Rond-maatwerk

Lupine ronde polyester plantenbakken maatwerk

Schitterende ronde polyester plantenbakken, verkrijgbaar in alle vormen en afmetingen! De bovenrand van de plantenbak is dubbel omgezet wat deze bak een prachtige tijdloze uitstraling geeft. De maten hieronder zijn allemaal lengte x breedte x hoogte.

Kies jouw ronde maatwerk polyester plantenbak

Alle ronde maatwerk polyester plantenbakken zijn vorstbestendig en licht. Doordat de bewapening in de hoeken wordt doorgelegd kunnen de hoeken niet uitscheuren. Je kunt bij iedere bak kiezen uit 191 verschillende kleuren. De bakken zijn tevens door en door gekleurd. De plantenbakken zijn standaard geschikt als buitenbak, maar je kunt ook kiezen voor een binnen optie (interieurtoepassing) zodat je de plantenbak ook met plezier in huis kunt gebruiken. Ook is het mogelijk om de polyester plantenbak te laten maken als vijver. Wil je de plantenbak kunnen verplaatsen? Kies er dan voor om wielen te laten monteren!

 

Wil je niet te lang wachten op je bestelling? Bekijk dan onze standaard plantenbakken. Deze kunnen meestal een snel uit voorraad geleverd worden. 

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter

Ronde polyester plantenbakken

Je vindt in deze categorie een ruim aanbod ronde polyester plantenbakken. Ze bestaan voornamelijk uit drie verschillende vormen: grote ronde polyester schalen, ronde polyester vazen en grote polyester cilinders. Met een doorsnede van maar liefst twee meter is polyester schaal Ø200x40 cm de breedste plantenbak in de categorie ronde polyester plantenbakken. Bij onze vazen vind je rechte vazen en vazen met een bolling. De hoogste vaas is 110 cm hoog. Twee grote cilinders van 120cm en 150cm doorsnede maken ons assortiment af. Hier kun je goed hoge planten in plaatsen of mooie siergrassen.

 

Gebruikstoepassing van de ronde polyester plantenbakken

Ronde plantenbakken staan perfect naast de entree van je huis of op een bedrijventerrein. Je kunt de ronde plantenbak verder naar wens samenstellen. Wil je hem bijvoorbeeld binnen gebruiken? Kies dan voor de optie interieurtoepassing. De plantenbak wordt dan waterdicht gemaakt, zodat hij niet kan gaan lekken. De plantenbakken zijn standaard vorstbestendig, omdat de plantenbakken volledig uit polyester zijn vervaardigd en geen water of vocht opnemen. Daarnaast kunnen ze ook geschikt gemaakt worden voor als vijver. De rechthoekige polyester plantenbak wordt dan voorzien van een extra laag polyester, zodat de bak bestand is tegen de waterdruk.

 

Extra opties op de ronde polyester plantenbakken

Optioneel kun je onder onze ronde plantenbakken wieltjes laten monteren. Echter, bij grotere maten plantenbakken is de kans groot dat door het gewicht van de inhoud de wieltjes afbreken. Kleinere maten ronde plantenbakken met wieltjes kun je over kleine afstanden voorzichtig verplaatsen. Ook is het mogelijk om de plantenbak in hoogte te laten inkorten of de plantenbak te bestellen zonder bodem. De levertijd van onze productie plantenbakken is afhankelijk van het seizoen. De levertijd staat aangegeven bij onze producten.

 

Wil je inspiratie op doen? Bekijk dan onze polyester plantenbakken foto's. Onze klanten beoordelen Polyesterplantenbakken.nl gemiddeld met een 9,2 (van 10) op basis van 500+ reviews!

Wacht a.u.b.