Projecten in polyester plantenbakken

Polyesterplantenbakken.nl levert al jaren aan zowel particulieren als aan de zakelijke klanten. Als plantenbakken leverancier is Polyesterplantenbakken.nl niet meer weg te denken uit de markt voor vorstbestendige polyester plantenbakken. We zijn specialist op dit gebied en helpen al vele jaren klanten in Nederland en België.

Polyesterplantenbakken.nl levert aan particulieren, hoveniers, gemeentes en overheden.

Een grote aanvraag doen

Heeft u een speciaal project waarvoor u in grote aantallen plantenbakken nodig heeft en deze eventueel wilt laten plaatsen, neem dan contact met ons op door ons te mailen of bellen. Als u al een voorkeur heeft voor plantenbakken met een bepaalde afmeting dan kan u uw aanvraag sturen naar [email protected]

Levertijd

We streven ernaar om uw bestelling zo spoedig mogelijk af te leveren. De levertijd is afhankelijk van het seizoen. De actuele levertijden staan bij alle plantenbakken vermeld. De planning voor het transport maken we meestal net voor het weekend. Zodra u in de planning zit informeren we u via de e-mail. Dit is dus meestal 0,5-1 week voor de aflevering.

Zij gingen u al voor:

Een greep uit de vele hoveniersbedrijven, gemeentes of andere zakelijke klanten waar Poyesterplantenbakken geleverd heeft:

Logo openbaar ministerie  logo hoveniersbedrijf van Triest BV     logo gemeente Wijdemeren    Logo GBS de Vierklaver  Logo BEGA BvBa  Logo woonzorgcentrum Rosengaerde  Logo Gemeente maastricht    Graphorn logo  logo hoveniersbedrijf GJ Uuldriks

  Dakterras met polyester plantenbakken  Dak terras met rechthoekige polyester plantenbakken