Grote plantenbakken en bloembakken | Direct leverbaar of op maat gemaakt

Grote vierkante polyester plantenbakken wit

Grote plantenbakken en bloembakken voor buiten

Op Polyesterplantenbakken.nl vind je naast onze kleine plantenbakken ook hele grote plantenbakken van polyester. De grote plantenbakken verkopen we in drie vormen: vierkant, rechthoekig en rond. Ook kun je zelf een grote plantenbak ontwerpen met het nieuwe modulaire systeem van Enjoyplanters. Welke mogelijkheden je allemaal hebt lees je hieronder!

 1. Grote vierkante plantenbakken
 2. Grote rechthoekige plantenbakken
 3. Grote ronde plantenbakken
 4. Extra maatwerk opties die je op een grote plantenbak kunt nemen
 5. Je eigen grote plantenbak ontwerpen 
 6. Grote bloembakken en plantenbakken goedkoop shoppen
 7. Ontdek onze grote plantenbakken
 8. Reviews van klanten over de (grote) plantenbakken

1. Imposante grote vierkante plantenbakken

Onze grote vierkante plantenbakken beginnen vanaf 100 x 100 cm (lengte x breedte) tot maar liefst 200 x 200 cm. Ze zijn verkrijgbaar in diverse hoogte maten vanaf 40 cm tot 160 cm hoog. Je hebt hierbij keuze uit grote lage plantenbakken of uit grote hoge kubussen. Deze grote plantenbakken staan bijvoorbeeld prachtig als eyecatcher op je bedrijfsterreinen of juist centraal in je tuin.

Grote vierkante plantenbakken

De grote vierkante plantenbakken zijn verkrijgbaar van twee verschillende merken: Enjoyplanters en Lupine. De Enjoyplanters plantenbakken zijn verkrijgbaar in de kleuren antraciet-zwart of wit. Deze grote plantenbakken zijn direct uit voorraad leverbaar. Bij Lupine is de keuze wat uitgebreider. Hierbij kun je namelijk kiezen voor plantenbakken die direct uit voorraad leverbaar zijn of je kiest voor maatwerk. Bij de grote maatwerk plantenbakken kun je zelf een kleur kiezen. Naast de keuze uit 191 verschillende ralkleuren, kun je kiezen uit diverse gebruikerstoepassingen.

 • We kunnen de afwateringsgaten voor je boren;
 • Je kunt de grote plantenbak als vijver om laten bouwen (dan wordt er een extra coatingslaag aangebracht);
 • Ook uit een grote plantenbak kunnen we de bodem voor je verwijderen;
 • Standaard zijn de grote plantenbakken en grote bloembakken van Lupine en maatwerk geschikt voor buiten. Je kunt bij de maatwerk plantenbakken kiezen voor interieurtoepassing, zodat je ze ook binnen kunt plaatsen.

Bekijk hier alle grote vierkante plantenbakken voor buiten

2. Grote rechthoekige plantenbakken in je tuin

Onze grote rechthoekige plantenbakken zijn een prachtige toevoeging voor je tuin of voor je huis! De collectie van grote rechthoekige plantenbakken is de laatste jaren flink uitgebreid. Voorheen waren er een standaard aantal maten, maar inmiddels telt deze collectie al bijna 90 verschillende grote plantenbakken!

Grote rechthoekige plantenbak

Een grote rechthoekige plantenbak bij een van onze klanten, gemaakt in een andere ralkleur

Grote rechthoekige plantenbakken zijn perfect om te gebruiken als divider om verschillende delen/hoeken te creëren in je tuin. Daarnaast staan ze mooi aan de rand van je dakterras of balkon, zoals op de foto hiernaast. Met grote rechthoekige plantenbakken in combinatie met hogere beplanting kun je de nieuwsgierige ogen van de buren weren en een plekje uit de wind creëren. 

Bij de grote rechthoekige plantenbakken kun je uit dezelfde kleuren kiezen als de grote vierkante plantenbakken. Wil je een plantenbak groot rechthoekig helemaal zelf naar wens samenstellen? Bekijk dan hier de maatwerk collectie.

De meest populaire formaten van grote, rechthoekige plantenbakken zijn (lengte x breedte x hoogte): 

 • Rechthoekige grote plantenbak 100x40x40 cm
 • Rechthoekige grote plantenbak 100x40x100 cm
 • Rechthoekige grote plantenbak 120x30x40 cm
 • Rechthoekige grote plantenbak 150x50x60 cm
 • Rechthoekige grote plantenbak 200x30x60 cm

Bekijk hier alle grote rechthoekige plantenbakken

3. Grote ronde plantenbakken voor buiten

Grote polyester plantenbakken cilinder

Naast de vierkante en rechthoekige modellen, vind je in ons assortiment diverse vormen grote ronde polyester plantenbakken voor buiten. Zo vind je bijvoorbeeld meerdere grote schalen in ons assortiment met een minimale doorsnede van 120 cm tot een maximale doorsnede van twee meter.

