Vierkant-maatwerk

Lupine vierkante polyester plantenbakken maatwerk

Schitterende vierkante polyester plantenbakken, verkrijgbaar in alle vormen en afmetingen! De bovenrand van de plantenbak is dubbel omgezet wat deze bak een prachtige tijdloze uitstraling geeft. De maten hieronder zijn allemaal lengte x breedte x hoogte.

Kies jouw vierkante maatwerk polyester plantenbak

Alle vierkante maatwerk polyester plantenbakken zijn vorstbestendig en licht. Doordat de bewapening in de hoeken wordt doorgelegd kunnen de hoeken niet uitscheuren. Je kunt bij iedere bak kiezen uit 191 verschillende kleuren. De bakken zijn tevens door en door gekleurd. De plantenbakken zijn standaard geschikt als buitenbak, maar je kunt ook kiezen voor een binnen optie (interieurtoepassing) zodat je de plantenbak ook met plezier in huis kunt gebruiken. Ook is het mogelijk om de polyester plantenbak te laten maken als vijver. Wil je de plantenbak kunnen verplaatsen? Kies er dan voor om wielen te laten monteren!

 

Wil je niet te lang wachten op je bestelling? Bekijk dan onze standaard plantenbakken. Deze kunnen meestal een snel uit voorraad geleverd worden. 

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter

Vierkante polyester plantenbakken

Naast onze vierkante Enjoyplanters polyester plantenbakken en onze vierkante Lupine polyester plantenbakken, hebben wij ook vierkante maatwerk plantenbakken. Je vindt in deze categorie al een ruim aanbod standaard maten, waarvan de kleinste 40x40x40 centimeter is. De grootste vierkante polyester plantenbak in deze categorie heeft een afmeting van 160x160x160 centimeter.

 

Verschillende modellen vierkante polyester plantenbakken

De vierkante plantenbakken hebben we in verschillende vormen: hoge vierkante plantenzuilen, kleine en grote lage vierkante modellen en kleine en grote kubussen. Onze polyester plantenbakken zijn geschikt voor in je achtertuin, maar ook in je voortuin staan ze bijvoorbeeld prachtig. Of plaats ze als eyecatcher op je bedrijfsterrein.

 

Gebruikstoepassing van de vierkante polyester plantenbakken

De vierkante polyester plantenbakken in deze categorie zijn standaard geschikt voor buiten gebruik. De plantenbakken zijn vorstbestendig, omdat de plantenbakken volledig uit polyester zijn vervaardigd en geen water of vocht opnemen. Daarnaast kunnen ze ook geschikt gemaakt worden voor interieurtoepassing of vijvertoepassing. Ze worden dan voorzien van een extra coatingslaag en als hij als vijver gebruikt wordt, krijgt de vierkante plantenbak ook nog een extra laag polyester, zodat de bak bestand is tegen de waterdruk.

 

Extra opties op de vierkante polyester plantenbakken

Optioneel kun je onder onze vierkante plantenbakken wieltjes laten monteren. Tot een afmeting van 80x80x80cm is het verantwoord om er wieltjes onder te laten plaatsen. Bij grotere maten plantenbakken is de kans groot dat door het gewicht van de inhoud de wieltjes afbreken. Kleinere maten vierkante plantenbakken met wieltjes kun je over kleine afstanden voorzichtig verplaatsen. Ook is het mogelijk om de plantenbak in hoogte te laten inkorten of de plantenbak te bestellen zonder bodem. De levertijd van onze productie plantenbakken is afhankelijk van het seizoen. De levertijd staat aangegeven bij onze producten.

 

Wil je inspiratie op doen? Bekijk dan onze polyester plantenbakken foto's. Onze klanten beoordelen Polyesterplantenbakken.nl gemiddeld met een 9,2 (van 10) op basis van 500+ reviews!

Wacht a.u.b.