Polyester plantenbak op grind plaatsen, kan dat?

We krijgen regelmatig de vraag of een polyester plantenbak op grind geplaatst kan worden. Veel tuinen hebben een onderhoudsvriendelijk karakter waarin grind natuurlijk niet kan ontbreken. Om toch meer groen te creëren, kun je een plantenbak op grind plaatsen. Maar kan dat eigenlijk wel?

Kan een polyester plantenbak op grind worden geplaatst?

De polyester plantenbakken van Polyesterplantenbakken.nl kunnen prima op grind worden geplaatst. Veel van onze klanten doen dit dan ook! De polyester plantenbakken zijn door en door gekleurd, waardoor het vrijwel niet opvalt als er een klein krasje op de plantenbak komt te zitten. Als je daarnaast het grind voorzichtig rondom de plantenbak plaatst of de plantenbak voorzichtig op het grind plaatst, is er niets aan de hand.

Bekijk hier alle plantenbakken voor op grind

Bekijk hieronder verschillende klantfoto’s van plantenbakken op grind.

Antraciet zwarte plantenbak op grind

De antraciet-zwarte plantenbakken van Enjoyplanters steken mooi af tegen het lichtgrijze grind! 

Ronde plantenbak als vijver op grind

Wist je dat je van een polyester plantenbak ook een vijver kunt laten maken? Hierbij steekt de blauwe kleur van de ronde plantenbak mooi af tegen het gekleurde grind. Je kunt bij de op maat gemaakte plantenbakken kiezen uit meer dan 190 verschillende ralkleuren.

Antraciet-zwarte plantenbakken op grind in een onderhoudsvriendelijke tuin

Een onderhoudsvriendelijke tuin met toch het nodige groen! De grote vierkante plantenbakken van Enjoyplanters hebben een afmeting van 100 x 100 x 40 cm (lengte x breedte x hoogte) passen bij de andere grijstinten in de tuin.

Grote vierkante plantenbakken Enjoyplanters op grind

Nog een slag groter? Deze grote plantenbakken van Enjoyplanters hebben een afmeting van 120 x 120 x 40 cm. De plantenbakken zijn ook hier weer op grind geplaatst.

Grijze plantenbak op grijs grind voortuin

Dit ziet er toch gezellig uit? Er is ontzettend veel mogelijk wanneer je plantenbakken combineert met grind in de voor- of achtertuin.

Plantenbak 70x70x70 cm op keien

Het is eigenlijk niet meer echt grind te noemen. De keien zijn na het plaatsen van de plantenbakken eromheen geplaatst. Dit geeft de tuin een tropisch tintje! Onze klant heeft hier gekozen voor een polyester plantenbak in de ralkleur 6021.

Grote plantenbak zonder bodem op grind

Bang dat je boom niet voldoende ruimte heeft om te wortel in een plantenbak? Kies dan voor een grote plantenbak zonder bodem! Door het grind wat eromheen ligt zie je daar helemaal niets van.

Grote vierkante witte plantenbakken op donkergrijs grind

Geef je tuin een moderne uitstraling met mooie witte polyester plantenbakken op donkergrijs grind.