Daarnaast vind je ook een aantal grote vazen in ons assortiment met een doorsnede vanaf 80 cm tot 120 cm en een hoogte van maximaal 110 cm. Deze staan prachtig voor een schutting of muur in je tuin. 

Bekijk hier alle grote ronde plantenbakken

4. De extra opties bij de plantenbakken en bloembakken groot

Het is mogelijk om wielen door ons te laten monteren. Wij raden het echter wel af om hiervoor te kiezen bij grote plantenbakken. Dit komt omdat er veel grond in de plantenbakken zit wat ervoor kan zorgen dat er te veel gewicht op de wielen zou komen te staan. De wielen kunnen dan afbreken.

Grote plantenbak of bloembak met extra opties

Daarnaast kunnen de plantenbakken geproduceerd worden in alle ral kleuren en in hoogglans wit. De levertijd van maatwerkbakken is echter wel sterk afhankelijk van het seizoen. De actuele levertijden vind je bij onze producten. Heb je geen speciale wensen? Bekijk dan al onze plantenbakken op voorraad! Deze plantenbakken kunnen we de volgende dag al bij jou thuis bezorgen.

Naast de hierboven genoemde maten plantenbakken zijn er nog veel meer maten mogelijk op aanvraag. Als je specifieke wensen hebt voor een grote plantenbak kan je altijd contact met ons opnemen om dit te bespreken. Wij doen ons best om je zo goed mogelijk te helpen.

Bekijk hier al onze maatwerk polyester plantenbakken

5. Ontwerp je eigen grote plantenbak

Een grote plantenbak die perfect aansluit bij de vormen van je tuin? Ontwerp dan zelf een grote plantenbak! Met het nieuwe modulaire plantenbak systeem van Enjoyplanters wordt dit mogelijk. Het modulaire systeem bestaat uit diverse hoekelementen en rechte elementen. Deze elementen kun je eenvoudig aan elkaar bevestigen, zodat je zelf een grote plantenbak kunt ontwerpen. Er zit geen limiet aan de lengte of breedte van de grote plantenbak, waardoor het ook voor grotere tuinen en projecten mogelijk wordt. 

Ontwerp zelf een grote plantenbak met het modulaire systeem

Je kunt zelf een grote plantenbak ontwerpen in de kleuren antraciet-zwart of wit. Je kunt daarnaast kiezen voor een hoogte van 40cm of 80cm. De modulaire elementen dienen een stukje ingegraven te worden, zodat ze stevig blijven staan. Bekijk onze instructievideo op YouTube om te zien hoe je een grote modulaire plantenbak moet plaatsen in je tuin.

Ontwerp je eigen grote plantenbak

6. Grote bloembakken en plantenbakken goedkoop

Grote bloembakken en plantenbakken in de tuin hebben staan is natuurlijk mooi, maar daar hangt vaak ook een groot prijskaartje aan. Bij Polyesterplantenbakken.nl streven we ernaar om onze grote plantenbakken en bloembakken zo goedkoop mogelijk te kunnen leveren. We kunnen de prijzen laag houden door onze eigen collectie, Enjoyplanters, te produceren en groot in te kopen.

Met het Enjoyplanters modulaire plantenbak systeem, zie het plaatje hierboven, kun je goedkoper zelf een grote plantenbak of plantenborder maken. Daarnaast zijn de prijzen van de voorraad collectie van Enjoyplanters goedkoper dan andere collecties die je online vindt.

Zoek je naar een groot aantal grote bloembakken en plantenbakken? Neem dan contact met ons op voor een eventuele korting.

7. Bekijk onze grote plantenbakken!

Benieuwd naar onze grote plantenbakken? Wij hebben een van de grootste online collecties polyester plantenbakken van Nederland! Bijna iedere maand worden en nieuwe modellen toegevoegd.

Bekijk hier alle grote plantenbakken

8. Lees de reviews van onze klanten

Onze klanten beoordelen Polyesterplantenbakken.nl gemiddeld met een uitstekend (4.65 uit 5.00)! Benieuwd naar hun ervaringen? Je leest ze hier. Heb je een plantenbak bij ons besteld en heb je ook een review achtergelaten? Dan krijg je van ons een heerlijk flesje wijn cadeau

Benieuwd hoe de kleine en grote plantenbakken bij onze klanten staan in de tuin? Bekijk hier de klantenfoto's van de Enjoyplanters plantenbakken en hier de klantenfoto's van de Lupine plantenbakken.