Terrasafscheiding maken met plantenbakken? 7x inspiratie!

Wil je in de tuin diverse knusse hoekjes maken waar je jezelf even helemaal kunt terug trekken? Dan kun je hiervoor hoge smalle plantenbakken gebruiken! Hoge smalle plantenbakken nemen weinig ruimte in, maar zorgen ervoor dat je tuin of terras wel een knusse uitstraling krijgt. Daarom kun je deze plantenbakken meer dan prima gebruiken als terrasafscheiding! Een aantal van onze klanten hebben ook plantenbakken gebruikt als terrasafscheiding. We hebben voor jou een top 7 samengesteld, dus doe inspiratie op en bestel jouw terrasafscheiding plantenbakken vandaag nog!

Shop hier de terrasafscheiding plantenbakken

1. Terrasafscheiding van plantenbakken voor meer privacy

Onze klant heeft hier witte plantenbakken gebruikt om meer privacy te creëren door ze aan de zijkant te zetten op het terras. Ideaal wanneer je toch heerlijk wilt relaxen in de zomer, maar wanneer je de nieuwsgierige ogen van de achterburen wilt weren. De witte plantenbakken in combinatie met de hoge groene beplanting zorgen voor een luxe zomerse uitstraling. De plantenbakken die hier zijn gebruikt als terrasafscheiding hebben een afmeting van 100x40x60 cm (lengte x breedte x hoogte).

Witte plantenbakken als terrasafscheiding voor meer privacy

2. Grote tuin? Creëer een groene muur!

Heb je een grote tuin en wil je jouw zithoek afscheiden van de rest van de tuin? Hier is ook weer gekozen voor witte plantenbakken in combinatie met hogere grassen. Zodra de beplanting wat hoger groeit, zit je nog meer afgeschermd van de rest van de tuin.

De plantenbakken die hier zijn gebruikt als terrasafscheiding hebben een grootte van 120x40x40 cm. Door ze niet strak tegen elkaar aan te zetten en de plantenbakken te omringen met grind, creëer je een speels effect.

Witte plantenbakken gebruiken als terrasafscheiding in je tuin? Kies voor polyester plantenbakken

3. Zwarte terrasafscheiding in de moderne tuin

Zwarte plantenbakken als terrasafscheiding gebruiken geeft je tuin een moderne uitstraling. Je kunt niet alleen je terras afscheiden van de rest, maar deze hoge beplanting vangt ook nog een deel van de wind op. Win-win situatie dus!

Geef je dak terras een moderne uitstraling met zwarte plantenbakken

4. Je terras afscheiden van de rest van de tuin

Lekker knus met vrienden eten in de tuin of heerlijk na-borrelen? Creëer een extra knusse hoek dankzij hoge plantenbakken. Gevuld met hogere kleurrijke beplanting maakt het plaatje helemaal af! Onze klant heeft hier gekozen voor plantenbakken van 90x25x80 cm (lengte x breedte x hoogte) als terrasafscheiding. Dit is het meest populaire formaat om te gebruiken als terrasafscheiding. Deze plantenbakken nemen namelijk weinig ruimte in op de grond, maar zorgen toch voor een maximaal effect!

Hoge witte plantenbakken - eenvoudig je eethoek in de tuin afscheiden van het zitgedeelte

5. Verrijdbare terrasafscheiding

Wil je jouw terrasafscheiding ook zo nu en dan kunnen verplaatsen? Kies voor verrijdbare terrasafscheiding! Bij onze maatwerk plantenbakken kun je kiezen voor de optie ‘wielen toevoegen’. De wielen worden dan verzonken onder de plantenbak gemonteerd. Hierdoor vallen ze minder op, maar kun je wel genieten van de voordelen van verrijdbare terrasafscheiding.

Let op het dat het monteren van wielen onder een polyester plantenbak niet altijd mogelijk is. Dit hangt af van de grootte van de plantenbak. Is de terrasafscheiding bijvoorbeeld te groot? Dan kunnen de verzonken wielen bezwijken onder het gewicht.

Verrijdbare terrasafscheiding? Laat wielen verzonken monteren onder je plantenbak!

6. Terrasafscheiding helemaal naar wens samenstellen?

Deze kleur van deze groene plantenbakken zijn door onze klant uitgekozen. Bij onze maatwerk terrasafscheiding kun je zelf de kleur uitkiezen. Je hebt hierbij de keuze uit +190 verschillende ralkleuren. Daarnaast kun je ook voor andere opties op de terrasafscheiding kiezen, zoals het boren van gaten voor de afwatering, de bodem verwijderen en meer! Ontdek hier alle maatwerk plantenbakken.

Je dakterrasafscheiding helemaal naar wens zelf samenstellen? Bekijk onze mogelijkheden!

7. Voor de zakelijke markt plantenbakken gebruiken als terrasafscheiding?

De plantenbakken kunnen ook worden gebruikt voor de zakelijke markt, zoals in horeca gelegenheden of bij bedrijven. De polyester plantenbakken zijn strak vormgegeven, naar eigen smaak aan te passen en van hoge kwaliteit. Benieuwd naar alle mogelijkheden voor zakelijk bestellen? Bekijk deze pagina voor meer informatie.

Terrasafscheiding voor de zakelijke markt? Gebruik de plantenbakken in de horeca of op je bedrijventerrein

Vind hier meer inspiratie!

Benieuwd hoe onze andere klanten hun plantenbakken hebben neergezet in de tuin en hoe zij de plantenbakken gebruiken als terrasafscheiding? Bekijk onze fotopagina's! Hier vind je alle klantenfoto's van de Enjoyplanters plantenbakken. Hier vind je alle klantenfoto's van de Lupine plantenbakken. Wil je meer informatie over de plantenbakken? Neem contact op met onze klantenservice! Zij staan je graag te woord en helpen je graag met het maken van de beste keuze.