Polyester plantenbakken voor buiten

polester_plantenbakken_tuin

Overweeg je om plantenbakken buiten te plaatsen, maar ben je er nog niet helemaal uit wat voor plantenbakken en van welk materiaal? Wij raden dan de polyester plantenbakken aan voor buiten. Polyester plantenbakken hebben een moderne en luxe uitstraling en zijn gemaakt van polyester. Doordat de plantenbakken zijn gemaakt van polyester, zijn ze licht van gewicht. De polyester plantenbakken zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Zo is er voor iedere tuin een geschikte polyester plantenbak. Op deze pagina vind je meer informatie over de polyester plantenbakken die wij aanbieden en waarom je voor polyester plantenbakken zou moeten kiezen.

Enjoyplanter polyester plantenbak

Onze bestseller: de Enjoyplanter polyester plantenbak. De Enjoyplanter poyester plantenbakken voor buiten zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en antraciet-zwart. Daarnaast kun je kiezen uit de types Smooth of Velvet. De Enjoyplanter polyester plantenbakken Smooth hebben een gladde structuur en zijn voorzien van een lichte glans. De Enjoyplanter plantenbakken Velvet zijn voorzien van een matte, lichte structuur.

De Enjoyplanter polyester plantenbakken voor buiten zijn voorzien van een watergeul en EPS-isolatiemateriaal. In de watergeul kun je gaten boren, zodat het water weg kan lopen. Als je dit niet doet, kan er te veel druk op de polyester plantenbak komen te staan en is er een kans dat er scheurtjes ontstaan. Het EPS-isolatiemateriaal zorgt ervoor dat de wortels van de planten goed beschermd zijn tegen bijvoorbeeld kou/vorst.

 

Bekijk hier de Enjoyplanters polyester plantenbakken

 

Lupine polyester plantenbakken

Naast de Enjoyplanter polyester plantenbakken voor buiten, bieden wij nog een ander merk polyester plantenbakken aan, namelijk het merk Lupine. De kwaliteit van de Lupine polyester plantenbakken en van het materiaal is vergelijkbaar met die van de Enjoyplanters plantenbakken, maar toch zijn er kleine verschillen.

De Lupine polyester plantenbakken zijn gespoten op RAL-kleur, de randen zijn iets strakker dan bij de Enjoyplanter polyester plantenbakken en er zit een verschil in de lichte structuur die aanwezig is op de polyester plantenbakken. Daarom raden wij het ook af om deze 2 merken polyester plantenbakken samen/naast elkaar buiten te plaatsen.

 

Bekijk hier de Lupine polyester plantenbakken

 

polyester_plantenbakken_tuin

Lupine maatwerk polyester plantenbakken

Bij de Lupine polyester plantenbakken is het daarnaast ook mogelijk om te kiezen voor maatwerk. Je kunt kiezen uit de onderstaande toepassingen:

  • Hoogte van de plantenbak inkorten
  • Specifieke RAL-kleur kiezen
  • De bodem laten verwijderen
  • Gaten laten boren in de bodem
  • Waterdicht laten maken voor gebruik als vijver

Zo is er dus voor iedere tuin een geschikte polyester plantenbak.

 

Bekijk hier de Lupine maatwerk polyester plantenbakken

Onderhoud

De polyester plantenbakken voor buiten zijn makkelijk in onderhoud. Je hoeft er vrijwel niet naar om te kijken. Mochten ze toch vies worden en wil je je polyester plantenbakken voor in je tuin zo stralend mogelijk houden? Dan kun je het beste de polyester plantenbakken behandelen met onze Enjoyplanters recovery package. Je reinigt hiermee eenvoudig de polyester plantenbakken en na loop van tijd zullen de plantenbakken er weer stralend uitzien.