Rechthoekig-maatwerk

Lupine rechthoekige polyester plantenbakken maatwerk

Schitterende rechthoekige polyester plantenbakken, verkrijgbaar in alle vormen en afmetingen! De bovenrand van de plantenbak is dubbel omgezet wat deze bak een prachtige tijdloze uitstraling geeft. De maten hieronder zijn allemaal lengte x breedte x hoogte.

Kies jouw rechthoekige maatwerk polyester plantenbak

Alle rechthoekige maatwerk polyester plantenbakken zijn vorstbestendig en licht. Doordat de bewapening in de hoeken wordt doorgelegd kunnen de hoeken niet uitscheuren. Je kunt bij iedere bak kiezen uit 191 verschillende kleuren. De bakken zijn tevens door en door gekleurd. De plantenbakken zijn standaard geschikt als buitenbak, maar je kunt ook kiezen voor een binnen optie (interieurtoepassing) zodat je de plantenbak ook met plezier in huis kunt gebruiken. Ook is het mogelijk om de polyester plantenbak te laten maken als vijver. Wil je de plantenbak kunnen verplaatsen? Kies er dan voor om wielen te laten monteren!

 

Wil je niet te lang wachten op je bestelling? Bekijk dan onze standaard plantenbakken. Deze kunnen meestal een snel uit voorraad geleverd worden. 

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter

Rechthoekige polyester plantenbakken

Naast onze rechthoekige Enjoyplanters polyester plantenbakken en onze rechthoekige Lupine polyester plantenbakken, hebben wij ook rechthoekige maatwerk plantenbakken. Je vindt in deze categorie al een ruim aanbod standaard maten, waarvan de  kleinste 45x30x50 centimeter is. De grootste rechthoekige polyester plantenbak in deze categorie heeft een afmeting van 223x100x32 centimeter.

 

Gebruikstoepassing van de rechthoekige polyester plantenbakken

Hoge smalle plantenbakken passen goed in kantoorruimtes en worden bijvoorbeeld gebruikt om werkplekken af te scheiden. Wil je dit graag? Kies dan voor de optie interieurtoepassing. De plantenbak wordt dan waterdicht gemaakt, zodat hij niet kan gaan lekken. De plantenbakken zijn standaard vorstbestendig, omdat de plantenbakken volledig uit polyester zijn vervaardigd en geen water of vocht opnemen. Daarnaast kunnen ze ook geschikt gemaakt worden voor als vijver. De rechthoekige polyester plantenbak wordt dan voorzien van een extra laag polyester, zodat de bak bestand is tegen de waterdruk.

 

Extra opties op de rechthoekige polyester plantenbakken

Optioneel kun je onder onze rechthoekige plantenbakken wieltjes laten monteren. Echter, bij grotere maten plantenbakken is de kans groot dat door het gewicht van de inhoud de wieltjes afbreken. Kleinere maten rechthoekige plantenbakken met wieltjes kun je over kleine afstanden voorzichtig verplaatsen. Ook is het mogelijk om de plantenbak in hoogte te laten inkorten of de plantenbak te bestellen zonder bodem. De levertijd van onze productie plantenbakken is afhankelijk van het seizoen. De levertijd staat aangegeven bij onze producten.

 

Wil je inspiratie op doen? Bekijk dan onze polyester plantenbakken foto's. Onze klanten beoordelen Polyesterplantenbakken.nl gemiddeld met een 9,2 (van 10) op basis van 500+ reviews!

Wacht a.u.b.