Haal buiten naar binnen met grote plantenbakken!

Grote_plantenbak_binnen

Grote plantenbakken zijn niet alleen gemaakt voor buiten, maar ook voor binnen! Creëer binnen no-time een jungle vibe in je slaapkamer of badkamer, of plaats een grote plantenbak in je woonkamer als echte eyecatcher! Daarnaast kun je een grote plantenbak ook binnen in je kantoor zetten zodat je eenvoudig ruimtes van elkaar kunt scheiden. In ons assortiment vind je ook grote polyester plantenbakken die geschikt zijn voor binnen gebruik. Deze zijn leverbaar in verschillende afmetingen, kleuren en met meerdere toepassingen. Op deze pagina geven we je meer informatie over onze grote plantenbakken van polyester en waarom dit de perfecte plantenbakken voor binnen zijn.

Waarom polyester perfect is voor een plantenbak binnen in huis

Polyester is een sterk en robuust materiaal, wat onderhoudsvriendelijk is. Daarnaast is het licht van gewicht, waardoor je het eenvoudig ergens kunt plaatsen. Dit alles bij elkaar maakt polyester het perfecte materiaal wat je kunt gebruiken voor een plantenbak binnen in huis. Zeker wanneer je kiest voor een grote plantenbak voor binnen, biedt polyester vele uitkomsten! In onze collectie vind je een groot aanbod in diverse afmetingen, variërend van 40x40x40 cm tot 200x100x40 cm. Kortom, keuze genoeg dus.

Bekijk hier alle plantenbakken voor binnen

De verschillende merken grote plantenbakken voor binnen

Op onze website vind je twee merken grote plantenbakken: Lupine plantenbakken en Enjoyplanters plantenbakken. Er zit een verschil tussen beide plantenbakken, daarom is het goed dat je goed de verschillen weet!

De grote Enjoyplanters plantenbakken voor binnen

De Enjoyplanters plantenbakken kun je prima binnen plaatsen. Echter, de plantenbakken zijn niet 100% waterdicht. Vul daarom de grote plantenbak, als je hem binnen plaatst, niet met hydrokorrels. Het water hoopt zich dan onderin op, waardoor de grote plantenbak water door kan laten. Vul je de plantenbak binnen enkel met aarde en planten? Dan zul je hier geen last van hebben.

Bekijk hier onze grote plantenbakken binnen van Enjoyplanters

Enjoyplanters plantenbak voor binnen in de badkamer

Een klant heeft een grote polyester plantenbak in de badkamer geplaatst. Ideaal voor meer groen in huis!

Kies je eigen kleuren met een grote Lupine plantenbak voor binnen

Ben je op zoek naar een grote plantenbak voor binnen met een specifieke RAL-kleur of met speciale afmetingen? Kies dan voor Lupine maatwerk! Standaard zijn de Lupine plantenbakken niet waterdicht en kun je ze niet in huis plaatsen. Bij de maatwerk plantenbakken kun je kiezen voor de optie 'interieurtoepassing'. Het leuke van de grote Lupine plantenbakken is dat je ze verder kunt samenstellen naar wens. Kies uit een van de 191 verschillende ralkleuren of laat er door ons wielen onder plaatsen.

Bekijk hier onze grote maatwerk polyester plantenbakken voor binnen

Zo kun je dus een grote plantenbak voor binnen helemaal zelf samenstellen. Let op: er gelden wel een aantal vaste regels voor de maatwerk plantenbakken. Hier lees je meer over onze grote maatwerk plantenbakken!

Hier heeft een klant van ons gekozen voor interieurtoepassing én een leuke ralkleur naar keuze

Met welke planten vul jij je grote plantenbak?

Onze grote polyester plantenbak 60x60x60 cm is bijvoorbeeld de perfecte maat plantenbak voor een olijfboom. Ook binnen kunnen olijfbomen zich namelijk heel goed houden.

Ben je meer van de grassoorten? Dan is onze grote polyester plantenbak 120x30x40 cm misschien een goede keuze voor jou. Doordat de grote plantenbak rechthoekig is, komen grassoorten goed tot hun recht en kun je de plantenbakken zelfs gebruiken als afscheiding of er privacy mee creëren tussen bijvoorbeeld het zitgedeelte en de eethoek in de woonkamer. Daarnaast neemt deze grote, smalle plantenbak niet veel ruimte in. 

Inspiratie nodig voor een grote plantenbak voor binnen?

Inspiratie nodig? Vele klanten gingen je al voor! Bekijk hier hoe zij aan de slag zijn gegaan en hoe zij grote polyester plantenbakken gebruikt hebben binnenshuis.