca. 5-6 weken
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 14. Polyester plantenbak Ø120x40cm

   539.95
  Ca. 5-6 weken
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 15. Polyester plantenbak Ø 153x34cm

   594.95
  Ca. 5-6 weken
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 16. Polyester plantenbak Ø 200x40 cm

   849.95
  Ca. 5-6 weken
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
items per page

Ronde plantenbak kopen? Kies voor polyester!

Wil je ook een prachtige ronde plantenbak voor in de tuin of in huis kopen? Kies voor polyester als materiaalsoort! Onze polyester plantenbakken zijn licht van gewicht maar toch ontzettend stevig. Daarnaast nemen ronde polyester plantenbakken geen water of vocht op in de winter, waardoor ze vorstbestendig zijn. De ronde plantenbakken zijn niet voorzien van EPS-isolatiemateriaal, zoals onze andere op maat gemaakte plantenbakken.

 

Met de ronde plantenbakken kun je meer zachte en organische vormen aanbrengen in je tuin. Onze ronde plantenbakken zijn verkrijgbaar in drie verschillende vormen: grote ronde polyester schalen, ronde polyester vazen en grote ronde cilinders. Met een doorsnede van maar liefst twee meter is polyester schaal Ø200x40 cm de breedste plantenbak in de categorie ronde polyester plantenbakken. Bij onze vazen vind je rechte vazen en vazen met een bolling. De hoogste vaas is 110 cm hoog. Twee grote cilinders van 120cm en 150cm doorsnede maken ons assortiment af. Deze ronde plantenbakken zijn perfect voor hoge beplanting of siergrassen.

Kies voor een ronde plantenbak op maat gemaakt

Standaard wordt de ronde polyester plantenbak in de antraciet-zwarte ralkleur 7021 geleverd. Daarnaast is de ronde plantenbak standaard geschikt voor buitengebruik. Je kunt deze ronde plantenbakken op maat laten maken door te kiezen voor een van de maatwerk opties. Je kunt daarbij kiezen uit: 

 

 • Standaard zijn de ronde plantenbakken geschikt voor buiten gebruik. Wil je de ronde plantenbak ook binnen gebruiken? Kies dan voor ‘interieurtoepassing’.
 • De kleur van de ronde plantenbak op maat is standaard antraciet-zwart (ral 7021). Je kunt kiezen voor een van de 190 andere kleuren als je dit wenst.
 • Wil je de ronde plantenbak als vijver gebruiken in de tuin? Kies dan voor de ‘vijvertoepassing’.
 • Een grote boom of struik planten in je ronde plantenbak? Dan verwijderen wij graag de bodem voor je! Kies voor de optie ‘bodem verwijderen’.
 • Je ronde plantenbak verplaatsen in de tuin? Kies dan voor de optie ‘wielen toevoegen’.
 • Is de hoogte niet helemaal naar wens? Dan kunnen we ook nog de ‘hoogte inkorten’ voor je.

Je ronde plantenbak binnen gebruiken? Dat kan!

Standaard zijn de ronde plantenbakken geschikt voor buitengebruik. Wanneer je ze buiten gaat gebruiken, dien je zelf nog afwateringsgaten te boren in de bodem van de ronde plantenbak. Per 0,2 vierkante meter heb je één afwateringsgaten van één centimeter doorsnede nodig. Zo zorg je ervoor dat het regenwater eenvoudig uit de plantenbak kan lopen en het niet onderin de plantenbak blijft staan. Wil je de ronde plantenbak liever in huis gebruiken? Kies dan voor de optie 'interieurtoepassing'. Hierbij voorzien we de ronde plantenbak van een extra coatingslaag aan de binnenzijde, zodat de plantenbak niet gaat lekken.

Een ronde plantenbak in een kleur naar keuze

Alle ronde polyester plantenbakken in deze categorie kunnen in een andere ralkleur worden gemaakt. Zo kun je kiezen uit 191 verschillende ralkleuren, variërend van zomers groen tot kobalt blauw. Kies zo de kleur die het beste bij jouw wensen, tuin en huis past! Let erbij het kiezen van een ralkleur wel op dat de kleuren op een beeldscherm kunnen vertekenen. Wil je 100% zeker weten dat de door jou gekozen ralkleur de goede kleur is? Haal dan een ralkleurenwaaier bij je lokale bouwmarkt. Helaas kunnen we geen ronde plantenbakken terug nemen waarbij een verkeerde ralkleur is gekozen.

Een moderne ronde vijver in de tuin? Dat is mogelijk met polyester!

Een vijver is een verrijking voor iedere tuin. De rust en kalmte van het water, de vissen die erin zwemmen of de mooie waterplanten die in de zomer tot bloei komen. Met polyester kun je kiezen voor een strakke vijver in de gewenste kleur. Wanneer je kiest voor de optie 'vijvertoepassing' wordt de ronde plantenbak bestand gemaakt tegen de waterdruk. De ronde plantenbak wordt zo voorzien van een extra laag polyester en een extra coatingslaag.

 

Gebruik dus niet de ronde plantenbak zonder vijvertoepassing als vijver, hij kan hier niet tegen.

Een ronde plantenbak zonder bodem voor je boom

Een grote boom of struik heeft natuurlijk voldoende ruimte nodig om te wortelen. Niet in iedere ronde plantenbak of schaal is hier voldoende ruimte voor. Om je planten hier de kans voor te geven en ze optimaal te laten groeien, kunnen we de bodem uit de ronde plantenbak voor je verwijderen. De ronde plantenbak wordt hierbij eerst helemaal geproduceerd, waarna de bodem wordt verwijderd. Er wordt aan de onderzijde nog een rand overgelaten, zodat de ronde plantenbak zijn stevigheid blijft behouden.

Een ronde plantenbak op wielen

Je ronde plantenbak eenvoudiger verplaatsen in je tuin? Daar heb je natuurlijk wielen voor nodig! Onder een deel van de ronde plantenbakken kunnen verzonken wielen worden gemonteerd. Hierbij komt de bodem iets hoger in de ronde plantenbak te liggen zodat de wielen niet zichtbaar zijn. Je kunt vervolgens de ronde plantenbak verplaatsen in de tuin. Perfect voor die grote schoonmaak van de tuin in het voorjaar of wanneer je zo nu en dan graag de tuin veranderd.

Hoe zet je de verschillende ronde plantenbakken in?

Wist je dat je een ronde plantenbak op verschillende manieren kunt inzetten in de tuin of bij je bedrijf?

 

 • De entree van je huis of je bedrijf nog meer tot zijn recht laten komen? Kies voor een hoge smalle ronde plantenbak buiten. Door deze te vullen met de juiste beplanting, zoals een grote buxusbol of siergrassen, komt de entree nog meer tot zijn recht.
 • Als je een grote symmetrische tuin hebt, dan is het mooi om te kiezen voor een grote ronde schaal in het midden van het looppad. Door dit te combineren met grind rondom, laat je de ronde plantenbak stralen. Je kunt in dit geval ook kiezen voor de vijvertoepassing, zodat de plantenbak wordt getransformeerd tot vijver.

Bekijk wat onze klanten van de ronde polyester plantenbakken vinden

Wil je inspiratie op doen? Bekijk dan onze polyester plantenbakken foto's. Onze klanten beoordelen Polyesterplantenbakken.nl gemiddeld met een 9,3 (van 10) op basis van 500+ reviews!