Rechthoekig-maatwerk

Plantenbakken rechthoekig

Deze rechthoekige plantenbakken zijn uitgevoerd in hoogwaardig gewapend polyester. Doordat de bewapening in de hoeken wordt doorgelegd kunnen de hoeken niet uitscheuren. De bakken zijn door en door gekleurd. Standaard kleur is antraciet maar elke RAL-kleur is mogelijk. Bovenrand is dubbel omgezet wat deze bak een prachtige tijdloze uitstraling geeft. Maten zijn lengte*breedte*hoogte

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Rechthoekige polyester plantenbakken

Naast ons assortiment polyester plantenbakken (mat en lichtkorrelig van structuur) vind je ook Hoogglans zuiver witte plantenbakken en Hoogglans antraciet-zwarte plantenbakken bij Polyesterplantenbakken.nl. Deze leveren we uit voorraad en zijn bijna altijd direct leverbaar.

 

Ons assortiment rechthoekige polyester plantenbakken bestaat uit polyester plantenbakken met uiteenlopende maten en vormen. Je vindt onder andere kleine rechthoekige plantenbakken vanaf 75 cm lang, maar ook grote rechthoekige plantenbakken met een lengte variërend van 147  tot 230 cm en ook nog hoge smalle rechthoekige plantenbakken zoals 90x25x80cm.

Gebruikstoepassing

De hoge smalle plantenbakken die we hierboven noemen passen goed in kantoorruimtes en worden bijvoorbeeld gebruikt om werkplekken af te scheiden. Hiervoor kies je de optie interieurtoepassing. De plantenbak wordt dan waterdicht gemaakt, zodat hij niet kan gaan lekken. Onze rechthoekige plantenbakken zijn standaard geschikt voor exterieur gebruik, maar zijn met vijvertoepassing ook geschikt als vijver. De plantenbak krijgt een extra coatingslaag en extra laag polyester, zodat hij bestand is tegen de waterdruk.

Van smal tot breed

In ons assortiment vind je rechthoekige polyester plantenbakken met uiteenlopende maten, zoals een smalle hoge plantenbak 90x40x90 cm, een kleine smalle rechthoekige plantenbak 120x25x35cm en hele brede plantenbakken zoals de breedste plantenbak in ons assortiment: 185x120x60cm.

 

Wil je inspiratie op doen? Bekijk dan onze polyester plantenbakken foto's.

 

Zit de maat die je wenst er niet tussen of wil je de hoogte laten inkorten? Dan kun je ons altijd een e-mail sturen met je aanvraag.

 

Onze klanten beoordelen Polyesterplantenbakken.nl gemiddeld met een 8.8 (van 10) op basis van 500+ reviews!

 

Wacht a.u.b.