Filters
Selectie verfijnen
Rechthoekig-maatwerk

Lupine maatwerk | Rechthoekige plantenbakken op maat gemaakt

Ben je zoekende naar een prachtige plantenbak op maat gemaakt? Bekijk onze collectie rechthoekige plantenbakken en stel deze verder naar wens samen. De polyester plantenbakken op maat zijn verkrijgbaar in allerlei standaard afmetingen, samenstellingen en kleuren. De bovenrand van de rechthoekige plantenbakken is dubbel omgezet wat deze polyester plantenbakken een prachtige tijdloze uitstraling geeft. De maten hieronder zijn allemaal lengte x breedte x hoogte.

 

Wil je niet te lang wachten op je bestelling? Bekijk dan onze Lupine plantenbakken uit voorraad. Deze kunnen meestal een snel uit voorraad geleverd worden en heb je de volgende dag al in huis. 

Lees meer
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

Rechthoekige plantenbakken van polyester

Naast de rechthoekige plantenbakken van Enjoyplanters en de rechthoekige plantenbakken van Lupine, welke beiden uit voorraad worden geleverd, hebben we ook rechthoekige plantenbakken op maat. Je vindt in deze categorie de diverse rechthoekige plantenbakken die je verder naar wens kunt samenstellen. De kleinste rechthoekige plantenbak die je op maat kunt laten maken is de polyester plantenbak 45x30x50 cm. De grootste rechthoekige plantenbak die naar wens samengesteld kan worden is de polyester plantenbak 230x50x40 cm.

 

Alle rechthoekige plantenbakken uit ons assortiment worden gemaakt van de kunststofsoort polyester. Polyester is een kunststof soort dat een aantal zeer gewenste eigenschappen heeft. Zo zijn de rechthoekige polyester plantenbakken vorstbestendig. De bakken nemen namelijk geen vocht op in de winter en kunnen daardoor niet kapot vriezen. Daarnaast zijn de rechthoekige polyester plantenbakken licht van gewicht

Rechthoekige plantenbak op maat: waar kun je uit kiezen?

Zoals gezegd kun je de rechthoekige plantenbakken verder op maat laten maken. Maar waar kun je dan allemaal uit kiezen? Wij lichten de maatwerk opties graag toe:

 

  • Standaard zijn de rechthoekige plantenbakken geschikt voor buiten gebruik. Wil je de rechthoekige plantenbak ook binnen gebruiken? Kies dan voor ‘interieurtoepassing’.
  • De kleur van de rechthoekige plantenbak op maat is standaard antraciet-zwart (ral 7021). Je kunt kiezen voor een van de 190 andere kleuren als je dit wenst.
  • Wil je de rechthoekige plantenbak als vijver gebruiken in de tuin? Kies dan voor de ‘vijvertoepassing’.
  • Een grote boom of struik planten in je rechthoekige plantenbak? Dan verwijderen wij graag de bodem voor je! Kies voor de optie ‘bodem verwijderen’.
  • Je rechthoekige plantenbak verplaatsen in de tuin? Kies dan voor de optie ‘wielen toevoegen’.
  • Is de hoogte niet helemaal naar wens? Dan kunnen we ook nog de ‘hoogte inkorten’ voor je.

Een rechthoekige polyester plantenbak ook in huis gebruiken

Standaard zijn de rechthoekige plantenbakken van Lupine geschikt voor buitengebruik. Wil je ze toch in huis kunnen gebruiken? Kies dan voor 'Interieurtoepassing'. De rechthoekige polyester plantenbak op maat wordt dan voorzien van een extra coatingslaag, zodat hij niet gaat lekken.

Kies zelf de kleur van je rechthoekige plantenbak

Wil je graag een rechthoekige plantenbak die perfect aansluit bij de kozijnen van je huis of bij de inrichting van je tuin? Kies dan je eigen kleur! Bij alle rechthoekige plantenbakken in deze categorie is het mogelijk om je eigen kleur te kiezen. Je kunt hierbij kiezen uit 191 verschillende ralkleuren. Let op dat de kleuren een beetje kunnen vertekenen op je beeldscherm. Wij raden daarom altijd aan om een ralwaaier bij de bouwmarkt te bekijken, zodat je zeker weet dat je de juiste kleur hebt.

Rechthoekige plantenbakken met wielen, het kan!

Tot een grootte van 80x80 centimeter is het mogelijk om verzonken wielen te laten monteren. Deze optie vind je bij de rechthoekige plantenbak als 'Wieltjes (4 stuks)'. De bodem van de rechthoekige plantenbak komt hoger in de plantenbak te liggen, waardoor de wielen achter de zijkanten wegvallen. Je ziet de wielen dan niet zitten! Bij een grotere plantenbak is het helaas niet mogelijk, omdat de wielen het gewicht van een gevulde rechthoekige plantenbak niet aankunnen.

Gebruik je rechthoekige plantenbak als vijver

Wist je dat het ook mogelijk is om van je rechthoekige polyester plantenbak een polyester vijver te laten maken? De rechthoekige plantenbak wordt dan voorzien van een extra laag polyester en een extra laag coating, zodat de plantenbak bestand is tegen de waterdruk en niet gaat lekken.

Staat je maat plantenbak er niet tussen? Kort de hoogte in!

Wil je graag een andere maat dan die je in deze categorie vindt? Dan zijn er een aantal mogelijkheden. Bij alle rechthoekige plantenbakken kun je kiezen voor 'hoogte inkorten'. Het is helaas niet mogelijk om de breedte of lengte van een polyester plantenbak in te korten. Dit komt omdat ze met mallen worden gemaakt en het niet mooi wordt wanneer de rechthoekige plantenbak in lengte of breedte wordt aangepast. Wanneer je een grote bestelling wilt plaatsen met veel polyester plantenbakken in een specifieke maat kunnen we een nieuwe mal voor je laten maken. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Bekijk onze klantenfoto's

Wil je inspiratie op doen? Bekijk dan onze polyester plantenbakken foto's. Onze klanten beoordelen Polyesterplantenbakken.nl gemiddeld met een 9,2 (van 10) op basis van 500+ reviews!