Vierkant-maatwerk

Vierkante polyester plantenbakken

Deze vierkante plantenbakken zijn uitgevoerd in hoogwaardig gewapend polyester. Doordat de bewapening in de hoeken wordt doorgelegd kunnen de hoeken niet uitscheuren. De bakken zijn door en door gekleurd. Standaard kleur is antraciet maar elke RAL-kleur is mogelijk. Bovenrand is dubbel omgezet wat deze bak een prachtige tijdloze uitstraling geeft. Maten zijn lengte*breedte*hoogte.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Vierkante polyester plantenbakken

Naast ons assortiment polyester plantenbakken (mat en lichtkorrelig van structuur) vind je ook Hoogglans zuiver witte plantenbakken en Hoogglans antraciet-zwarte plantenbakken bij Polyesterplantenbakken.nl. Deze leveren we uit voorraad en zijn bijna altijd direct leverbaar.

 

Ons assortiment met vierkante polyester plantenbakken is zeer uitgebreid. Je vindt hier plantenbakken van 40 x 40 cm (lengte x breedte) tot maar liefst 200 x 200 cm. Ze zijn verkrijgbaar in diverse hoogte maten – variërend van 40 cm tot 160 cm hoog. De vierkante plantenbakken hebben we in verschillende vormen: hoge vierkante plantenzuilen, kleine en grote lage vierkante modellen en kleine en grote kubussen. Onze polyester plantenbakken zijn geschikt voor in je achtertuin, maar ook in je voortuin staan ze bijvoorbeeld prachtig. Of plaats ze als eyecatcher op je bedrijfsterrein.

Gebruikstoepassing

De polyester plantenbakken zijn standaard geschikt voor buiten gebruik. De plantenbakken zijn vorstbestendig, omdat de plantenbakken volledig uit polyester zijn vervaardigd en geen water of vocht opnemen. Daarnaast kunnen ze ook geschikt gemaakt worden voor interieurtoepassing of vijvertoepassing. Ze worden dan voorzien van een extra coatingslaag en als hij als vijver gebruikt wordt krijgt de plantenbak ook nog een extra laag polyester, zodat de bak bestand is tegen de waterdruk.

Extra opties

Optioneel kun je onder onze vierkante plantenbakken wieltjes laten monteren. Tot een afmeting van 80x80x80cm is het verantwoord om er wieltjes onder te laten plaatsen. Bij grotere maten plantenbakken is de kans groot dat door het gewicht van de inhoud de wieltjes afbreken. Kleinere maten vierkante plantenbakken met wieltjes kun je over kleine afstanden voorzichtig verplaatsen. Ook is het mogelijk om de plantenbak kosteloos in hoogte te laten inkorten of de plantenbak te bestellen zonder bodem. De levertijd van onze productie plantenbakken is afhankelijk van het seizoen. De levertijd staat aangegeven bij onze producten.

 

Wil je inspiratie op doen? Bekijk dan onze polyester plantenbakken foto's.

 

Onze klanten beoordelen Polyesterplantenbakken.nl gemiddeld met een 8.8 (van 10) op basis van 500+ reviews!

 

Wacht a.u.b.