Polyester plantenbakken, leverbaar in alle kleuren

Naast de standaard kleur Ral 7021 levert Polyesterplantenbakken.nl ook alle plantenbakken in een ralkleur naar keuze. Deze kleur is te kiezen als je een van onze maatwerk polyester plantenbakken besteld. Mocht de ralkeur die je graag voor je plantenbakken wilt er niet bij zitten, dan is het ook mogelijk om uit nog 720 extra kleuren te kiezen. Hieronder zie je deze extra kleuren staan.

Bekijk hier alle maatwerk polyester plantenbakken en kies een kleur naar keuze

Een plantenbak in kleur naar keuze

Nu is het zo dat deze 720 extra kleuren niet voor iedereen bekend zijn en deze hoogstwaarschijnlijk ook niet te bekijken zijn bij een bouwmarkt of schilder. Kleuren komen op ieder beeldscherm anders over, dus is het wel lastig te kiezen. Twijfel je over een kleur? Dan is het ook mogelijk om bij ons langs te komen en de kleuren te bekijken op een kleurenwaaier. Bel ons op 078 - 20 40 011 of mail ons om hiervoor een afspraak te maken. De onderstaande kleuren zijn voor je plantenbak te bestellen tegen een meerprijs van 25% van de plantenbak. Voor andere vragen kun je ook met ons contact opnemen. Wij helpen je graag verder! 

kleur plantenbakken 1

kleur plantenbakken 2

kleur plantenbakken 3

kleur plantenbakken 4

kleur plantenbakken 5

kleur plantenbakken 6

kleur plantenbakken 7
kleur plantenbakken 8
kleur plantenbakken 9

kleur plantenbakken 10

Liever een plantenbak in een standaard kleur? 

Wil je een plantenbak in het zwart of wit? Bekijk dan onze Enjoyplanters collectie. Deze plantenbakken zijn verkrijgbaar in de kleuren: antraciet-zwart, wit of betonlook. Het voordeel van deze plantenbakken is dat zij snel uit voorraad geleverd worden. De plantenbakken welke op kleur voor jou gemaakt worden hebben vaak een levertijd van 3 à 4 weken.