Waar kan je het modulaire schutting systeem het beste neerzetten?

Wil jij een moderne en strakke schutting in je tuin, maar je weet niet wat voor? Ons modulaire schutting systeem is dan ideaal voor jou.

In ons assortiment hebben we verschillende modulaire systemen. We hebben bijvoorbeeld het Enjoyplanters modulair plantenbak systeem, Maar we hebben nu een nieuw modulair systeem, het modulaire schutting systeem. Een modulair systeem houdt in dat je losse onderdelen ontvangt die je zelf in elkaar kan zetten.

Onze modulaire schutting systeem werkt ook zo. Je krijgt lossen panelen en palen waarmee jij je eigen schutting kan bouwen. Je kan zelf de hoogte en breedte bepalen van je schutting. De panelen zijn ook nog los te bestellen op onze website. Op onze website zijn de panelen in de kleuren zwart en wit te verkrijgen.

Enjoyplanter modulair schutting systeem 120x8,5x60cm | Antraciet-zwart

Waar kan je het modulaire schutting systeem het beste neerzetten?

Maar waar kan je zo’n moderne schutting nu neerzetten? Je kan het als vervanging gebruiken voor een andere schutting. Het handige aan deze schutting is dat je niet alles hoeft te vervangen. Je kan delen van je huidige schutting laten staan en voor een gedeelten deze moderne schutting neerzetten. Zo heb je een leuke variatie in je tuin.

Om de modulaire schutting nog sfeervoller te maken kan je er bijvoorbeeld een leuk bankje of tafeltje voor zetten. Het geeft een moderne sfeer aan je tuin.

je kan het modulaire schutting systeem natuurlijk op verschillende plekken in je tuin zetten. Je hoeft het modulaire schutting systeem niet alleen als schutting te gebruiken. Je kan minder panelen bestellen waardoor je ook je tuin kan afschermen. Je kan bijvoorbeeld je groentetuintje, het kippenhok of je rommelhoek afschermen. Zo kan je de systeem voor meerdere mogelijkheden gebruiken.

Schutting systeem