Filters
Selectie verfijnen

Betonlook polyester plantenbakken

De Adezz polyester plantenbakken zijn onze meest verkochte plantenbakken. Ze hebben een moderne, luxe uitstraling en zijn volledig vervaardigd uit polyester. De plantenbakken zijn door en door gekleurd en verkrijgbaar in de kleuren Antraciet-zwart, Wit of betonlook. De betonlook polyester plantenbakken zijn voorzien van een watergeul, EPS-isolatiemateriaal en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.

 

Op onze website vind je polyester plantenbakken van Adezz en Lupine. Wil je het verschil weten tussen deze twee merken plantenbakken? Je vindt antwoord het hier. Alle maten zijn lengte x breedte x hoogte.

Lees meer
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

Betonlook plantenbakken met de voordelen van polyester

Betonnen plantenbakken zijn duurzaam en hebben een robuust uiterlijk. Wil je liever wat lichtere plantenbakken die makkelijk te onderhouden zijn? Kies dan voor polyester plantenbakken met betonlook! Je hoeft deze plantenbakken maar een à twee keer per jaar eenvoudig schoon te maken met de polyester onderhoudsset.

 

Daarnaast passen betonlook plantenbakken in iedere tuin! Kies je voor de kleine betonlook plantenbakken van 60x60x60 centimeter, of wil je een grote eye-catcher in je tuin? Kies dan voor het populaire formaat 100x100x40 cm

Over de Enjoyplanters polyester plantenbakken

Enjoyplanters is ons eigen merk polyester plantenbakken. De polyester plantenbakken van Enjoyplanters zijn te verkrijgen in diverse soorten, maten en kleuren (antraciet-zwart, wit en betonlook). De Enjoyplanters plantenbakken zijn snel leverbaar en van top kwaliteit.

 

De betonlook plantenbakken van Enjoyplanters zijn voorzien van EPS-isolatiemateriaal. Dankzij het isolatiemateriaal kun je jouw planten het hele jaar door zonder zorgen buiten laten staan. De betonlook plantenbakken nemen geen vocht op, waardoor ze in de winter niet kapot zullen vriezen.

Wat de gebruikers van Enjoyplanters vinden!

Ben je benieuwd hoe de huidige gebruikers van Enjoyplanters de plantenbakken vinden? Je kunt hier alle reviews lezen en hier alle klantenfoto’s bekijken. 

Ons polyester plantenbakken assortiment

Ons assortiment bestaat grotendeels uit een voorraadcollectie. Als ze op voorraad zijn geldt er voor 16:00 of 16:30 uur besteld, morgen in huis. Als je speciale wensen voor een plantenbak hebt, zoals een andere kleur (keuze uit alle ralkleuren), wielen onder de plantenbak, de hoogte of lengte inkorten of wat anders, dan maken we deze plantenbak voor jou op maat. Bekijk hiervoor al onze maatwerk plantenbakken. De levertijd van onze productie is afhankelijk van het seizoen en je vindt het terug bij de desbetreffende plantenbak.