Trusted shops: bij ons zijn jouw aankopen beschermd!In al onze webshops kun je met een gerust hart online winkelen. Green-Lab is namelijk aangesloten bij Trusted Shops en hierdoor is jouw bestelling tot EUR 2.500,-gratis verzekerd. Komt een bestelling niet aan? Of is een product beschadigd? Dan ontvang je gegarandeerd het aankoopbedrag terug op je rekening.

Betrouwbaar

Dankzij het keurmerk van Trusted Shops, weet je dat je bij een betrouwbare webshop een product kunt bestellen. Webshops die het keurmerk hebben ontvangen zijn uitgebreid gecontroleerd en voldoen aan de kwaliteitscriteria van Trusted Shops en de Nederlandse- en Europese wetgeving. Op deze manier word jij als consument beschermd tijdens het online shoppen en hoef je niet bang te zijn dat je met lege handen komt te staan.

Hoe het werkt

Na afronding van je bestelling, kan het winkelmandje met slechts één muisklik gratis worden verzekerd tot EUR 2.500,-. Toekomstige bestellingen bij webwinkels met een Trusted Shops keurmerk zijn daarna automatisch beschermd. De kopersbescherming heeft een looptijd van 30 dagen per aankoop.

Eerlijke reviews via Trusted Shops

Wil jij na ontvangst van jouw bestelling, je ervaring met de webshop delen met andere klanten? Dan gaat dit ook via het onafhankelijke Trusted Shops. Wij tonen eerlijke en betrouwbare reviews van klanten op onze websites.

Meer weten?

Op de website van Trusted Shops kun je deze website en onze andere websites controleren. Meer weten over aankoopbescherming of Trusted Shops? Ga naar de website van Trusted Shops of start een chatgesprek met één van onze medewerkers.