Polyester bloembakken en bloempotten buiten neerzetten? Ontdek ze allemaal!

Heftige regenbuien, ijskoude sneeuwvlokjes en pijnlijke hagelstormen. Deze polyester bloembakken en bloempotten zijn niet onder de indruk van deze strenge weersomstandigheden en zien er na jaren buiten staan nog uit als nieuw. Op deze pagina lees je meer over waarom polyester bloembakken en bloempotten de perfecte bloembakken voor buiten zijn!

Alle polyester bloembakken en plantenbakken van Polyesterplantenbakken.nl zijn geschikt voor buitengebruik en kunnen het hele jaar in de tuin blijven staan. De bloembakken zijn niet geverfd, maar dieper gekleurd. Dat betekent dat de bloembak ook dieper van binnen de prachtige kleur van de buitenkant heeft. Mocht er een lichte krasje of beschadiging buiten ontstaan, dan is dit nauwelijks te zien. Daarnaast nemen de bloembakken buiten geen water op, waardoor ze vorstbestendig zijn en niet kapot kunnen vriezen in de winter. Ook zijn alle bloembakken voorzien van EPS-isolatiemateriaal, waardoor de wortels van je planten ook tijdens strenge vorst beschermd zijn. Zo kun je jaren lang genieten van prachtige bloembakken buiten in je tuin!

Bekijk hier alle bloembakken voor buiten

Witte bloembakken buiten

Hier zie je twee witte polyester bloembakken in de tuin. Deze bloembakken hebben het populaire formaat 100x100x40 cm!

De populairste formaten van polyester bloembakken voor buiten

De kleinste polyester bloembak voor buiten in ons assortiment heeft een afmeting van 40x40x40 centimeter, zoals deze Enjoyplanters polyester bloembak. Het grootste wat je momenteel in onze collectie vindt is een polyester bloembak van Enjoyplanters met het formaat 200x100x40 cm. Een ander populaire bloembak heeft de afmeting 90x25x80 cm. Dit is een hoge, smalle bloembak. Deze bloembakken zijn erg geschikt om als border in te zetten, bijvoorbeeld om je terras in de tuin af te bakenen. 

Alle bloembakken voor buiten zijn voorzien van een watergeul, waardoor het water niet onder de bak blijft staan. De grotere bloembakken met een afmeting van 100x100x40 centimeter zijn ieder jaar weer razend populair. Door het forse oppervlak van één vierkante meter kun je tientallen bloemen of een fraaie boom kwijt in deze bloembak. In de laatste jaren is er nog een iets groter, maar net zo populair formaat bijgekomen: namelijk een bloembak van 120x120x40 cm.

Polyester bloempotten voor buiten, helemaal naar wens samengesteld

Naast de polyester bloembakken voor buiten hebben we ook nog een collectie met bloempotten. Bij alle bloempotten kun je de gewenste kleur zelf kiezen. Daarnaast kun je ook kiezen voor andere gebruikerstoepassingen, zoals het laten verwijderen van de bodem of het toevoegen van wielen.

De bloempotten zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Zo zijn er cilindervormen, polyester vazen en grote schalen. Voor iedere smaak en tuin is er een bijpassend model te vinden.

Bekijk hier alle bloempotten voor buiten

Zijn de polyester bloembakken voor buiten ook voor binnen geschikt?

De Enjoyplanters polyester bloembakken zijn geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken. Dit komt omdat ze nog niet zijn voorzien van gaten in de bodem van de bak. Wanneer je deze plantenbak buiten wil gebruiken kun je de gaten er zelf eenvoudig in boren. 

Standaard zijn de Lupine plantenbakken niet geschikt voor binnengebruik, maar de maatwerk plantenbakken kunnen wel hiervoor worden aangepast. Kies dan bij de maatwerk plantenbakken voor de optie 'Interieurtoepassing'. De Lupine bloembakken voor buiten worden dan voorzien van een dikkere laag, waardoor je ze ook in huis kunt gebruiken.

Krijg ik een korting als ik meer polyester bloembakken bestel?

Ja, bij vier of meer maatwerk bloembakken kunnen we een kleine korting geven. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.


Ontwerp zelf een buiten bloembak

Wil je een unieke bloembak in de tuin hebben staan, eentje die perfect past bij de vormen van je tuin? Bekijk dan ons nieuwe modulaire plantenbaksysteem van Enjoyplanters. Dit systeem bestaat uit diverse onderdelen, zoals rechte stukken en hoekelementen. Hiermee kun je zelf een bloembak samenstellen naar wens. De bloembak kun je ook gebruiken als plantenborder, bijvoorbeeld aan de zijkant van je huis. 

Ontwerp je eigen bloembak

De bloembak heeft geen bodem, waardoor hij ook uitermate geschikt is voor het planten van grote struiken of bomen. Deze planten hebben voldoende ruimte om te wortelen.

Stel je eigen modulaire bloembak samen

Inspiratie nodig? Bekijk de bloembakken buiten in de tuin bij onze klanten

Ben je net je eigen tuin aan het aanleggen of wil je de tuin grootst aanpakken en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Bekijk dan eens onze klantenfoto's! We hebben twee verschillende fotopagina's. Bekijk hier de fotopagina met de Lupine polyester bloembakken. Hier vind je de klantenfoto's van onze voorraad Lupine bloembakken en de maatwerk bloembakken voor buiten. Benieuwd hoe de Enjoyplanters bloembakken bij onze klanten staan? Die klantenfoto's vind je hier.

Lupine polyester bloembakken in de voortuin

Heb je bij ons een bloembak gekocht? Stuur ook een foto van je nieuwe bloembakken naar ons toe met je ordernummer. Als bedankje ontvang je van ons een heerlijke Tony Cholonely chocoladereep.