Mat wit

Mat witte polyester plantenbakken

Bekijk hieronder alle mat zwarte polyester plantenbakken van Polyesterplantenbakken.nl op voorraad. We verkopen twee merken plantenbakken: Lupine en Enjoyplanters. De Enjoyplanters plantenbakken hebben een moderne, luxe uitstraling en zijn volledig vervaardigd van polyester. De plantenbakken zijn door en door gekleurd en verkrijgbaar in de kleuren Antraciet-zwart, Zuiver Wit en betonlook. In totaal zijn er 3 verschillende types; SmoothVelvet en Rough. Zoals de naam al doet vermoeden heeft de Smooth een gladde structuur. De Velvet daarentegen is extra mat en de Rough heeft een speelse nerfstructuur. De bakken hebben een watergeul voor de waterafvoer.

 

Benieuwd wat de verschillen zijn tussen de twee soorten plantenbakken? Je vindt ze hier!

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter

fotopagina polyester plantenbakken

Zwarte plantenbakken, geschikt voor iedere tuin 

Op Polyesterplantenbakken.nl vind je een grote collectie in zwarte plantenbakken. Alle zwarte plantenbakken uit deze categorie zijn vervaardigd uit polyester en blijven lang mooi. De zwarte plantenbakken zijn door en door gekleurd. Dit betekent dat wanneer er een klein krasje op de plantenbak komt, je dit direct niet zult zien.

 

De zwarte plantenbakken zijn daarnaast voorzien van EPS-isolatiemateriaal, waardoor je het hele jaar de plantenbakken zonder zorgen in de tuin kunt laten staan. Ze nemen daarnaast geen vocht op, dus ze zullen ook niet kapot vriezen in de winter.

 

Onze zwarte Enjoyplanters plantenbakken zijn daarnaast standaard geschikt voor binnen- en buitengebruik. Bij de zwarte Lupine plantenbakken is dit niet het geval, deze zijn standaard geschikt voor buitengebruik. Eventueel kunnen deze wel aangepast worden om in huis te plaatsen. Hiervoor kies je bij de maatwerk collectie voor 'interieurtoepassing'.

Wacht a.u.b.