Verschil tussen Serenti, Lupine en Lotus

Zoals u misschien is opgevallen bieden we verschillende type plantenbakken op de site aan. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn. Daarom zullen we de belangrijkste overeenkomsten en verschillen voor u op een rij zetten. De reden voor het handhaven van verschillende typen is dat we plantenbakken uit eigen productie aanbieden, maar ook nog van een andere producent. We bieden matte polyester plantenbakken aan (Serenti en Lupine) en hoogglans polyester plantenbakken (Lotus).

Serenti en Lupine

Zoals u wellicht gezien hebt bieden wij bij de categorieën ‘Antraciet-zwart’ en ‘Zuiver wit’ twee type plantenbakken aan die veel overeenkomsten vertonen: Serenti en Lupine. Beide typen polyester plantenbakken zijn volledig uit polyester vervaardigd en zullen dus geen vocht opnemen. Dit maakt de plantenbakken vorstbestendig. De plantenbakken hebben een matte uitstraling en hebben een licht korrelige structuur. De hoeken van beide typen zijn licht afgerond. Het is geen kwestie van een kwaliteitsverschil, maar de series komen van twee verschillende producenten af dus hierdoor zijn er een paar kleine verschillen op te merken die we samen met de overeenkomsten hieronder voor u op een rij zetten.

 

Serenti

Lupine

Uitstraling

Mat – lichtkorrelig

Mat - lichtkorrelig

Bodem

Watergeul

Geen watergeul

Garantie

2 jaar

2 jaar

Lichtgewicht

Ja

Ja

Isolatie

Ja

Ja

Vorstbestendig

Ja

Ja

Kleur

Door en door gekleurd

Door en door gekleurd

Bodem

Versmalling van een paar cm onder de bak

Geen versmalling

Opties

Een paar kleuren, interieurtoepassing*

Alle ralkleuren, interieurtoepassing, vijvertoepassing, wielen, inkorten hoogte, gaten boren, bodem verwijderen*

Levertijd

Voor 11:30 uur besteld, morgen in huis**

Voor 16:00/22:00 uur besteld, morgen in huis**

*Serenti kan op aanvraag geproduceerd worden in 10 standaardkleuren en optioneel kan hij waterdicht gemaakt worden voor interieurtoepassing. Hiervoor wordt een toeslag gerekend.
De Lupine kan bij de categorie ‘Maatwerk’ geheel naar wens samengesteld worden en in hoogte ingekort worden. Ook kunnen wij gaten in de bodem verzorgen of eventueel de bodem verwijderen tegen betaling van een toeslag. Let op: De levertijd wordt hierdoor wel langer omdat hij speciaal voor u gemaakt wordt. Zie hieronder het kopje Maatwerk.
**Serenti wordt met Sanders Fritom geleverd.
Lupine: Afhankelijk van de maat wordt de bestelling met PostNL of met een koerier verstuurd. De tijd staat aangegeven bij de producten.
Let op: Wij doen ons best om de voorraad met regelmaat aan te vullen, maar in het geval dat het product niet op voorraad is, dan zal er een alternatieve levertijd aangegeven staan.

SerentiSerenti 

Maatwerk

Naast het standaard assortiment dat we kant-en-klaar uit voorraad kunnen leveren, zoals het bij ‘Antraciet-zwart’ en ‘Zuiver wit’ staat is het bijvoorbeeld bij Lupine plantenbakken ook mogelijk om extra opties toe te voegen, zoals een andere kleur, wielensetje of gebruikstoepassing. Eventueel kan de hoogte van plantenbakken ook kosteloos ingekort worden. Buiten het standaard assortiment dat uit voorraad geleverd kan worden bieden we bij de categorie ‘Maatwerk’ een uitgebreider assortiment aan. Hier staan nog meer (grote) alternatieve maten die niet uit voorraad geleverd worden, maar wel op bestelling gemaakt kunnen worden.

Maatwerk Maatwerk

Maatwerk Maatwerk

Lotus

Lotus plantenbakken zijn hoogglans polyester plantenbakken in hoogglans antraciet-zwart en hoogglans zuiver wit met vaste afmetingen. De plantenbakken zijn geschikt voor buiten gebruik. Ze zijn niet waterdicht dus als u ze binnen wilt gebruiken zal u er een interieurzak in moeten doen. Het is helaas niet mogelijk om maten aan te laten passen. Zolang de voorraad strekt is Lotus nog leverbaar. Het assortiment wordt helaas niet meer aangevuld.

Hoogglans wit

Naast de Lotus vindt u nog ons andere standaard assortiment hoogglans plantenbakken. Ook hiervoor geldt dat deze kant-en-klaar uit voorraad geleverd worden en er geen maatwerk toegepast kan worden. Deze plantenbakken kunnen wel geschikt gemaakt worden voor interieurtoepassing (waterdicht).

Lotus Lotus

Wacht a.u.b.