Filters
Selectie verfijnen
Schutting systeem

Enjoyplanters modulair schutting systeem | Stel een polyester tuinmuur samen

Wil je ook een luxe afgewerkte polyester tuinmuur hebben? Kies dan voor het nieuwe modulaire schutting systeem van Enjoyplanters! Het modulaire schutting systeem bestaat uit verschillende onderdelen welke je helemaal naar wens kunt samenstellen. Binnen een dag heb je ook een luxe polyester tuinmuur gemonteerd.

 

Dankzij de verschillende muurelementen kun je een polyester tuinmuur maken in verschillende breedtes en hoogtes. Je kunt de polyester tuinmuur gebruiken als schutting op de erfafscheiding of als losse delen elders in de tuin. Alle maten zijn weergegeven als lengte x breedte x hoogte.

Lees meer
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

In één dag een luxe polyester tuinmuur buiten hebben staan?

Is het tijd om je tuin onder handen te nemen en hem te voorzien van een luxe polyester tuinmuur? Dan ben je bij het modulaire schutting systeem van Enjoyplanters aan het juiste adres! Het modulaire schutting systeem bestaat uit diverse onderdelen waarmee je in een handomdraai een luxe polyester tuinmuur kunt maken.

 

Met het modulaire schutting systeem kun je verschillende hoogtes en breedtes creëren. De elementen kun je namelijk tussen houten palen op elkaar stapelen. De bovenkant en zijkant van het schutting systeem werk je netjes af met de juiste afdekplaten.

De voordelen van polyester als tuinmuur!

Polyester is een fijne materiaalsoort om te gebruiken in de tuin. Door het te gebruiken als tuinmuur lijkt het net alsof je een luxe stucwerkmuur in de tuin hebt, zonder dat je deze intensief hoeft te onderhouden. De polyester tuinmuur kun je namelijk eenvoudig eens of tweemaal per jaar reinigen met het Enjoyplanters recovery package.

 

Daarnaast is polyester vorstbestendig. Het neemt geen regen of water op. Hierdoor kan het niet kapot vriezen tijdens een strenge winter.

Het installeren van het modulaire schutting systeem

Het Enjoyplanters modulaire schutting systeem kun je eenvoudig zelf installeren in de tuin. Als eerste graaf je hardhouten palen van 7x7 centimeter in de tuin. Hier tussen kun je de polyester elementen plaatsen. De polyester elementen hebben aan allebei de kant een uitsparing waarmee je hem aan de hardhouten paal vast schroeft. Je kunt zo eenvoudig de elementen opstapelen. Indien gewenst kun je ze ook nog aan elkaar vastkitten.

 

Tip: Wil je een speels effect creëren in je tuin? Combineer het modulaire schutting systeem met kant en klaar hagen!

Bestel het modulaire schutting systeem direct uit voorraad

Het modulaire schutting systeem van Enjoyplanters hebben wij op voorraad liggen. Bestel je op werkdagen voor 16:00? Dan versturen wij het dezelfde dag nog naar je toe! Je hebt het dan de volgende dag in huis.

 

Wil je het modulaire schutting systeem eerst in het echt zien? Dan kun je op afspraak langskomen bij ons kantoorpand in Alblasserdam. Hier hebben wij een kleine showtuin. Zowel het witte als het antraciet-zwarte schutting systeem hebben we hier staan. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheiden!