Maak kennis met de nieuwe blogster van Greenlab

Maak kennis met de nieuwe blogster van Greenlab

minuten lezen

De mooiste dingen ontstaan als je je gevoel durft te volgen. Precies dat heb ik gedaan toen ik een aantal jaren geleden gestopt ben met mijn werk als communicatieadviseur en een opleiding tot tuinontwerper ben gaan volgen. Inmiddels werk ik al weer 7 jaar met veel plezier als zelfstandig tuinontwerper in de omgeving van Rotterdam.

Als klein meisje kweekte ik al planten in mijn kamer. De tuinkriebels zijn nooit verdwenen. Het ontwerpen van tuinen, het maken van beplantingsplannen en het spitten en graven in de aarde is voor mij nog steeds één van de meest inspirerende bezigheden. Vooral het vanuit het niets creëren van een mooie groene buitenplek geeft mij veel plezier.

Je kunt mij vaak vinden in mijn achtertuin, maar ik experimenteer ook graag op mijn volkstuin in Nieuwerkerk aan den IJssel. Hier probeer ik nieuwe plantcombinaties uit, kweek ik bijzondere groente en varieer ik regelmatig met de inrichting.

Voor mij is groen hartstikke belangrijk, want zou het niet lelijk zijn om ons heen zonder? Met dit blog wil ik mijn kennis delen over tuinieren, want iedereen kan zijn eigen groene paradijs maken. De komende tijd ga ik je tips geven over tuinieren en antwoorden geven op vragen, zoals: Hoe onderhoud je je tuin? Wat zijn mooie planten voor de schaduw? Wat zijn de nieuwe gadgets en trends op tuingebied? Hoe richt ik mijn tuin in?

Carla Wilhelm

Tuinontwerpster
Woont samen met Paul en hun twee zoons Jeroen (13) en Valentijn (9) in Rotterdam

Delen
Polyesterplantenbakken.nl
Categorieën
Polyester plantenbakkenPlantenbakken buiten Plantenbakken binnenBloempot Bloempot buitenBloempot binnenInformatie en tips
Informatie en tips
Informatie en tips
Terug naar categorieënHoeveel potgrond heb ik nodig?Bloembakken kopen? Vind hier handige tipsHoe vul ik een bloembak? 7 tips!Hoe moet ik mijn plantenbakken opmaken?Kunnen polyester bloembakken buiten worden gebruikt?Plantenbak buiten gebruiken voor bamboe?Boom in een plantenbak buiten planten? Dat kan!Langwerpige plantenbakken voor buiten kopen?Creëer een terrasafscheiding met onze kunststof plantenbakkenOp zoek naar terrasbakken voor buiten?Zachte uitstraling in je tuin? Kies voor ronde plantenbakken!Maak je eigen polyester moestuinbakTuinbak PolyesterPolyester plantenbakken voor buitenPlantenbakken buiten? Kies voor polyester!XL plantenbakken; de grootste plantenbakkenGrote bloempotten voor buitenKunststof plantenbakken voor buitenGrote bloembak voor buiten kopen? Hoge bloembakken inspiratie & tipsVersier je tuin met polyester bloembakken voor buitenOp zoek naar een plantenbak? Kies voor polyester!Voeg sfeer toe aan je tuin met onze polyester bakkenFleur je balkon op met een polyester plantenbakKies de juiste plantenbak voor je balkonKan ik een plantenbak aan mijn balkon hangen?Bloembakken op je terras plaatsen? Kies voor deze bakken!Plantenbakken op kantoor? Kies voor polyesterHaal buiten naar binnen met grote plantenbakkenBloempotten binnen plaatsen? Dé modellen van 2021Polyester plantenbakken binnen gebruikenWat is het verschil tussen de Carrez en Lupine plantenbakken?Alle voordelen van polyester op een rijPolyester plantenbakken als afscheidingDe mogelijkheden van lange plantenbakken op een rijVierkante bloembakkenGrote plantenbakken, wat kan je er mee? Hoge smalle plantenbakken nodig?Hoe kies je de mooiste plantenbak?De rechthoekige bloembak: een populaire keuzeLees hier meer over onze zwarte plantenbakkenAntraciet plantenbakken voor de moderne tuinMaak van je tuin een zomertuin met witte plantenbakkenKies jouw kleur plantenbakDe mogelijkheden van maatwerkHet toevoegen van wielen onder je plantenbakPolyester plantenbakken met wieltjesWaarom een plantenbak zonder bodem?Inspiratie rechthoekige plantenbakkenTerrasafscheiding maken met plantenbakken? 7x inspiratieBloembakken voor in de voortuin: inspiratie en tipsPlantenbakken op grind plaatsen, kan dat? Inspiratie vind je hier!7 tips en inspiratie om je schutting te verfraaien met plantenbakkenOnze projectenZakelijk bestellen van plantenbakkenPolyester plantenbakken groothandel
Over onsBlogKlantenserviceMijn account