Betonnen plantenbakken, met de voordelen van polyester

Betonnen plantenbakken zijn robuust en erg duurzaam. De plantenbakken zijn opgewassen tegen alle weerelementen en je kunt er jaren van genieten. Met een betonnen plantenbak ben je er zeker van dat hij altijd mooi op zijn plek blijft staan. Het nadeel van een betonnen plantenbak is alleen dat hij vanaf het begin al zwaar is, waardoor het lastig kan zijn om hem te plaatsen. Daarom introduceert Polyesterplantenbakken.nl de polyester plantenbak met betonlook! Lees snel verder en kom erachter waarom de polyester plantenbak met betonlook de perfecte plantenbak voor jou is!

Polyesterplantenbakken.nl introduceert de eerste drie nieuwe polyester plantenbakken met betonlook! De plantenbakken, welke te verkrijgen zijn in de afmetingen 60x60x60 cm, 100x40x40 cm en 100x100x40 cm, zijn haast niet van echte betonnen plantenbakken te onderscheiden. Deze betonlook plantenbakken hebben alle voordelen van betonnen plantenbakken, met nog wat extra’s!

De voordelen van betonlook polyester plantenbakken

Betonnen plantenbakken kenmerken zich door hun robuuste uiterlijk, duurzaamheid, zijn onderhoudsvriendelijk en zorgen soms ook een nostalgisch gevoel. Laat dit nu ook het geval zijn voor de polyester plantenbakken met betonlook.

De polyester plantenbakken genieten ook van al deze voordelen en zijn bovendien standaard voorzien van EPS-isolatiemateriaal. Hierdoor blijven de wortels van het plantgoed beschermt tijdens de koudere maanden. Daarnaast zijn de polyester plantenbakken een stuk lichter van gewicht en kan je zelfs in je eentje de plantenbak tillen. Je hoeft niet bang te zijn dat ze worden meegenomen uit je tuin of van je bedrijfsterrein, want een gevulde polyester plantenbak kan wel 300 kg wegen!

De Enjoyplanter polyester plantenbakken betonlook zijn niet voorzien van watergaten in de bodem van de bak, waardoor ze zowel binnen als buitenshuis te gebruiken zijn. De afwateringsgaten zijn eenvoudig zelf in de bak te boren.

Bespaar geld met polyester plantenbakken betonlook

Kan het nog beter? Ja! De Enjoyplanter polyester plantenbakken betonlook zijn ook nog eens een stuk goedkoper dan echte betonnen plantenbakken. Vanaf €167 heb je al een mooie betonlook polyester plantenbak in je huis, tuin of bij je bedrijf staan.

Benieuwd naar de Enjoyplanters betonlook plantenbakken? Je bekijkt ze hier!