Wat is het verschil tussen de verschillende plantenbakken?

Je bent op zoek naar een nieuwe plantenbak voor in de tuin en weet al een beetje welke vorm en welke kleur je mooi vindt, maar hebt geen idee welke type voor jou het meest interessant is. Om je een handje te helpen, hebben we  hieronder een handig overzicht gemaakt, waarin we de kenmerken van de verschillende merken voor je op een rijtje hebben gezet. Zo zie je in een klap welke plantenbak het beste bij jouw wensen past en wordt het uitzoeken een fluitje van een cent.

Over Enjoyplanters

De Enjoyplanters-plantenbakken zijn onze meest verkochte plantenbakken. Ze hebben een moderne, luxe uitstraling en zijn volledig vervaardigd van polyester. De plantenbakken zijn verkrijgbaar in de kleuren Antraciet-zwart, Zuiver Wit en betonlook. In totaal zijn er 3 verschillende typen: Smooth, Velvet en Rough. Zoals de naam al doet vermoeden heeft de Smooth een gladde structuur. De Velvet daarentegen heeft een lichte structuur en de Rough heeft een speelse nerfstructuur. De bakken hebben een watergeul voor de waterafvoer.

Bekijk de Enjoyplanters polyester plantenbakken collectie

Bekijk de klantenfoto's van de Enjoyplanters polyester plantenbakken

 

Over Lupine

De Lupine-plantenbakken zijn ook volledig vervaardigd van polyester en standaard verkrijgbaar in Zuiver wit en Antraciet-zwart. De hoeken lopen wat ronder af en de onderkant staat strak op de grond. Naast het standaard assortiment dat we kant-en-klaar uit voorraad kunnen leveren, is het bij de Lupine-plantenbakken ook mogelijk om extra opties toe te voegen, zoals een andere kleur, wielensetje of gebruikstoepassing, kijk hiervoor in de categorie "maatwerk". Eventueel kan de hoogte van plantenbakken ook ingekort worden. 

Bekijk de Lupine polyester plantenbakken collectie

Bekijk de klantenfoto's van de Lupine polyester plantenbakken

De verschillen naast elkaar

Het verschil van deze 2 merken zit 'm niet in de kwaliteit, maar in de uitstraling van de producten en de producenten. Dit betekent eigenlijk dat de 2 verschillende merken nauwelijks van elkaar te onderscheiden zijn. Toch er wel een aantal kleine verschillen. Om deze aan te geven hebben we hieronder een overzicht gemaakt.

TIP: Bekijk je deze pagina op je mobiel? Bekijk de tabel dan horizontaal voor het meest overzichtelijke resultaat!

 

Enjoyplanters Smooth

Enjoyplanters Velvet

Enjoyplanters Rough

 

Lupine voorraad en maatwerk

Structuur Glad Lichte structuur Nerfstructuur Lichte structuur
Materiaal Polyester - mat Polyester - mat Polyester - mat Polyester - mat
Bodem Watergeul Watergeul Watergeul Geen watergeul
Garantie 2 jaar 2 jaar 2 jaar 2 jaar
Lichtgewicht Ja Ja Ja Ja
Isolatie Ja Ja Ja Ja
Vorstbestendig Ja Ja Ja Ja
Opties Geen Geen Geen Maatwerk: alle ralkleuren,
interieurtoepassing, wielen,
inkorten hoogte, gaten boren,
bodem verwijderen*
Prijs Vanaf €84,95
(40x40x40 cm antraciet-zwart)
Vanaf €79,95
(40x40x40 cm antraciet-zwart)
Vanaf €169,95
(100x40x40 cm antraciet-zwart)
Vanaf €92,45
(40x40x40 cm antraciet-zwart)
Gebruik Exterieur/interieur Exterieur/interieur Exterieur/interieur Standaard exterieur/Optioneel interieur

Bekijk de populaire Enjoyplanters plantenbakken

Extra opties

De Lupine kan bij de categorie ‘Maatwerk’ geheel naar wens samengesteld worden en in hoogte ingekort worden. Ook kunnen wij gaten in de bodem voor je boren of eventueel de bodem verwijderen tegen betaling van een toeslag. Let op: wanneer je speciale wensen hebt voor de plantenbak, wordt de levertijd hierdoor langer.

Voor de Enjoyplanters plantenbakken zijn extra opties niet mogelijk. Je kunt alleen de plantenbakken bestellen, zoals ze je bij ons op de website terugvindt. 

Levering

**Lupine en Enjoyplanters worden afhankelijk van de maat, met PostNL of met een koerier verstuurd. De tijd staat aangegeven bij de producten.
Let op: Wij doen ons best om de voorraad met regelmaat aan te vullen, maar in het geval dat het product niet op voorraad is, dan zal er een alternatieve levertijd aangegeven staan.