Enjoyplanters wit

Enjoyplanters witte polyester plantenbakken

De Enjoyplanters polyester plantenbakken zijn onze meest verkochte plantenbakken. Ze hebben een moderne, luxe uitstraling en zijn volledig vervaardigd uit polyester. De plantenbakken zijn door en door gekleurd en verkrijgbaar in de kleuren Antraciet-zwart, Zuiver Wit of betonlook. De witte polyester plantenbakken die je in deze categorie vindt zijn van het type Smooth of Velvet. Zoals de naam al doet vermoeden heeft de Smooth een gladde structuur. De Velvet heeft een lichte structuur. Alle witte polyester plantenbakken zijn voorzien van een watergeul, EPS-isolatiemateriaal en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.

 

Op onze website vind je polyester plantenbakken van Enjoyplanters en Lupine. Wil je het verschil weten tussen deze twee merken plantenbakken? Je vindt antwoord het hier.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter

Witte polyester plantenbakken

In deze categorie vind je alle witte polyester plantenbakken van het merk Enjoyplanters. De witte polyester plantenbakken zijn te verkrijgen in vierkante en rechthoekige modellen en kunnen zowel binnen- als buitenshuis gebruikt worden. De grootste vierkante witte plantenbak heeft een afmeting van 120x120x40 cm en de grootste rechthoekige witte plantenbak heeft een afmeting van 200x30x20 cm.

 

Over de Enjoyplanters plantenbakken

Enjoyplanters is ons eigen merk polyester plantenbakken. De polyester plantenbakken van Enjoyplanters zijn te verkrijgen in diverse soorten, maten en kleuren (antraciet-zwart en wit). 

 

Wat de gebruikers van Enjoyplanters vinden!

Ben je benieuwd hoe de huidige gebruikers van Enjoyplanters de plantenbakken vinden? Je kunt hier alle reviews lezen en hier alle klantenfoto’s bekijken.

 

Ons witte polyester plantenbakken assortiment

Ons witte plantenbakken assortiment is een voorraadcollectie. Als ze op voorraad zijn geldt er voor 16:00 of 16:30 uur besteld, morgen in huis. Als je speciale wensen voor een plantenbak hebt, zoals een andere kleur (keuze uit alle ralkleuren), wielen onder de plantenbak, de hoogte of lengte inkorten of wat anders, dan maken we deze plantenbak voor jou op maat. Bekijk hiervoor al onze maatwerk plantenbakken. De levertijd van onze productie is afhankelijk van het seizoen en je vindt het terug bij de desbetreffende plantenbak.

Wacht a.u.b.