Hoge plantenbakken voor buiten of binnen? Ontdek de hoge smalle plantenbakken

Hoge plantenbakken in de tuin

Hoge plantenbakken en hoge bloembakken zijn in veel verschillende maten en modellen te verkrijgen. Zo zijn er hoge brede plantenbakken, hoge smalle plantenbakken en deze zijn er weer in allerlei kleuren. Standaard worden hoge plantenbakken in het antraciet-zwart of zuiver wit geleverd. Je kunt daarnaast ook kiezen voor iedere andere ralkleur die je kunt bedenken. Ben jij opzoek naar hoge smalle plantenbakken die direct uit voorraad leverbaar zijn of die je helemaal zelf kunt samenstellen? Dan ben je bij Polyesterplantenbakken.nl aan het juiste adres! Bij ons vind je een grote collectie hoge, smalle plantenbakken voor buiten en binnen. Ontdek hieronder de mogelijkheden en bestel jouw plantenbak hoog of plantenbak smal. 

Bekijk hier alle hoge plantenbakken buiten

Geef je huis een statig uiterlijk met hoge plantenbakken

Hoge plantenbakken springen direct in het oog, zeker wanneer je ze vult met de juiste beplanting. Hoge plantenbakken komen mooi tot hun recht naast de entree van je woning, in je woonkamer of op het terras in je tuin. Hoge plantenbakken zijn in diverse modellen te verkrijgen. Zo zijn er:

  • Hoge vierkante smalle plantenbakken (ook wel pilaren genoemd),
  • Hoge brede plantenbakken (ook wel room dividers genoemd),
  • Hoge ronde plantenbakken (ook wel cilinders genoemd).

Hoge smalle polyester plantenbakken en bloembakken

Ben je opzoek naar hoge, smalle polyester plantenbakken? We hebben hierin een brede collectie. Door hun slanke vorm worden de hoge, smalle plantenbakken worden ook wel 'pilaren' genoemd. De populaire formaten voor hoge, smalle plantenbakken zijn (lengte x breedte x hoogte):

  • Hoge plantenbak 40x40x80 cm
  • Hoge plantenbak 40x40x100 cm 
  • Hoge plantenbak 40x40x120 cm

We hebben twee merken in ons assortiment die deze plantenbakken aanbieden: Enjoyplanters en Lupine. De Enjoyplanters smalle, hoge plantenbakken zijn direct uit voorraad leverbaar. De Lupine smalle, hoge plantenbakken zijn deels direct uit voorraad leverbaar en deels wordt speciaal op aanvraag geproduceerd. De hoge plantenbakken die op aanvraag worden geproduceerd kunnen naar wens worden samengesteld. Zo kun je wielen toevoegen, kiezen voor een andere ralkleur, een inzetbakje en we kunnen de hoogte inkorten

De Enjoyplanters smalle hoge plantenbakken zijn geschikt voor buiten en binnen. De Lupine smalle hoge plantenbakken zijn standaard alleen geschikt voor buiten.

Bekijk hier de hoge smalle plantenbakken van polyester

Hoge brede polyester plantenbakken en bloembakken

Wil je een brede, hoge polyester plantenbak? Kies dan voor de populaire maat 90x25x80 cm (lengte x breedte x hoogte). Deze hoge plantenbakken kan je prachtig vullen met siergrassen en planten.

De hoge, brede plantenbakken hebben we ook van onze twee merken Enjoyplanters en Lupine. De 'Smooth' plantenbakken van Enjoyplanters hebben een gladde structuur. De 'Velvet' plantenbakken van Enjoyplanters en de Lupine plantenbakken hebben een lichte structuur.

Hoge brede polyester plantenbak 90x25x80 cm

De Enjoyplanters hoge plantenbakken zijn geschikt voor buiten en binnen. De Lupine hoge plantenbakken zijn standaard alleen geschikt voor buiten.

Bekijk hier de hoge brede plantenbakken van polyester

Welke hoge en/of smalle plantenbak past bij jouw huis en tuin?

De zoektocht naar de perfecte hoge of smalle plantenbak kan even duren, maar daar helpen wij je graag bij! Zoals we hierboven al aangaven, zitten er verschillen tussen de Enjoyplanters en Lupine plantenbakken. Benieuwd hoe onze klanten de Enjoyplanters en Lupine plantenbakken in hun huis en tuin hebben gezet? Bekijk onze fotocollectie van de Enjoyplanters klantenfoto's en de Lupine klantenfoto's.