Grote bloempot voor buiten kopen? Stel zelf samen!

Grote bloempotten voor buiten - vazen

Ben je opzoek naar grote bloempotten? Bloempotten van goede kwaliteit, makkelijk in onderhoud én die je zelf kan samenstellen? Dan ben je bij Polyesterplantenbakken.nl aan het juiste adres. Wij hebben diverse grote bloempotten voor buiten die je naar wens kunt samenstellen. Ontdek de mogelijkheden hieronder en bestel vandaag nog een grote bloempot.

Grote bloempotten van polyester (kunststof)

Grote bloempotten voor buiten zijn in verschillende materiaalsoorten verkrijgbaar zoals steen, plastic of polyester/kunststof. Op onze website vind je uitsluitend grote bloempotten van polyester.

De grote bloempotten van polyester hebben vele voordelen ten opzichte van andere materiaalsoorten.

  • Zo nemen grote bloempotten van polyester geen water of vocht op, waardoor ze niet kapot kunnen vriezen. Grote bloempotten van polyester zijn dus vorstbestendig.
  • Daarnaast zijn grote bloempotten van polyester licht van gewicht. Je zet ze dus eenvoudig en snel op een mooie plek in de tuin.
  • De grote polyester bloempotten zijn door en door gekleurd. Komt er een krasje op? Dan zul je dit niet snel zien.

Standaard zijn de grote bloempotten geschikt voor buitengebruik. Je dient zelf nog gaten te boren in de bodem van de bloempot, zodat er een goede afwatering is. Wil je de bloempot binnen neerzetten? Kies dan voor ‘interieurtoepassing’. De grote bloempotten worden dan voorzien van een extra laag polyester, zodat ze geen water doorlaten. Naast grote bloempotten hebben we ook nog een collectie met andere grote bloembakken.

De verschillende grote bloempotten voor buiten

Onze grote bloempotten voor buiten zijn in verschillende vormen te verkrijgen. Zo zijn er grote bloempotten in kegelvorm, grote bloempotten als vaas en grote bloempotten in cilindervorm. De bloempotten zijn als hoge en lage modellen verkrijgbaar.

Grote bloempot kegelvorm

Grote bloempot vaas

Grote bloempot cilinder

Bekijk alle grote bloempotten voor buiten

Van de grote bloempotten in kegelvorm hebben we 4 maten in onze collectie, variërend van 52 tot 100 cm hoog. Staat je hoogte er niet tussen? Dan kun je de bloempot door ons laten inkorten. Van de grote vazen hebben we 5 formaten in onze collectie, variërend van 59 tot 110 cm hoog. Ben je opzoek naar een cilindervormige bloempot? Hier hebben we twee maten van in onze collectie.

Laat de grote bloempot in een ralkleur naar keuze leveren

Bij alle grote bloempotten is het mogelijk om je eigen kleur te kiezen. Standaard wordt de bloempot geleverd in de ralkleur 7021 (antraciet-zwart), maar je kunt ook kiezen voor een van de 190 andere ralkleuren. Wil je een bloempot in de kleur van je kozijnen of plaats je hem bij je bedrijf? Kies dan voor je bedrijfskleur!

Het onderhoud van polyester bloempotten

Het fijne van bloempotten in polyester is dat ze eenvoudig in onderhoud zijn. Polyester bloempotten worden alleen vies door vuil van buiten af wat zich kan hechten aan de bloempot. Wil je jouw polyester bloempotten weer laten stralen alsof ze nieuw zijn? Maak ze dan schoon met de speciaal ontwikkelde schoonmaakset van Enjoyplanters. Deze 'Recovery package' bestaat uit een Coating en een Cleaner.

Met de Cleaner maak je eenvoudig de polyester bloempot schoon. De Coating zorgt ervoor dat vuil zich minder makkelijk aan de bloempot hecht, waardoor hij lang blijft stralen!